byp_ Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 DA LI STE BRE VI NORMALNI!!!!!!! koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad. Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter)) Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote.... Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif ------nije ni malo smesno. cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno znam ja onu teoriju da su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!! we are the robots.......we are charging our batteries......boze strasno! btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!! ma ne, ti si super ©maha&shckabo Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 e izvini cosmiC. pa ti si 89. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 DA LI STE BRE VI NORMALNI!!!!!!! koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad. Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter)) Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote.... Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee ------nije ni malo smesno. cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno znam ja onu teoriju da su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!! we are the robots.......we are charging our batteries......boze strasno! btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!! ← + AMIN cosmiC ne da su "ljudi" smarachi nego to je strasno .... uglavnom sve je cosmiC rekao nemam sta da dodam...... ← + Cosmic je u pravu...ne mogu da verujem da je 10 000 ljudi otislo na Kraftwerk...4 lika tripuju da su roboti....jooojj boze....voleo bih da sam bio tamo samo da vidim kako igrate uz to keve vam.....vi bre ljudi niste normalni... ← = Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 do jaja je ovaj smajli......svidja mi se Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Jaooooo ne opet "metalac vs narodnjak vs tehno vs ostalo" fajt oko mjuze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 blah,obrisaste mi post... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 nisam se smejao,iznenadio sam se... idi upucaj se u oko pishtoljem na kuglice Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 DA LI STE BRE VI NORMALNI!!!!!!! koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad. Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter)) Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote.... Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee ------nije ni malo smesno. cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno znam ja onu teoriju da su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!! we are the robots.......we are charging our batteries......boze strasno! btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!! ← AMIN cosmiC ne da su "ljudi" smarachi nego to je strasno .... uglavnom sve je cosmiC rekao nemam sta da dodam...... ← Cosmic je u pravu...ne mogu da verujem da je 10 000 ljudi otislo na Kraftwerk...4 lika tripuju da su roboti....jooojj boze....voleo bih da sam bio tamo samo da vidim kako igrate uz to keve vam.....vi bre ljudi niste normalni... ← Davno, ali DAVNO se nisam ovako slatko smejao necijem neznanju..... ....hajde sada, plasticne pistolje u ruke i vratite se svojim decjim igrama: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Mozda se deca zezaju, ne verujem da je neko toliko glup da to napise jer zna da ce svi da ga napushavaju.... ili greshim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 kraftwerk je sranje i stojim iza toga... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpijun Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 wow....kraftwerk ne zelim da komentarishem pomenutu grupu ljudi....toliko su loshi da nisu zasluzili Kako se samo niko pre cosmiC-a nije setio da ih malo ocrni??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Dobro je da je cosmiC ili onaj drugi otvorio jos jedan nalog da moze da napise post gore. A predpostavljam da su njih dvoje dva "decaka s pistoljima" koji jedu xere i idu na rejvove, onako u grupama kao neki opasni momci... Ne znam zasto ovo mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ne smatram da ijedan korisnik treba da se primi na to sto pricaju oni koji ne vole kraftverk. Realno, to je grupa koja nije obelezhila period nekih novijih generacija i reakcije su samim tim potpuno ocekivane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ne smatram da ijedan korisnik treba da se primi na to sto pricaju oni koji ne vole kraftverk. Realno, to je grupa koja nije obelezhila period nekih novijih generacija i reakcije su samim tim potpuno ocekivane. ← inace pise se kraftWerk.....to i ja znam btw ja sam mrtav ozbiljan-kraftwerk---shit evo mrtav-- evo ozbiljan-- [:(!] Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 ajd ne smaraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ispravljanje Lakija u pravopisu - ban na metar dana... :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 hm. kapiram da laki ima lobi u hagu. sad ce malog da stave na optuznicu. zbog ove ispravke. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 ma u kom ste balonu, laki je plešuća banana :D a malog nema potrebe kažnjavati, kaznio ga je bog dovoljno. ne radi se tu o tome što njegova generacija nije bila pod uticajem kraftVerka.. moja pa jeste? ne, rođaci, posredi je kulturna ksenofobija (kako se već to zapravo kaže), pljuje ono što ne razume. ма србин брате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 18, 2005 Author Report Share Posted June 18, 2005 ja sam hteo neshto da kazem povodom ovih teshkih rechi. ali ajde.. shto bih psovao i nervirao se? pa tu samo nizi oblici zivota... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 inace pise se kraftWerk.....to i ja znam Pisao sam kako se cita ... ne radi se tu o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 ma u kom ste balonu, laki je ple Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 s tom razlikom da ti misliš na ceo narod a ja mislim da je to ipak stoka kojoj uspeva da izgleda mnogo brojnije nego što zaista jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 s tom razlikom da ti misli Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts