Formica Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 (edited) Partizan(1)- Crvena Zvezda(4) D Atlas 101-71 <>G Buducnost 77-74 G Hemofarm 99-91 <>D Vojvodina 99-80 D Sloga 111-87 <>D Reflex 82-82(105-100) D Reflex 87-76 <>G Atlas 80-72 G Buducnost 87-76 <>D Hemofarm 79-101 Medusobni susreti Partizan - Crvena Zvezda 97-87 C. Zvezda - Partizan 93-84 Edited June 11, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Moje prognoze: Partizan-zvezda 2-1 Hemofarm-Reflex 2-1 Partizan-Hemofarm 3-2 Naravno, finale je ultra navijachki, Hemofarm ima toliko bolji tim od nas da mozemo samo da se nadamo da ce nas pobeda nad zvezdom koja bi nas dovela tu podici, naravno uz stare adute sudije i navijache u Pioniru, mislim da mozemo osvojiti i protiv toliko jacheg protivnika... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 koje sudije? Navijachi su dovoljni. Seljoberi iz Vrsca nema teorije da izdrze 5,000 ljudi ''nad vratom'' btw Ne bih rekao da su toliko jachi koliko ti pishes ali ta tema je apsolvirana Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Partizan ako prodje zvezdu koja moze ili do jaja da odigra,ili da odigra ko najgora ekipa, prolazi i Hemofarm, i to sa nekih 3-1 ili 3-0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 naravno uz stare adute sudije i navijache u Pioniru ← Mislish kao u finalu GY lige shto smo imali sudije? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Tada smo imali i publiku i sudije :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 Partizan ako prodje zvezdu koja moze ili do jaja da odigra,ili da odigra ko najgora ekipa← E upravo ovo, Dosta toga ce da zavisi od prve utakmice... takodje navijachi imaju veliku ulogu. Bilo bi dobro da se pusti ceo Pionir u prodaju... to bi bio derbi. 7,000 ljudi na tribinama... pesma se ori... Elem, Hemofarm ce da prodje Reflex koji pao u formu od onog prvog poraza... uspeli su da dobiju samo Atlas i buducnost... od tada tako da ocekujem pobedu Hemofarma... A za Partizan - Zvezda se nikad ne zna... mada imajuci u vidu malo bolju formu Partizana... Trebalo bi da uvedu da se u polufinalu igraju 3 utakmice a u finalu 4. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Kako se navijachi Zvezde ne bi zgrazhavali nad potcenjivachkim komentarima, netju chak ni preneti rezultat utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 (edited) Evo rezultata: Partizan - Crvena zvezda 104:68 (28:14, 24:19, 30:13, 22:22) Hemofarm - Refleks 85:82 btw bartuc dobar ti onaj Awojobi ;) Edited June 14, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 104:68 ← jujujujujujujuujujujujuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Dobro, jedno smo shvatili danas, Luka je Bog kosharke... :) Dechko je bio najgori u Partizanu, i to ubedljivo... Naravno, ne rachunaju se Erden i Marka koji su ushli na 2-3 minuta... Nije kriv Awojobi shto ga je Najgori Trener Evrope drzao u igri na Perovicu, priznacesh nije bash njegova specijalnostda chuva igracha 15+ cm veceg, ma koliko retardiran ovaj bio... :) Henderson je najveci dzukac stvarno... Miloje Bog kosharke, Vule doktor iste ;) BTW Shta kazete na naslov sa sjajne SC (nisam ja chitao Sportsku centralu, neko je postovao na b92:)) Avodzobi: "Sudija me je nazvao crncugom, ubicu ga" Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Gledam TV i kao "17:4 za partizan" i ja u fazonu "sta, ovaj 4, valjda 14" kad ono stvarno :)) Mis'im, cetiri poena ... alo, pa da dovedes osnovnu skolu pa bi uspeli vishe od 2 puta da ubodu kosh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 A po chemu su Tripkovic i Bakic odigrali bolje od Luke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 A po chemu su Tripkovic i Bakic odigrali bolje od Luke? ← U pravu si, Tripko je odigrao stvarno loshe, ali Luka me je posebno iznervirao kada su one dve chiste lopte izgubljene zbog njega u prvoj chetvrtini... Bakic je bio odlichan, posebno je lepo ukrao onu loptu Awojobiju u prvom poluvremenu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ali je zato Bakic najvetji razlog shto nismo dobili sa 40+, poshto je upropastio 3 akcije u poslednjih 2 minuta. .. Od sve 3. tje biti vrlo dobri igrachi, mozhda nijedan odlichan, ali vrlo dobri svakako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 (edited) Dobro, jedno smo shvatili danas, Luka je Bog kosharke... :) Dechko je bio najgori u Partizanu, i to ubedljivo... Naravno, ne rachunaju se Erden i Marka koji su ushli na 2-3 minuta... Nije kriv Awojobi shto ga je Najgori Trener Evrope drzao u igri na Perovicu, priznacesh nije bash njegova specijalnostda chuva igracha 15+ cm veceg, ma koliko retardiran ovaj bio... :) Henderson je najveci dzukac stvarno... Miloje Bog kosharke, Vule doktor iste ;) BTW Shta kazete na naslov sa sjajne SC (nisam ja chitao Sportsku centralu, neko je postovao na b92:)) Avodzobi: "Sudija me je nazvao crncugom, ubicu ga" ← Mislim da si zaboravio na Steppa... Decko je napokon pokazao zashto je dosao u Partizan... 4/6 za tri i 24p. btw ovo je najubedljivija pobeda u istoriji ''vecitih'' debija... Edited June 15, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 BTW Shta kazete na naslov sa sjajne SC (nisam ja chitao Sportsku centralu, neko je postovao na b92:)) Avodzobi: "Sudija me je nazvao crncugom, ubicu ga" Slucajno sam prebacio na SOS i vidim ovog momka, vidno uznemirenog koji jedno 15 minuta ponavlja "ja sam njega pitao zasto faul, on mi je rekao cuti crncugo, cekam ga da to kaze jos jednom ako je musko" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 Slucajno sam prebacio na SOS i vidim ovog momka, vidno uznemirenog koji jedno 15 minuta ponavlja "ja sam njega pitao zasto faul, on mi je rekao cuti crncugo, cekam ga da to kaze jos jednom ako je musko" :)) ← mozda ce nekadasnji olimpijac iskoristiti svoje ''boksersko'' umece... kao shto ga je iskoristio protiv Kebua :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Mislim da si zaboravio na Steppa... Decko je napokon pokazao zashto je dosao u Partizan... 4/6 za tri i 24p. btw ovo je najubedljivija pobeda u istoriji ''vecitih'' debija... ← Stepp je odigrao odlichno i onaj pretproshli derbi, a imao je i osim toga par odlichnih trenutaka na mnogo utakmica, u njega nikada nisam ni sumnjao... Uostalom, setimo se Housea, on iz prve sezone kod nas nije ni bleda senka igracha iz druge (tj. proshle) sezone u Partizanu... Bakic ce, nadam se, postati igrach u nivou Vuleta, Partizanu i ne treba bolje od njega... Tripko ce verovatno na pochetak sledece sezone doci sa bar 10-15 kg mishica vishe nego sada, odbranu je vec pocheo da popravlja, zver u najavi... ;) Luka ce verovatno biti najgori od ove trojice, zaista shteta, imao je mogucnosti da vec sada bude igrach sa najmanje 20, 5 i 5 u proseku, a on je dogurao dotle da bude Shuputova zamena koja igra 10 mpg... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nemam pametan komentar. Jedino da pocnem da ludujem i prozivam ko juce za vreme tekme. :) Ipak najveci utisak na mene je ostavio Dzikic. Izgleda da vec imamo Duletovog naslednika. p.s. Ovo postaje dosadno! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Budi ozbiljan, kada/gde i zashto bi Dule otishao iz Partizana? Ko ce da ga otera? Jedino neke eventualne radikalne promene u upravi, ali neshto ne verujem da ce do toga doci... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 (edited) Nece Duleta niko oterati iz Partizana... ipak je on njegova legenda... Mnogo toga je osvojio mnogo igraca napravio pocev od 1989. godine sa stvaranjem Divca i osvajanjem treceg kupa Radivoja Koraca u istoriji kluba... Bartuc, ja ipak verujem u Bogdanovica, mislim Duleta... ne verujem da ce propasti ali to je stvar misljenja... Shto se tice Housea, on je na prvoj tekmi na zagrevanju, koliko se secam bio je protiv Slaska kad smo pukli, ali nisam siguran, elem on je na zagrevanju podigao publiku na noge... ide jedan igrac - neko jednostavno zakucavanje, drugi isto... a onda House.. opaaaa cela hala na nogama - bila je to dobra najava njegove dve sezone u Partizanu -shteta shto smo ga pustili da ode. Edited June 15, 2005 by Brain Damage Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nece Duleta niko oterati iz Partizana... ipak je on njegova legenda... Mnogo toga je osvojio mnogo igraca napravio pocev od 1989. godine sa stvaranjem Divca i osvajanjem treceg kupa Radivoja Koraca u istoriji kluba... ← Naravno, sve je pochelo famoznim finalem '87 kada smo tukli zvezdu 2-0, iako smo gubili 78 od 80 minuta u te dve tekme ;) zvezdu je vodio Djurovic koji (mozda greshim) mislim, nikada nije dobio Duleta u play-off utakmici, a u polufinalu su dobili 22-0 Cibonu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 To da Djurovic nikada Duleta nije dobio u play-offu se pokazuje na svakoj konferenciji gde su njih dvojica... Ali vrh je bilo pre dve godine u finalu kad smo ih dobili 3-0... koliko se secam ovo je bilo na konferencijama: #1Djurovic: Sudija je odradio bolje posao od nekog lika koji je glumio u filmu Kovacevica(?) ''Profesionalac''.... #2Djurovic: Kad bi Reflex(FMP) imao ovakvu publiku, samo d fizicki prenesemo ove navijache, ne verujem da bi Partizan mogao da nas pobedi.... #3Djurovic: Slavite, pevajte... kako ide ona pesma: neka peva zemlja cela, titula je crno - bela... (tad se zesce pogubio) Od prilike su ovakve konferencije bile... koliko se secam. Ali njihove konferencije su najbolje... najdinamicnije... :) btw Juce sam se setio onoga kad je Trifunovic trazio time-out minut pred kraj, protiv Voshe, a vodila je 20 razlike... bash bih voleo da je Dzikic isto ucinio da vidi malo kako je to... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Idemo veceras...boli me kara ko ce dobiti...jer i kad pucamo 30 razlike Sever se cuje jace... SAMO TI U MOME SRCU SI!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts