ch1zra Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 pa trebao je... sve te fegete treba sacekati kad jednom odu u penziju.. il im priklati prvorodjeno... pa da vidis sranja. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 debeli lanac neznam koje tiezine i debljine se tretira kao hladno oruzije a josh ako ga drzi u dzepu i krije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 @soulStorm: A cek tvoj ortak nosi lanac i sve to onako kao modni detalj a? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 znaci idemo ja i ortak u grad i nerade tramvaji tako krenemo mi sa liona i picimo, ja na rolerima, a on peshke. Ortaku nadimak jackson (kostur i ima dugu kosu) nosi kokardu oko vrata i pici sa lancem na struku i shajkachu drzi u dzepu od duksa, a poshto je tog dana bio neki vazni politichki dogadjaj jebem li ga, panduri svakih 100 metara. Od liona do vuka nas su 5 puta zaustavili paduri i smarali ga, i kad su 6 put krenuli jackson se napravi lud .. A shto tebe nisu tukli i shamarali..nije lako biti fin. Nek se oshisha i u pristoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 @soulStorm: A cek tvoj ortak nosi lanac i sve to onako kao modni detalj a? ←Mora da je neka metalčuga:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Lanac je bio very popular modni detalj ranije ja se secam , i ja sam ga nosio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 slicnu stvar su uradili jednom mom poznaniku kad je namerno opicio pandura Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 cek, i sad zato sto je bio kombi pun buvljacke robe, to nije strashno... i uopste ne obracas paznju na to da su likovi imali utoke i da su pucali na pandure i pretili liku/likusi od koga su maznuli kombi... ok, ajde panduri su stoka, krimosi su konza, zato kradi sine!! omfg.. ← Zanam.Ali covek je lepo pitao na pocetku topika da li je neko video izbliza nesto slicno.Ok nije bilo fajta i pajkani u ovom slucaju nisu uradili nista extremno ali je ipak shok kad ti likovi sa utokama projure kroz dvoriste usred idile nedeljnog popodneva. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 brate vi non stop prichate oko toga da panduri treba da biju nekoga i sl .. a zashto onda postoje sudovi, kazne itd itd .. gde nam je svest otishla ako mislimo da pandur (profil: brdjanin koji celog zivota nishta nije video i jedva cheka da iskali bes zbog toga) treba da bude sudija, porota i izvrshitelj ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 brate vi non stop prichate oko toga da panduri treba da biju nekoga i sl .. a zashto onda postoje sudovi, kazne itd itd .. gde nam je svest otishla ako mislimo da pandur (profil: brdjanin koji celog zivota nishta nije video i jedva cheka da iskali bes zbog toga) treba da bude sudija, porota i izvrshitelj ... ← Poenta topica u tri recenice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 A i porotu boli *, ili se to desi...ali za 20 godina. Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) Bili su pajkani i to 2 "obichna" i 2 ona iz zandarmerije onako jebacki obuchena. ← Ako ga je Edited June 22, 2005 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Svi se zhivi zhale na pandure (s pravom) a niko nishta da preduzme. Ako vam se desi da vas neki pandur maltretira, sve shto treba da uradite je da mu zapamtite broj sa znachke, i sutradan prijavite stanici kojoj pripada (npr ako vas je navatao u centru, onda, znachi, odete u kewe Jevrosime i kazhete da vam je pandur sa brojem tim-i-tim radio shta je vec radio, ili popunite izjavu koja se kupuje u savremenoj i dr. knjizharama "pod krivichnom i pravnom odgovornoshcu tvrdim da je....bla bla) Ako to sledeci put ne uradite, u sluchaju da vas maltretira, nemojte ni da se zhalite. Moguce da nece u stanici popiti kaznu, ali ste bar probali, ili ce dotichni bar biti opomenut. Kad bi svi tako postupili, situacija kod nas bi bila drugachija. Naravno, ne kazhem da su svi panduri loshi. Btw. nisam verovala da ce to da mi se desi, ali da pre mesec-dva nisu naishli panduri u pravom trenutku, ko zna shta bi sa mnom bilo... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja ih ne uznemiravm ni oni mene ne uznemiravaju... licna, dobar dan/vece hvala/hvala... dovidjenja... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Btw. nisam verovala da ce to da mi se desi, ali da pre mesec-dva nisu naishli panduri u pravom trenutku, ko zna shta bi sa mnom bilo... ← A sta ti se to desilo? ako sme da se zna? Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYu[SQK] Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) ne lupetaj. ← ne covek je potpuno upravu... Mozda nije kao kod nas, ali i tamo znaju već postojeću olo Edited June 23, 2005 by IvYu[SQK] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ma nebitno 'startovala' me neka dva kretena Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 To su sve predrasude , mozda su bili fini momci. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Napali ili startovali?Velika je razlika! Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 auuu brate jadan baja.....stvarno mi ga je zao ... :( Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 pa stavila sam 'startovali' pod navodnicima, al ajd da batalimo sad to.... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ne kapitram , ako su ga vec uhvatili sto moraju da ga polome od batina , [ totalno nepotrebno a i u najgorem slucaju kad ga vec tako mlate na zemlji ne razmisljaju dal lik ima neku bolest/povredu , mogu tako da osakate za ceo zivot/nabiju mu komplekse ili u najgorem slucaju ubiju ... ] ← Pa hvataju ga da bi ga polomili ... U tome je i cela fora.Ne jure ga da bi mu dali chokoladu. Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ne ne nene ajde kaži nam kaži nam obavezno nam kaži aaajde reci naaam.. doh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 Zato postoji rec uznemiravanje. ← Ahahahahah :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts