Jump to content

nekoliko pitanja

VELIKI KURAC

Recommended Posts

ribina konfiguracija:

celeron 2.6 ghz

256 ddr 333

gf fx 5500

intel 865 asus maticna

80 gb hdd 20 gb slobodno..

filmovi joj stalno koce, znaci zakoci se na nekoliko sekundi i nastavi... sto?

uradio sam joj i reinstall i instalirao sve sto treba, komp je sad po software-u isti ko moj, a ja nemam nikakvih problema..

kako da joj resim ono??

i jos nesto da ne otvaram dodatni topic:

gde mogu da skinem onog crnog ovna sto kara ovce??

i evil lyrics mi sad izbacuje onaj listing pesama sa albuma u mesto teksta pesme..

kako ovo da ispravim?

Edited by xenomorph

Desni klik na My Computer => Hardware => Device Manager => proveris DMA za HDD (tj. IDE/ATA/ATAPI Controllers) i za CD/DVD-ROM.

Takodje, SP2 moze da pravi probleme sa DivX-om, so make sure you have the latest DivX installed ;)

Everything's just fine.

Cim je problem sa titlovima, onda je skoro sigurno u pitanju Overlay. Jesi li probao sa nekim drugim plejerom? Probaj i da ugasis transparentnost (providnost :)) titlova. Jesu li drajveri za FX svezi?

Mada, kad malo bolje razmislim, problematicni Overlay bi davao i ruznjikavu sliku, a ne samo isprekidan film...

Everything's just fine.

evo, mucio sam se vec skoro nedelju dana i tek sam sad skontao..

dok je refresh rate bio u 1024x768 na 85, zajebavalo je a sad kad je na 60 normalno radi..

monitor je samsung syncmaster 753df jos uvek ima problem da se monitor na svakih 10 min ili manje iskljuci na sekundu i opet ukljuci, kako ovo da se sredi??

Taj FX5500... Jel' neki markirani ili je Eagle? ;)

To za monitor - nema sta drugo da bude, ili monitor ili kabel... Uostalom, probaj, ako mozes, sa drugim monitorom :)

Nego, nije mi jasno - filmovi sada seckaju i na smanjenom refresh rateu? Jesi li probao da smanjis i rezoluciju?

Everything's just fine.

jebem ga ne znam koja je marka.. nisam zavirivao unutra u komp a kutiju je negde bacila..

cek,cek.. sad joj filmovi ne seckaju, i nema nikakvih problema.. ali, jebeni monitor cima..

da nije to neka samsungova retardirana zastita ekrana or something??

posto dok radi na kompu monitor ne trepce, a kad se gledaju filmovi, znaci ne pomera misa i ne dodiruje tastaturu trepce..

jebo je monitor..

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...