killYg0r Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Odavno nisam video topic u vezi qpopovine kola pa reko ae :D Posto je meni vreme uskoro da qpim kola vec par meseci gledam sta bi bio "bestbuy" :) gledao sam cene najjeftinijih novih kola i svatio da se to ne isplati posto sam se vozio sa taxijem u vecini. I sad zadnja ideja mi je po meni najbolja da qpim polovna kola na kredit posto ne treba uchesce kao za nova a to mi mnogo znaci . So planiram da qpim neka kola za max 5000e na 5god sto ispadne mesecno 85e sto je sasvim ok.Juce sam se vozio u taxiju 1 i taxtista mi je rekao da je best buy za grad mercedes bilo koji noviji od onih 124 sto imaju svi taxtisti. Pa dajte neke savete ili primedbe :) i neka iskustva ako je neko qpio neka kola (na kredit) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 golf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Nemoj gnoja(golf) da kupujes. Za 5 hiljada imas mnogo bolja resenja. Najbolje ti je da sacekas mart sledece godine u uvezes neka super kola oko 10 godina stara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ma brate potrosi pare na kurve i drogu jebes kola ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Oces moju fiestu. Abs, Klima, Radio, AirBagovi. Dacu ti za 4800e. A da ti kupujes na kredit. Uzmi manji auto za grad koji malo trosi i koji ne zahteva puno mesta. Taj taxista sto ti je rekao da ti je mecka do jaja on je taxista i glup je ko kurac. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 taj rad, da je pametan ne bi bio taksista. da se razumemo, moj savet oko golfa je bio ironičan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ma razumemo se :) kupi fiat punto za koju godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 omg, kili kupuje kola:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 vento :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Posto je meni vreme uskoro da qpim kola vec par meseci tebi ili tvojima? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 cek ivane shta fali golfu ? :) i to 2jci ? i to raspali diezel ? i to shto mu curi dizel iz bosh pumpe ? i shto mu neradi lepo birac ? , i shto mu casice za amortizere uvek pucaju ? shta ce tebi kola ima svaki pandur da te zaustavi i nece ti verovati da imash 18 god dok nepokazesh licnu :P mada qpish punta ili tipa i pici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 (edited) Oces moju fiestu. Abs, Klima, Radio, AirBagovi. Dacu ti za 4800e. Uzmi manji auto za grad koji malo trosi i koji ne zahteva puno mesta.← Necu fiestu btw sta mislite o renault clio-u :). jel moze da se nadje onaj zadnji model za 5000e ? on je mali taman za grad i do jaja je Edited June 16, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 VW ili Opel za te pare. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 Ma bre k i c mi qpuju kola za 18-ti ali vec sad planiram sve :D.A i mogu sad sa 17 da se voze kola ali uz prisustvo starije osobe od 18god sa dozvolom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ma kupi Jugic, Kadet, Golf II ili nesto tome slicno. S njim se zezas godinu, dve i onda kupis normalan auto. Niko nije sa vozackog ispita izasao kao iskusan i dobar vozac, tako da bi bilo gre'ota da se nesto desi kasnije tvom nesto vise placenom automobilu.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 cek ivane shta fali golfu ? :) i to 2jci ? i to raspali diezel ? i to shto mu curi dizel iz bosh pumpe ? i shto mu neradi lepo birac ? , i shto mu casice za amortizere uvek pucaju ? ← Pa nije tako bilo kad je 2ka izasla. Nov Golf je dobra kupovina ali zato 90% polovnih su tolko istroseni da ne vredi dati ni 2000 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 omg, kili kupuje kola:) ← Dodje mi da zaplachem Nishta kili, ti cesh me nositi na savesti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 taj rad, da je pametan ne bi bio taksista. da se razumemo, moj savet oko golfa je bio ironičan.. ← Ja mu toplo savetujem golfa. 1. Svabo je svabo :) 2. wolks je wolks 3.malo trosi 4.jeftini delovi 5. posto ce se , ne daj boze, al ipak verovatno cukati, golf je i siguran i jeftini su mu delovi. 6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 Ja mu toplo savetujem golfa. 1. Svabo je svabo :) 2. wolks je wolks 3.malo trosi 4.jeftini delovi 5. posto ce se , ne daj boze, al ipak verovatno cukati, golf je i siguran i jeftini su mu delovi. 6. Kad naucis lepo da vozis (ono iskustvo),onda ti killi kupi neki malo bolji sa kompjuterskom kontrolom i hakuj ga :) ← hm neko kaze da je golf sranje neko ne o_O so ? btw rofl za pod 6 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Daj bre Killy idi na sajtove za automobile pa ces videti sta kazu za golfa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 koji su to sajtovi ? O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Naveo sam ih u topicu underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts