Jump to content

Kuda na more?

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bugarska je ok, dosta bugara zna srpski, ako znate ruski mozda se snadjete, i

PAZITE NA MENJACNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurs evro - lev je prosle godine bio 1.79 a neki su stavili 1.189 tako da vi pazite nisu male pare ( zavisi kako menjate )

ja sam se u bugarskoj proveo do jaja prosle god..

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

bio sam u bugarskoj, nije lose, posebno suncev breg, bas je za zezanje, nesebar je vise onako za porodicni odmor, sto rece gotenks, cuvaj te se menjacnica i nemojte da idete na mesta gde se kupljaju samo srbi ima ih nekoliko i sve su u faznonu pivo iz plasticnih casa, mitar mirici i kompanija i daj da se pobijem sa nekim onako mirtav pijan

inace je sve super jeftino, moje jedino letovanje gde sam se ko covek jeo i pio i vratio sa sa parama kuci

ove godine egipat sa ribom i ako bog da da polozim jos jedan ispit kod ortaka na gajbu na majorci

i tako ....

No salu na stranu, ako izbijemo iz glava nasu predrasudu da je Mikonos gay carstvo (mislim jeste, al koga briga), veoma bih voleo da idem tamo posebno nakon par informacija o tom ostrvcetu :)

Naravno, nema se para za to planinarenje.

Ove godine ili turska ili egipat, mada se meni licno ide u grcku, al ajde.

Samo znam da CG nikad nece vise videti moju gace za kupanje

Kako kenja ovaj Tjira, neki ne idu nigde kao na primer Coka, a ti ides u Bulgariu, platicemo ti kurvu :D

Neko je rekao da ide u Paraliju, heheh to je skroz gasterbajtersko naselje a plaze su ocaj, pa ko voli nek izvoli.

Mislim da su najbolje varijante Lido u Italiji i Bugarska, stim sto da odete u Italiju 10 dana kosta isto kao i da odete u CG, razmislite malo Italijanke + Venecija vam na 15min, a morat cu i ja u CG posle ali to u ronilacki kamp :D

SCJP.png

- ako kojim sluchajem otkinem 3 ispita + poklopi se finansijska struktura = grchka

- ako kojim sluchajem otkinem 3 ispita + (ne)poklopi se finansijska struktura = bugarska

- ako kojim sluchajem (ne)otkinem 3 ispita + (ne)poklopi se finansijska struktura = nigde

samo se plashim da ne bude ova 3ca opcija jel to bi mi bilo drugi put u zivotu na odem na more (u toj godini) i to josh za redom (poshto nisam na more ishao ni proshle godine) .. onda cu sledece godine biti za kurac :(

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

- ako kojim sluchajem otkinem 3 ispita + poklopi se finansijska struktura = grchka

- ako kojim sluchajem otkinem 3 ispita + (ne)poklopi se finansijska struktura  = bugarska

- ako kojim sluchajem (ne)otkinem 3 ispita + (ne)poklopi se finansijska struktura = nigde

samo se plashim da ne bude ova 3ca opcija jel to bi mi bilo drugi put u zivotu na odem na more (u toj godini) i to josh za redom (poshto nisam na more ishao ni proshle godine) .. onda cu sledece godine biti za kurac :(

Maude mozes snama platicemo ti :D

Ipak 190 evra imam, samo ti ponesi neko bilje...

SCJP.png

Nisam neshto razmisljao da idem ove godine, ali danas me je drug pitao da idem sa njima u Bugarsku, neka krsh agencija vodi u neki ajde nazovi "Hostel" za 60E... Mislim da ne mozhe da bude jeftinije, samo da imam gde da spavam i da me neki pederi ne uhvate i siluju ;)))))

Samo znam da CG nikad nece vise videti moju gace za kupanje

A koga ti lozis da si ikada nosio gace prilikom kupanja u CG? [:D]

Ja ako bude lepe srece, kao sto je izvesno da ce je biti, idem malko u Portugal, red je i moja guzica da vidi malo Sveta [:)]

Heghlu'meH QaQ jajvam

bugarska je ok, dosta bugara zna srpski, ako znate ruski mozda se snadjete, i

PAZITE NA MENJACNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurs evro - lev je prosle godine bio 1.79 a neki su stavili 1.189 tako da vi pazite nisu male pare ( zavisi kako menjate )

ja sam se u bugarskoj proveo do jaja prosle god..

Iskreno, ja mislim da ti ni nemas pravo da kazes ljudima da paze na menjacnice, zato sto su tebe grdno zajebali prosle godine. U Zlatnim Pjascima i u Varni se evro menjao po kursu 1 eur=1,90-1,95 lev(zavisi od menjacnice), tako da su tebe malo ispalili(jeste da je razlika samo 0,11 ,ali razmisli na 100eur to ti je 11 leva vise, pa ti vidi).

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.