Lucky Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ono, videh u nekom pregledu sa MTV movie awards (sto nije reper za dobar film naravno) da je ovaj uzeo neke 3-4 nagrade ako se ne varam, a ja prosto nisam uspeo da provalim o cemu se radi osim da je u pitanju neki geek koji nesto uradi i onda super densuje :)) Pa me interesuje cisto o cemu se radi i dal' vredi gledati film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Kazu da vredi. U njega je ulozena neka smesna cifra, a zaradio je preko 40mil$, valjda to nesto govori. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 i ja sam prvo čuo preporuke sa svih strana, a onda mi drugar reče da je gledao i da je jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 ja ga odgledah juche.. ono, chudan je malo, ali zanimljiva prichica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 Koliko sam primetio zaista je film ono niskog kvaliteta, tj. barem tako deluju kamere i sve. Ovaj glavni glumac je u geek fazonu cak i kad ne glumi ;) ali ajde, treba odgledati pa da vidimo o cemu se tu radi. Jedino sto ovaj loopy nije bas nesto recit, pa ne znam dal' vredi juriti ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 da li sam ja ikad bio rechit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Mozda najgori film koji sam ikad odgledao :) Ali kad prodje smor i zabezeknutost koliko je to los film, covek pozeli jos jedno gledanje. Sutra ukapiras da je film u stvari skroz OK. :) Topla preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Odgledao pre neki dan Odlichan film! Odavno se nisam ovako dobro nasmejao. Chudan film ali mnogo gotivan, samo samo to hteo da kazem Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) upravo odgledao....djubre nikad vetje :D !!! u celom filmu sve botovi neki ;p Edited February 21, 2006 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 ajse sine, ti sanjas botove Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 LAKI NE GLEDAJ GA SLUCHAJNO da najfilma smor u zivotu sto sam gledao je taj i broken flowers mozes zamisliti film kad je glavnom liku uloga da glumi smora Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 ma kakav film, pusti film, zaboravio sam da sam ovaj topic uopste i napravio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts