_Silent_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Voodoo-a ima dva, kafitj i klub, i ql je, dodji sredom (u klub) ee... ajd. mi reci kako razlikujesh kafic i klub?? jel u 29.nov. klub, a onaj u knezu kafic, da?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 gladan. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 u 29. novembra je kafic, a tamo u onoj ulici shto seche Knez je klub oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ili djuskash! btw i u klubu mozhe da se sedi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 sutra popravljam zadnja dva keca,matematika i fizika...matematiku opushteno popraviti,dala je 8 zadataka od kojih cemo raditi 3 na tabli...smeshno a fiziku cu da nauchim,mada sumnjam da cu da stignem na red,ima njih 10 ispred mene,a skraceni su chasovi.Mada kontam da odem sa milkom od 200g i kao kazhem "Profesorice,ne trazhim da mi odma date 2,nego samo da mi date priliku" - boli me bash kurac shto cete misliti da sam shlihtara... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ceo dan sam se ebavao oko budjavog kompa...posle formata instalacija i te gluposti...idem da jedem....i napoljeeeeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 tako sam jebeno smoren, eo dan sedim kuci, za kompom izasao samo da vezbam i trcim, niko mi nije dolazio,a mrzi me bilo gde da idem.. tako 'ebeno mrzim kad se ovako osecam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Evo znaci ja sam jedini jebeni lik koji jos sutra ima da popravlja ocene i smucilo mi se vishe , samo da se sve zavrsi i onda sloboda narodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 nisi prochitao moj post :) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ma mislio sam u mom razredu i skoli al nisam naglasio , znam da ima jos nesrecnika ;) Inache ja nista ne radim cele godine i evo poslednje dve nedelje sam spavao cirka 35 sati. Znaci nesto tipa vratim se iz skole , ucim do 4 ujutru , u 8 ustajem da jos ucim do pola 2 kada idem u skolu , strasno kako se lose osecam. I ja jako grbavim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Taj komplet je kurac, ne bih zeca na'ranio time... ← istripovao si Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 evo upravo razmisljam jel Longley u svojoj signi hteo da napravi stos ili stvarno tako misli... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ma ortak me smorio da stavim njegovu sliku u signu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Garavi mnogo lichi na mog dedu.....keve mi ne znam zasto sam sad ovo napisao.... Aaaa!!!! Mrmoti....zar opet, do sad sam im bezao.....Neeee, zivote!!!!!! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ma ortak me smorio da stavim njegovu sliku u signu. ← pozdravi ortaka i pitaj ga za zdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 danas izadjem u centar i snimim jednu malu Nadrkanu klinku,Skelinu sestru koja se samo skida a ne jebe se....ali zato Ownuje kolko je dobra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ljudi sta mislite o komarcima.....joooj danas me ubise u pojam na adi dok sam cekao bus!!!! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) Ljudi sta mislite o komarcima.....joooj danas me ubise u pojam na adi dok sam cekao bus!!!! ← mislim da su mali gotivni bloodsuckersi ;) stupid answer to a stupid question.. Edited June 23, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Pricao bih,ali radije cu to da kazem jednim VSK citatom: Што су гођ људи на овоме свијету измислили, ништа се не може испоредити с писмом. Пријатељу или знанцу своме, који је на далеко преко бијелог свијета, послати мисли своје на комаду артије; читати, што су други писали прије двије иљаде година, и написати, да могу други послије неколико иљада година читати; то је наука, која ум љуцки готово превазилази, и могло би се рећи, да је онај, који је први њу измислио, био више Бог, него човек. Писмо је отворило пут уму љуцкоме, да се приближи к Богу по могућству своме. Оно је измишљено, од прилике, прије четири иљаде година; и послије свога тешкога и чуднога постања тако је ласно постало, да данас на свијету нема никаква заната лакшега од њега; и тако се по свијету размложило, да данас у Европи има народа, у којима нема човека, да не зна читати и писати. Срби су овај дар Божиј примили тек са законом ришћанским, прије иљаду година; и прем да се у нашим народним пјесмама врло често књиге пишу и уче, опет су у народу нашему још врло ријетки људи, који знаду читати и писати! Што Срби још слабо почињу књигу учити, и што је још сва Српска књига у читању часловца и псалтира, томе је криво млого којешта; али што млоги учи по двије и по три године читати, па опет не може да научи, него остане сврзислово, томе су само криви буквари и учитељи. Сваки прави и паметни родољубац мора желити, да се и у нас буквари начине и школе уреде према данашњем вијеку; а онаке родољупце, који, No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Evo... ...topik koji je posvecen cemu god hocete... ...pricajte onome sta osecate sada...ili ste doziveli sada... ...evo meni je sad do jaja... ...pivo... ...linije... ...DO JAJA MI JE... ...PRICAJTE, PISITE o cemu god 'ocete... ← od ovog paprikasa prdim ceo dan... i juce i danas... The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Evo pizim uzeli mi 20k u RUR FW :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 I ja, mada meni uzeshe samo 9k :D Odo ja da kenjam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) danas izadjem u centar i snimim jednu malu Nadrkanu klinku,Skelinu sestru koja se samo skida a ne jebe se....ali zato Ownuje kolko je dobra... ← Edited June 24, 2005 by modjo "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 evo stigoh kuci, pa da vidim sta ima na forumu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 evo sad mi je kewa spremila jaja sa slaninicom i odoh da jedem... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts