E jebes baku Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 upravo citam da je noa odlucila da malo "pauzira" jer , navodno method prelazi u neki kineski klan jer je "... offer by an un-named Japanese clan which he can not refuse" kes je kes shaguar ide u Team EG , naikon u Catch-Gamer a quick se vraca u swe , jedino se za XeqtR nezna stace , mada se vec cuju glasine da ide u NiP sto neki kazu , sanse su nam sve vece , i zato ajmo kgb ,4gl ....sada imate vece sanse nego ikada da osvojite wcg... , cpl , eswc or what :P btw. vise imate na svim jacim siteovima , a ja sam cito na njinjama :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 TO to, samo neka se oni brate raspadaju sastavljaju, mi uzimamo ESWC sada Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 navodno method prelazi u neki kineski klan jer je "... offer by an un-named Japanese clan which he can not refuse" Samo cu reci ROFL LOL !!! Ovo me podseti na Hyberovu izjavu ne tako davno(godinu dana) svi su svedjani samo je kinez norvezanin!!!! Priceless Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Lol ovo masovni raspad pro klanova u svetu strasno cs scena postaje ko musaka!!! Ajmo nasi sad ili nikad:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Ipak neko misli na nas tamo gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ma sve je to isto... kinezi, bugari, korejanci, bugari... pwnaju Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ne verujte sakalu! @sakal "sad cemo da ih sabijemo, nece nam uzeti ni partiju" -lol znash na sta mislim :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 (edited) bice zanimljivo ubuduce gledati velike turnire, ne ko ono ranije sk,titan-i a ,eye ,spixel ,a osatali shipu nego jel iko kontao , npr. : element otisao u 4k i 4k slupa noa-u jel tako??? (nema veze samo primer) a ele je bio team leader noa-e i pravio im taktike , i tako vecina tih igraca sto se izmesalo , znaci vecina klanova se dojaja medjusobno citaju jer imaju brdo igraca koji su pikali i u suparnickim klanovima , mada znam da nemaju oni samo 10 taktika , al opet , nemogu izmisljati u nedogled..... naravouchenije iz ovogaa je : nema autorskih prava za taktike Edited June 13, 2005 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 @eyel lolz, pa ne mogu ja sam brate da ubijam sve !!! Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 pa svi se ugledali na nas! svaki dan novi klan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 znam znam zezam se :). pa kad nam je kao zamena igrao onaj lik sto u zivotu nije odigrao mech(bukvalno)i nasao da prvi put odigra za nas, ali u stvari mi smo kreteni sto smo uopste njega zvali. mogo si bar umesto njega da sednesh a ne umesto drivera koga je kenjalo za sve pare! nego sta je bilo sa onim englezima kingsima igraju li josh cuo sam da su u top 5 ekipa u evropi? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 nego jel iko kontao , npr. : element otisao u 4k i 4k slupa noa-u jel tako??? (nema veze samo primer) a ele je bio team leader noa-e i pravio im taktike , i tako vecina tih igraca sto se izmesalo , znaci vecina klanova se dojaja medjusobno citaju jer imaju brdo igraca koji su pikali i u suparnickim klanovima , mada znam da nemaju oni samo 10 taktika , al opet , nemogu izmisljati u nedogled.... ← odkako je usao xeqtr on im je tl kolko ja znam a tad je ele jos igrao ali btw ele gde god da ode likovi predju igru :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Eto vam sada svima koji ste stalno kenjali kako se klanovi menjaju ko gadje kod nasih igraca. A STA STRANCI RADE ZA TO VREME ! ! ! ! Menjaju i oni sastave ko ludi, svi ste se ranije hvatali za SK, ali SK je SK(niko ne moze sa njima da se poredi).... Zakljucak: Cela scena je takva da kad nekome nesto ne odgovara, nastavlja dalje a ne da se zamlacuje sa ekipom u kojoj nije atmosfera na nivou.... Tako da za menjanje timo ubuduce STFU ! ! ! Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ko ukuca sv_cheats 1, dobije elemenTa u ekipi... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 zakljucak: NE MOZETE NACI SAVRSENU EKIPU KOJA CE DA TRAJE DUGO I DA SVE SABIJA ! ! ! Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Kako koja ekipa uzme CPL , obavezno promeni sastav...Kad kgb bude uzeo cpl , shta mislite ko izlazi iz ekipe ? Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 zakljucak: NE MOZETE NACI SAVRSENU EKIPU KOJA CE DA TRAJE DUGO I DA SVE SABIJA ! ! ! ← nego shta? mozete imati ekipu koja traje POdugo i sve sabija? shta su onda bili EYE? igrali su 1-2god zajedno, samo shto su menjali ime ekipe zbog sponzora? sk stari? team9 - adren? titansi - sk? braaate.. cuti :)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts