ZerBah Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 (edited) Tuzno, ali istinito: Prvi SW filmovi su bili revolucija u vreme kada su se pojavili - doneli su ne samo tehnichki progres, vec i nove koncepte u holivudski SF. Ono shto po meni nedostaje novoj trilogiji je to shto su svi ochekivali - novu revoluciju... I ne samo to - akcenat u navim filmovima je prebachen iskljuchivo na tehnichku stranu, shto je dovelo do toga da filmovi u neku ruku nemaju "dushu" prve trilogije. Razmislite josh malo i o vremenu u kom zivimo - pochetak 80-ih je bilo neko "romantichno doba", dok je pochetak 21 veka sam po sebi dosta "mrachniji". Opshta kvalitativna degradacija Holivuda se nazalost odrazila i na SW. Shto bi rekli fanovi: "SW has fallen to The Dark Side"... Edited June 12, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 ...a onda je Luk zabio kosku zlom chudovishtu u usta. Viva la revolution! Ja zaista nisam ochekivao nikakvu revoluciju. Zeleo sam josh istog onoga shto sam dobio u 4, 5 i 6 i smatram da sam to u velikoj meri i dobio. Josh samo da je neko drugi glumio Anakina i da su borbe sabljama bile bolje rezirane - bio bi odlichan SW film. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ono shto po meni nedostaje novoj trilogiji je to shto su svi ochekivali - novu revoluciju... I ne samo to - akcenat u navim filmovima je prebachen iskljuchivo na tehnichku stranu, shto je dovelo do toga da filmovi u neku ruku nemaju "dushu" prve trilogije. ← Ja nisam ochekivao nikakvu revoluciju. Ochekivao sam da neko za 20 i kusur godina bude dovoljno sposoban da napishe scenario koji povezuje dve trilogije, a da mu ne bude potrebno x specijalnih izdanja originalnih filmova u kojima tje praviti izmene, kako bi pokrpio rupe. Ochekivao sam sharm starih filmova, i kakvu takvu hemiju medju glumcima, narochito ako vetj treba da odglume najvetju ljubavnu tragediju u istoriji SW univerzuma. Ochekivao sam da neko ima dovoljno mozga, pa da sve mitove koje je postavio, ne demistifikuje na najbanalnije nachine (chitaj - midihlorijani)... I nisam dobio nishta od toga, osim na trenutke u episode 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 svakako da je Lukas morao mnooooogo bolje, ali pitanje da li je mogao (tj. da li je ikada imao skila). on je imao samo FANTASTICNU ideju o SW univerzumu, ali je nikakav u razradi bilo cega (pre svega scenarija i rezije), sto se i pokazalo nekoliko puta tokom obe trilogije, tj. najbolji su filmovi u koje se on nije mesao. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Ochekivao sam da neko za 20 i kusur godina bude dovoljno sposoban da napishe scenario koji povezuje dve trilogije, a da mu ne bude potrebno x specijalnih izdanja originalnih filmova u kojima tje praviti izmene, kako bi pokrpio rupe. Ochekivao sam sharm starih filmova, i kakvu takvu hemiju medju glumcima, narochito ako vetj treba da odglume najvetju ljubavnu tragediju u istoriji SW univerzuma. Ochekivao sam da neko ima dovoljno mozga, pa da sve mitove koje je postavio, ne demistifikuje na najbanalnije nachine (chitaj - midihlorijani)... I nisam dobio nishta od toga, osim na trenutke u episode 3. ← Apsolutno se sla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Pa naravno da nije mogao, tj. mogao bi da je malo smanjio svoj ego i dao ljudima koji znaju shta rade da mu 'pomognu'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 week 4: $14,850,000, total = $332,108,000 btw u foxu su kreteni ili ljudi koje je luka potpkupio =oP mr&ms smith je krenuo u preko 1000 bioskopa manje nego ep3 (51mil opening vikend za angie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ako taj film (mr&mrs smith) druge nedelje uyme vise od 15mil, definitivno odlayim u holivud. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts