VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) ribina konfiguracija: celeron 2.6 ghz 256 ddr 333 gf fx 5500 intel 865 asus maticna 80 gb hdd 20 gb slobodno.. filmovi joj stalno koce, znaci zakoci se na nekoliko sekundi i nastavi... sto? uradio sam joj i reinstall i instalirao sve sto treba, komp je sad po software-u isti ko moj, a ja nemam nikakvih problema.. kako da joj resim ono?? i jos nesto da ne otvaram dodatni topic: gde mogu da skinem onog crnog ovna sto kara ovce?? i evil lyrics mi sad izbacuje onaj listing pesama sa albuma u mesto teksta pesme.. kako ovo da ispravim? Edited June 19, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Mozda samo ne valja kodek za te filmove, dok ne krenemo dalje da raspravljamo sta nije u redu? :) Crna ovca je Sven, pa trazhi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 isti filmovi kod mene rade savrseno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 PCI Latency nije dobro podesen u BIOS-u? Mozda i neki problem vezan za Video Overlay? Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 dajte jos primera resenja ako znate, da isprobam sve kad odem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Vidi, meni to lici kao da nesto na momente zauzme 100% procesorskog vremena. Moguce da je neki stari drajver, mozda je DMA iskljucen, a mozda je i neki spyware/virus/realOne itd. Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 spyware/virus/realOne nije.. zajebava na sveze instaliranom win-u XP.. a sta je DMA?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Desni klik na My Computer => Hardware => Device Manager => proveris DMA za HDD (tj. IDE/ATA/ATAPI Controllers) i za CD/DVD-ROM. Takodje, SP2 moze da pravi probleme sa DivX-om, so make sure you have the latest DivX installed ;) Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 (edited) dma je ukljucen.. izgleda da je problem kod overlay-a ili bios-a jer samo koci kad pustimo sa subtitleovima a kad je bez onda ne koci.. kako da se resim ovo sa overlay-om?? Edited June 19, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Cim je problem sa titlovima, onda je skoro sigurno u pitanju Overlay. Jesi li probao sa nekim drugim plejerom? Probaj i da ugasis transparentnost (providnost :)) titlova. Jesu li drajveri za FX svezi? Mada, kad malo bolje razmislim, problematicni Overlay bi davao i ruznjikavu sliku, a ne samo isprekidan film... Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 ma najnoviji forceware, probao sa vise verzija.. nemam pojma probacu sve sto si rekao kad budem otisao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 [blush] e aj ako je neko nasao gde ima sven da se skine nek kaze linak , ja ne mogu da nadjem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 a sta je DMA?? ← Direktan memorijski pristup (Direct Memory Access - DMA) je način prenosa podataka, pri kojem procesor (CPU) računara ne izvr Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 evo, mucio sam se vec skoro nedelju dana i tek sam sad skontao.. dok je refresh rate bio u 1024x768 na 85, zajebavalo je a sad kad je na 60 normalno radi.. monitor je samsung syncmaster 753df jos uvek ima problem da se monitor na svakih 10 min ili manje iskljuci na sekundu i opet ukljuci, kako ovo da se sredi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Refresh Rate sredio problem => bio je Overlay u pitanju, 'ladno izgleda da ta kartica NEMA hardverski Overlay... Monitor se gasi => Losi kablovi ili los monitor :) Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 opet je pocelo.. nije refresh rate bio u pitanju.. monitor trepne samo kad gleda film, a ovako ne.. tako da nije do kablova i loseg monitora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Taj FX5500... Jel' neki markirani ili je Eagle? ;) To za monitor - nema sta drugo da bude, ili monitor ili kabel... Uostalom, probaj, ako mozes, sa drugim monitorom :) Nego, nije mi jasno - filmovi sada seckaju i na smanjenom refresh rateu? Jesi li probao da smanjis i rezoluciju? Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 jebem ga ne znam koja je marka.. nisam zavirivao unutra u komp a kutiju je negde bacila.. cek,cek.. sad joj filmovi ne seckaju, i nema nikakvih problema.. ali, jebeni monitor cima.. da nije to neka samsungova retardirana zastita ekrana or something?? posto dok radi na kompu monitor ne trepce, a kad se gledaju filmovi, znaci ne pomera misa i ne dodiruje tastaturu trepce.. jebo je monitor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Shto se ovce tiche imash demo xs ovde http://www2.onspiele.t-online.de/dyn/c/26/92/03/2692036.html imash 2. deo na ovom http://www.vollversion.de/download/sven_zwo_1489.html to je sve shto sam uspeo da nadjem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Ljudi, o ovcama pričajte negde drugde. Xenomorph, ako ti još uvek treba pomoć, otvori novi thread :) Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts