fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 oću, al da te dr Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 sve mi se nešto čini da si ti mislio na loše vaspitanje.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 Cudno kako je ovaj "pijani" topik uspeo. Ne verujem da ima 20 stranica. Evo ja sam polozio prijemni, primljen sam u skolu i sad mi pocinje loodnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Ocu da se ubijem =( kupim pljeskavicu sve lepo stavim platim na biciklu sam vozim i blizu kuce sam...kad ono.....PUCE KESA I NEMA PLJESKE A JA CRKAVAM OD GLADI!!!!!!!! =((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Ocu da se ubijem =( kupim pljeskavicu sve lepo stavim platim na biciklu sam vozim i blizu kuce sam...kad ono.....PUCE KESA I NEMA PLJESKE A JA CRKAVAM OD GLADI!!!!!!!! =((( ← Jbg, idi po novu, bajsem opet naravno . Ja jeo neko belo meso u sosu od pavlake, joj shto je to dobro. Sad gledam sumo rvanje, ne idem nigde vecheras jer moram ujutru da ustanem oko 11, dolazi mi neko drushtvo na celodnevnu blejul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 odo do grada. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 odo do grada. ← moj bi ti bio na raspolaganju usput da ga imam. :) Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 moj bi ti bio na raspolaganju usput da ga imam. :) ← ;> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 crkavam na netu.. kuckam neko sranjce u mircu... cekam da prodje vreme... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 gledam castorvu sliku, dok je drzao vatreni govor 1960. (cuba)... gotivio bi da zivim tamo, cist vazduh nema fabrika govana... josh uvek kapitalisticke shape nisu doshle tamo... ahhh, ziv bio castro ziv bio!:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 upravo stigoh kuci, smrzo sam se, otishao sam u kratkoj majci, pa udarila neka hladnoca... sad se prezderavam pizzom i pijem neku spiritushchinu da me greje... Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Kko se samo smaram da to nje normalno,jako sam se oznojao i polako pocinjem da smrdim ali nema veze okupacu se za nekoliko dana...Bio sam na pecanju i nista lol....kako da ubijem ovu odvratnu dosadu...a da i Skelina sestra se skida a ne jebe se, a kaze da voli penis vise nego leba...kako samo ovnuje to sesnajstogodisnje dete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 probudili me radnici nekom bušilicom, pivo im jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Shta ja da kazem, renoviraju fasadu na zgradi pored moje i prekoputa moje i to vec nedeljama!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Danas nisam zakasnio na posao..jiiii..ali zato pijem kafu od 9h, i tek sam na pola. idem da kupim kocu, chips i da crtkam chicha-glishe po dokumentima..Zivela demokratije(ko je na vlasti sada, da glasam za njih ponovo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 A bogami ja sam sebi juce obecao kako cu danas da se naspavam i necu da se budim rano, tako da sam spavao cak do pola jedanes' ... zamislite vi to ;) Sad polako da se spremim pa na standardno obavljanje obaveza shirom grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ustao u 7, bio do fax0ra... saznao da sam pao ispit, dosao kuci relativno skenjan... i tako.. crkavam na irc-u.. sad cu da se komiram, il da zaginem uz heroje... mislim da ce ipak biti heroji... tama da operem kosu, pa da se osusi Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Taman polozio prijemni za fax, seo za komp i crkla mi grafichka. Marfi damn you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 2 dana nisam jelaaaa zbog vadjenja zuba. :( odlicna stvar da stesem moju meduzu... samo krv pljujem. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 mrzi me da shljakam, a imam gomilu posla... juche sam pichio GTA San Andreas do 3 sata ujutru, danas cu valjda da izadjem sa zenom u bioskop А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 e jebote. danas cu da vozim bajk. priprema za more. 23. jula opet na lovcen. ;>. pa moram da se spremim malo. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ustao u 11, blejao sve vreme, sad se spremam, pa idem na Adu, valjda nije mnogo hladno...uveche na Cerak kod ortaka neka sedeljka, i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 danas cu valjda da izadjem sa zenom u bioskop ←hehe....ja mislio ovde sve mladež Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Imam ja mladež, odmah ispod "tetovaže". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts