Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bio sam sa ortacima "kupanju" u plicaku :) smrzo se ko picka kad sam izaso iz vode

pa smo vozili pedalinu (5e 1h) ,bili u restoranu jeli , blejali ostatak dana do veceri

i do malopre bili po Igalu i shetali se i bili u nekom kaficu ^^

A sad mi se jos uvek vrti u glavi od Bakardija (limun) i piva @_@

i tako sad gledam onu wiki encilkopediju (sto je zvewrko ,valjda ,dao link tamo da na nekom Music forumi)

zovu se pcc tablete i imaš ih u majci i detetu..

sad ću opet da pokušam da ubacim čoper u gta.. prošli put se nešto sjebalo pa sam morao da reinstaliram..

ne, zar jos jedan topic krece u tom pravcu? Imas covece tri topica vezana za tu temu aktivna na prvoj strani klejbezabli!

Sorry, nije mi namera bila da sjebem topic, samo sam u frci, pa sam postovao gde sam stigao, obrishi post ako hocesh, saznao sam shta sam hteo...

Ja ne nosim gace.

Falcon.jpg

Nikada i nisam.

sad sam se setila necega sto apsolutno najmnogo mrzim na svetu celom belom

STARKE!

gr gr pogotovo kad su prljave..

kako ruzne patike. "patike"...

& mrzim njega. najvise na svetu.

jer opet pokusava da me zajebe.

<3

Edited by fnZbB

Out of reasons to charm you.

^^Ali Lale. To znaci da su korisnici tvog foruma aktivni i u drugim stvarima sem u nerviranju Ivan_a. Budi ponosan! :)

A, umeju oni jos dosta toga da rade pored te dve nabrojane stvari :) Kako covek da ne bude ponosan :)

Sorry, nije mi namera bila da sjebem topic, samo sam u frci, pa sam postovao gde sam stigao, obrishi post ako hocesh, saznao sam shta sam hteo...

Pa ne znam kako si propustio ONOLIKE naslove topica i bas zashao u ovaj, ali dobro, vazno je da je sada sve u redu i da si dobio zeljeni odgovor.

Olenjio sam se ki zmaj :) Juce sam ustao u 8.00 danas u 10.00 :)

Organizao juce sa nekim ortacima trcenje (kao akciju skidanja pivcepsa [:)] ). Mi se to tako uvek setimo na vreme tipa kada prodje leto & stuff :) Ono raspali smo se dobio sam upalu duse sve me boli :) Kapiram da ce sutra biti bolje :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...