th3_3d1t0r Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 skoro sam dobio neku ideju...unapred napominjem da ovo nema nikakve veze sa realnim dogadjajima,desavanjima,likovima i td... svaka podudarnost je slucajna... znachi ovako... na jednom od foruma pojavljuje se tema "ej ljudi pomoc" ... onako instiktivno otvarate topic i vidite post sledece sadrzine: "prosle nedelje sam u nekom klubu primetio STRAAAVA zensku...odmah sam se nalozio na nju i prisao bih joj da nije bio neki idiot pored nje...mislim...verovatno joj je to neki brat jer ne vidim sta bi drugo takva budala trazila kraj nje...sad preko druga sam saznao njen broj telefona...valjda je njegova bivsha dobra sa njenim bratom ili tako nesto... da li mi neko moze pomoci da saznam nesto vise o njoj? ime prezime adresa i td." i vi se nadjete tu dobrog srca...kazete liku da vam se javi na PM... kazete mu da vam posalje broj telefona te zenske...kada dobijete poruku,otvorite je i...broj vase devojke...setite se da ste proslog vikenda bili u XYZ klubu i da niste bili najbolje raspolozeni jer ste imali utisak da svi gledaju u vasu devojku... kakav bi bio nastavak price u vasem slucaju? :) Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 shutnuo bi kurvu [:D] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 eh, pa suvishe je to nerealno:) Ne verujem ti nishta:) Niti je svet toliko mali, niti ja mogu da imam ribu u koju ce gledati ceo kluuuub, tako da ne znam sta bih ti rekao. Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 privikneš se posle nekog vremena da svi drkaju na tvoju ribu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Pa prvo bi nasao garishona pa bi ga izlomio od batina,a onda bi video sta cu sa njom... verovatno bi je opalio josh jednom Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 qupish palicu i ugovorish sastanak ma, daj... ako imash poverenja u ribu, icqlirash, odyebace ga ona... a i kao shto reche Ivan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 eh, pa suvishe je to nerealno:) Ne verujem ti nishta:) Niti je svet toliko mali, niti ja mogu da imam ribu u koju ce gledati ceo kluuuub, tako da ne znam sta bih ti rekao. ← prajsles Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Sacekas razvoj dogadjaja.I usoput vidis koliko ti je devojka verna.A ako nije onda intervenises u zavisnosti od emocija koje u tom trenuku budes imao. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Prica ti je suplja jer od one onosbe od koje si uzeo mob ta osoba sigurno zna i njeno ime prezime & stuff.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Mozda bi trebao ti nju da varas. Da se osiguras unapred. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ja nemam tih problema. nemam ribu, niti imam teoretskih shansi da imam dobru ribu koju tje gledati pola diskoteke ili shta vetj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ooo, look at meee, i'm so pathetic, i have no life, booohoooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ooo, look at meee, i'm so pathetic, i have no life, booohoooo ← nah, samo sam realan! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 @ivan_ valjda je cyro hteo da kaze da je gej :) @the editor (ili vec kako, moj l337 jezik je malo losh ovih dana) hocemo li konacno saznati taj broj da vidimo cija je riba? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 privikne Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 svi drkaju ti karas;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 @ivan_ valjda je cyro hteo da kaze da je gej :) ← nije to hteo da kaze siguran sam! :) u dzak karamela da sam u pravu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 daj barem broj drugarice kad si stipsa kmeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ja bi bio ponosan sto imam takvu dobru ribu i sto svi drkaju na nju. E sad kad bi ona pravila pizarije i sve gledala i svima se nabacivala, opalio bi je i bacio. ko ona reklama:"Kresnes i zapalis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 "Sve bi jebo,ali nebi lizo,jer je picka kraj guzice blizo" Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 prvo bi je odveo u sumu....vezao za drvo.....seckao bi je komad po komad :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 privikne Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Onesvesti pa zamresti :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 meh... sta me boli patak dal mi neko gleda devojq... dok je samo gleda ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Nije li to cool? :)) Svi shaltaju na nju a mi je jebemo :)) (Sala naravno) ← ćuj ba, možemo se dogovoriti.. jedan vikend ti donosiš pivo, has i kurtone a ja dovodim neku decu, sledeći ti dovedeš neku na "intervju za ckm" i tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts