Jump to content

kraftwerk

Recommended Posts

DA LI STE BRE VI NORMALNI!!!!!!!

koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad.

Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter))

Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote....

Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif ------nije ni malo smesno.

cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno

znam ja onu teoriju da su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!!

we are the robots.......we are charging our batteries......boze strasno!

btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!!

ma ne, ti si super ©maha&shckabo

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad.

Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter))

Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote....

Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee [:D]  [:D] ------nije ni malo smesno.

cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo  na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno

znam ja onu teoriju da  su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!!

btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!!

+

AMIN cosmiC

ne da su "ljudi" smarachi nego to je strasno .... uglavnom sve je cosmiC rekao nemam sta da dodam...... [:D]  [}:)]  [:D]

+

Cosmic je u pravu...ne mogu da verujem da je 10 000 ljudi otislo na Kraftwerk...4 lika tripuju da su roboti....jooojj boze....voleo bih da sam bio tamo samo da vidim kako igrate uz to keve vam.....vi bre ljudi niste normalni...

=

retardilol.gif

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee [:D]  [:D] ------nije ni malo smesno.

cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo  na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno

znam ja onu teoriju da  su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!!

AMIN cosmiC

ne da su "ljudi" smarachi nego to je strasno .... uglavnom sve je cosmiC rekao nemam sta da dodam...... [:D]  [}:)]  [:D]

Cosmic je u pravu...ne mogu da verujem da je 10 000 ljudi otislo na Kraftwerk...4 lika tripuju da su roboti....jooojj boze....voleo bih da sam bio tamo samo da vidim kako igrate uz to keve vam.....vi bre ljudi niste normalni...

Davno, ali DAVNO se nisam ovako slatko smejao necijem neznanju.....

....hajde sada, plasticne pistolje u ruke i vratite se svojim decjim igrama:

retard.jpg

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Dobro je da je cosmiC ili onaj drugi otvorio jos jedan nalog da moze da napise post gore.

A predpostavljam da su njih dvoje dva "decaka s pistoljima" koji jedu xere i idu na rejvove, onako u grupama kao neki opasni momci...

Ne znam zasto ovo mislim.

Ne smatram da ijedan korisnik treba da se primi na to sto pricaju oni koji ne vole kraftverk. Realno, to je grupa koja nije obelezhila period nekih novijih generacija i reakcije su samim tim potpuno ocekivane.

inace pise se kraftWerk.....to i ja znam

btw ja sam mrtav ozbiljan-kraftwerk---shit

evo mrtav-- [xx(]

evo ozbiljan-- [:(!]

Arbeit macht Frei.

ma u kom ste balonu, laki je plešuća banana :D

a malog nema potrebe kažnjavati, kaznio ga je bog dovoljno.

ne radi se tu o tome što njegova generacija nije bila pod uticajem kraftVerka.. moja pa jeste?

ne, rođaci, posredi je kulturna ksenofobija (kako se već to zapravo kaže), pljuje ono što ne razume. ма србин брате!