Corey Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Nemam nikakvo mišljenje o njemu,nek ga čita ko hoće sevaju mi jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 kurir se lizhe sa radikalima, druge novine se lizhu sa svojim sponzorima, i tako u krug. Uvek bilo, uvek ce biti. Problem je shto kurir ima abnormalno mnogo gluposti i pljuvachine, pa pre lichi na jeftini skandal/exkluziv nego na dnevne novine.. i ne zaboravite da imaju vremena i pre slobe, kad si zbog par stubaca letovao na golom otoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 nikada ga nece zatvoriti :) Kurir ce opstati :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 kurir se lizhe sa radikalima, druge novine se lizhu sa svojim sponzorima, i tako u krug. Uvek bilo, uvek ce biti. Problem je shto kurir ima abnormalno mnogo gluposti i pljuvachine, pa pre lichi na jeftini skandal/exkluziv nego na dnevne novine.. i ne zaboravite da imaju vremena i pre slobe, kad si zbog par stubaca letovao na golom otoku ← E sta uradi zena od coveka, samo cekam da pocne da ovde propagira ulazak u EU i da brani gay prava [:D] Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 E sta uradi zena od coveka, samo cekam da pocne da ovde propagira ulazak u EU i da brani gay prava [:D] ← shto, ne mozhesh sam da se branish? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 lol @ Cali Cali je skroz upravu!Svake novine imaju svog "sponzora"... A da je kurir sramota za jedne novine ne mozhe niko da kazhe da nije! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Sve dnevne novine su sramota.Ovo mi lici na pricu o Pinku,B92 i RTS,ko od njih je "prava" TV stanica,a u stvari to su samo razlicte strane jedne iste Price.Tako je i sa svim novonama. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Neeeee , sad cu morati za potpalu rostilja da koristim svet :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 shto, ne mozhesh sam da se branish? ← Mogu, ali mi je draze kad to radi neko drugi Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts