Jump to content

Recommended Posts

Odavno nisam video topic u vezi qpopovine kola pa reko ae :D

Posto je meni vreme uskoro da qpim kola vec par meseci gledam sta bi bio

"bestbuy" :) gledao sam cene najjeftinijih novih kola i svatio da se to ne isplati

posto sam se vozio sa taxijem u vecini.

I sad zadnja ideja mi je po meni najbolja da qpim polovna kola na kredit

posto ne treba uchesce kao za nova a to mi mnogo znaci .

So planiram da qpim neka kola za max 5000e na 5god sto ispadne

mesecno 85e sto je sasvim ok.Juce sam se vozio u taxiju 1 i taxtista mi je rekao

da je best buy za grad mercedes bilo koji noviji od onih 124 sto imaju svi taxtisti.

Pa dajte neke savete ili primedbe :) i neka iskustva ako je neko qpio neka kola (na kredit)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oces moju fiestu. Abs, Klima, Radio, AirBagovi. Dacu ti za 4800e. A da ti kupujes na kredit. Uzmi manji auto za grad koji malo trosi i koji ne zahteva puno mesta. Taj taxista sto ti je rekao da ti je mecka do jaja on je taxista i glup je ko kurac.

V

cek ivane shta fali golfu ? :) i to 2jci ? i to raspali diezel ? i to shto mu curi dizel iz bosh pumpe ? i shto mu neradi lepo birac ? , i shto mu casice za amortizere uvek pucaju ?

shta ce tebi kola ima svaki pandur da te zaustavi i nece ti verovati da imash 18 god dok nepokazesh licnu :P

mada qpish punta ili tipa i pici

Oces moju fiestu. Abs, Klima, Radio, AirBagovi. Dacu ti za 4800e. Uzmi manji auto za grad koji malo trosi i koji ne zahteva puno mesta.

Necu fiestu [8D]

btw sta mislite o renault clio-u :). jel moze da se nadje onaj zadnji model za 5000e ? [:I] on je mali taman za grad i do jaja je [8D]

Edited by killYg0r

Ma kupi Jugic, Kadet, Golf II ili nesto tome slicno. S njim se zezas godinu, dve i onda kupis normalan auto. Niko nije sa vozackog ispita izasao kao iskusan i dobar vozac, tako da bi bilo gre'ota da se nesto desi kasnije tvom nesto vise placenom automobilu..

facebook.com/speed.rs

cek ivane shta fali golfu ?  :) i to 2jci ? i to raspali diezel ? i to shto mu curi dizel iz bosh pumpe ? i shto mu neradi lepo birac ? , i shto mu casice za amortizere uvek pucaju ?

Pa nije tako bilo kad je 2ka izasla.

Nov Golf je dobra kupovina ali zato 90% polovnih su tolko istroseni da ne vredi dati ni 2000 evra

taj rad, da je pametan ne bi bio taksista.

da se razumemo, moj savet oko golfa je bio ironičan..

Ja mu toplo savetujem golfa.

1. Svabo je svabo :)

2. wolks je wolks

3.malo trosi

4.jeftini delovi

5. posto ce se , ne daj boze, al ipak verovatno cukati, golf je i siguran i jeftini su mu delovi.

6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :)

Ja mu toplo savetujem golfa.

1. Svabo je svabo :)

2. wolks je wolks

3.malo trosi

4.jeftini delovi

5. posto ce se , ne daj boze, al ipak verovatno cukati, golf je i siguran i jeftini su mu delovi.

6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :)

[xx(] hm neko kaze da je golf sranje neko ne o_O so ?

btw rofl za pod 6 :)