eXoDuS Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 K, priznajem onda, pogresih za mnogobrojnost bele rase. A nisam rekao da su Japanci tehnoloski zaostali vec da su svoju industriju i tehnologiju zasnovali najvise na americkim i britanskim patentima. Tehnoloski bilans ne znaci da je neko tehnoloski zaostao vec da uvozi stranu tehnologiju (licence, know how itd.). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 zabole njih od koga uvoze ali da nema japanaca mi ne bi sada imali walkman-e, vhs rekordere, cd uredjaje, u buducnosti blue ray diskove... a taj uvoz je veoma problematichan znajuci da amerika uveze strucnjake iz cleog sveta pa posle prodaje ono sto oni naprave. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Voleo bih da sam crnac sa pishulinom do poda :( ← otjesh da ti ovaj leek iz mog avatara odgrize noge ? Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Japanci su ti jedna od zemalja sa velikim deficitom u teh. bilansu. ← Ne postoi tako nesto kao sto je tex.bilans. Postoi platni bilans ili spoljno trgovinski blans itd. Deficit znaci da necega ima malo, a deficit, japan i tehnologija ne idu u istoj recenici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Jel ovo postoi namerno,ili ti se omanulo? ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ima stator svoje bisere sto se tice kucanja, polako krece kojotovim stopama:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) Boze sacuvaj naravno da je namerno... :) Pa vi bar znate koliko ja hejtuem vuka karadzica, i da ga smatram za najvecem prevaranta ikada i iz hejta prema njemu tako pisem jer ne zelim da postujem njegove ukradena pravila [EDIT]Bravo za Gr@sSh0pp3R-a, sada mozes da se prijavis za bau bau :) [/EDIT] Edited June 25, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ma nemoj da se vadis sad;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Mislim da je ovo upravo bio skolski primer useravanja topika sa nevaznim postovima i opaskama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Topic je usran onda kada se pochelo sa prichama o tome kako je zuta rasa glupa i talentovana za razgibanost, kako su crnci talentovani za muziku, starcraft poredjenja itd. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ne postoi tako nesto kao sto je tex.bilans. Postoi platni bilans ili spoljno trgovinski blans itd. Deficit znaci da necega ima malo, a deficit, japan i tehnologija ne idu u istoj recenici :) O boze gde si to to cuo/procitao? Ako treba prekucacu ti iz knjige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 u svakom slucaju japan=technology:)...btw wule, sta ti imas protiv sc poredjenja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Crnci lose plivaju zbog drugacije okrenute karlice. Ne mogu da ti objasnjavam kako. A jače skaču jer su lak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nisam ishchitao sve postove ( mrzi me ), tako da neznam dal' je neko ovo napisao pre mene. Samo da napomenem da nisam rasista i da ovo nema nikakve veze sa rasizmom... Neko je pitao zasto nema crnih vozacha formule 1. Zato sto, da se tako izrazim, F1 je sport za bogate, oni koji su kao klinci imali brdo para, pa im je kupljen karting, od malih nogu su imali sve sto pozele... takvih crnaca nema puno.. Veliku tu igru igra i rasizam... ali necemo sad o tome... sto se tiche plivanja isti k. kao sa formulom... opet klinci puni para... a svi znamo da trchanje svi mogu sebi da priuste... posebno crnci iz Afrike koji ceo zivot zive bez ikakvog vida prevoza... Ih, koliko samo ima talentovanih i dobrih kosarkasa iz getoa po Nju Jorku... ali nikad nece biti otkriveni zato sto nemaju gde da se dokazu i nemaju uslova... i nece da se potrude da budu otkriveni... Siguran sam da ima hiljade crnaca koji zasluzuju da igraju u NBA-u, koji igraju basket negde po Harlemu i gde li vec... To je moje misljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Nisam prochitao 2. i 3. strani topica, jer sam vec na 1. naleteo na toliko gluposti, da nisam imao nameru da zamaram mozak... sve razlike se mogu svesti na sitna i morfoloska prilogadjavanja klimi koja bi se desila svakome od nas da je evoluirao u tom specifichnom, na prvom mestu, klimatskom okruzenju... a psiha? crnci i belci se po psihi razlikuju koliko i srbi iz beograda i srbi iz leskovca. da li postoji nesto sto crnac ne moze da uradi ili belac a sto neki pripadnik neke druge moze? ← Totalno tachno. Nisam ishchitao sve postove ( mrzi me ), tako da neznam dal' je neko ovo napisao pre mene. Samo da napomenem da nisam rasista i da ovo nema nikakve veze sa rasizmom... Neko je pitao zasto nema crnih vozacha formule 1. Zato sto, da se tako izrazim, F1 je sport za bogate, oni koji su kao klinci imali brdo para, pa im je kupljen karting, od malih nogu su imali sve sto pozele... takvih crnaca nema puno.. Veliku tu igru igra i rasizam... ali necemo sad o tome... sto se tiche plivanja isti k. kao sa formulom... opet klinci puni para... a svi znamo da trchanje svi mogu sebi da priuste... posebno crnci iz Afrike koji ceo zivot zive bez ikakvog vida prevoza... ← Shto se formule tiche, ne znam, nisam upucen da li ima veze koje je neko rase i kakve su njegove mogucnosti u zavisnosti od toga,, ali ovo za rasizam je tachno u svakom sluchaju. A shto se plivanja tiche, crnci nikad nece biti dobri plivachi, jer su im drugachije gradjeni mishici(ledjni uglavnom) i zbog toga bar u plivanju nikad ne mogu da postignu ni priblizhno dobre rezultate belcima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Crnci lose plivaju zbog drugacije okrenute karlice. Ne mogu da ti objasnjavam kako. A ja?e ska?u jer su lak?i i radjaju se jaci(sto se tice skocnih misica). A shto se plivanja tiche, crnci nikad nece biti dobri plivachi, jer su im drugachije gradjeni mishici(ledjni uglavnom) i zbog toga bar u plivanju nikad ne mogu da postignu ni priblizhno dobre rezultate belcima. Ja bih samo zeleo da znam o'kle vadite ovakve stvari... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Gledaj malo više naučne televizije i emisije a manje SPICE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 evolicija, nishta vishe Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Gledaj malo vi?e nau?ne televizije i emisije a manje SPICE ← A, pa dobro, hocu ubuduce, ali budite drugari pa mi ovaj put preprichajte tu nauku shto ste gledali i slushali. Chitao sam ranije malchice o razlikama u morfologiji i fiziologiji izmedju crnaca i belaca i nisam naletao na gorepomenute podatke. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Za ovo shto se plivanja tiche sigurno je tachno, trenirao sam vaterpolo ranije, pa me je to zanimalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Rece mi ortak da su crnci inferiorni u odnosu na belu rasu jel nemaju razvijenu kolektivnu svest na nacin na koji to imaju belci. Ne znam shta je tacno hteo da kaze time ali mislim da je poenta bila to da je bela rasa "izmislila paranoju" za sve ostale pa zbog te vece doze paranoje u odnosu na ostale ima neke navodne prednosti. Jel ima neko ko zna vishe o ovome da nas prosvetli? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Jel ovo opet treba da pozivamo Koleta ili sta? :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 otkud im onolka kita mamu im.... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Da bi imali čime da se brane ako ih nešto napadne u onim čunglama.Kad im se digne ko motka može da posluži Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Pa vi bar znate koliko ja hejtuem vuka karadzica, i da ga smatram za najvecem prevaranta ikada i iz hejta prema njemu tako pisem jer ne zelim da postujem njegove ukradena pravila ← S V E T O G R Đ E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts