Jump to content

Basket

Walker

Recommended Posts

hahahah, znao samo da ces da komentarises moj post, zato sam i napomenuo ono za army system :)))

Pa i nisam bas direktno na tvoj post odgovarao, ali dobro, u globalu jesam :)

A za novi basket definitivno se dogovorite odma', al' podsecajte ljude na to s vremena na vreme, ono, skoro da su svi zaboravili na ovo 31. a i kapiram da ce se do tada vecina ljudi vratiti sa odmora, jer idu ispiti i sve.

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sta reci...a ne briznuti u plac :D....salu na stranu...prvo poluvreme smo ocajno odigrali....a onda smo naglo popustili...:P ajde sto nas nije hteo sut, ali malo je reci da je odbrana bila katastrofalna...toliko jeftinih poena, tako malo skokova itd....mogli smo dosta bolje bez obzira sto smo "trecepozivci", al nema veze bilo je sasvim k...sam sam sebe prijatno iznenadio koliko sam trcao... i statisticari su mi "maznuli" 1 poen, jednu trojku su pisali kao 2 :(

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

pre nego shto smo igrali ja sam se zhalio na nespavanje.I to nije izgovor.A od te chetvorice koje si naveo , samo Nikola zna da igra.Ostali su ispali "veliki igrachi" jer ih niko nije chuvao pa su prolazili na zicere i davali ih,bash chudno.Nema nikakvih izgovora shto smo izgubili, imali ste trenutno bolju ekipu, igracemo opet....gg

Niko od nas nije ni tvrdio da zna da igra, sem Nikole koji je dugo trenirao samim tim je i skolovan igrac...priznajem da nemam nesto narocito veze sa kosarkom, tu sam da uhvatim lopte koje mogu i to je to. On the other hand, ti si jos prosle godine pominjao kako je bezveze sto te nisu zvali na taj prvi mec, jer bi zapucao iz NS-a i pokazao Walkeru ko je ko 1-1 . Dosao si na ovaj drugi mec i pokazao raskosan repertoar: promasio si jedno zilion trojki i otvorenih suteva, nisi ni pokusao nikom od saigraca da dodas itd. Najveci utisak si ipak ostavio uspesnom realizacijom kontri 1 na 0, prvi put si promasio polaganje i zamalo izvrnuo zglob a drugi put napravio trokorak u polaganju...dakle, jasno je da mi sa B92 nismo nikakvi kosarkasi ali isto tako ni ti nisi toliko dobar igrac kakvim sebe smatras pa da je rezultat utakmice odraz uglavnom tvog nespavanja.

Da, promashio sam zilion trojki slazhem se, 4-1 mi je realizacija trojki...Shto se tiche mojih dodavanja drugim igrachima ne bih komentarisao , pogledaj ko u nashoj ekipi ima najvishe (koliko god to malo bilo ) asistencija.Prva kontra 1 na 0 da, izvrnuo sam zglob deshava se, druga kontra 2 na 0 , ishli smo spale i ja, i ja sam hteo da mu ostavim lay up al je doshlo do nesporazuma,tako da se nisam ni trudio da dam kosh u toj kontri.A pod promashajima zilion trojki i otvorenih shuteva ne znam na shta mislish , s obzirom da sam samo trojke shutirao.

Nisam rekao da sam pro igrach , nisam trenirao 2 dine, BIO sam solidan igrach, ali ovo shto sam pokazao nisam ja, a nisam ni bio losh, naprotiv.

Necu da komentarishem vashe skillove vishe, jer bi verovatno doshlo do svadje, rekao sam vam vec , GG , i necu vishe nishta reci.Komentarisao bih samo tebe , al ne znam koji si ti , s obzirom da si pod nickom b92.

Prvo da se izvinim Lex pre svih a onda i ostalima sto nisam dosao.

Za sledeci basket dolazim sigurno pa makar morao i da igram 1v1 sa sjajnim Spilsom koji me je inace uzasno razocarao svojom igrom, posle onih silnih hvalospeva prosle godine mislio sam da nesto i zna a ovako kao i milion puta do sada dokazalo se da pas koji laje ne ujeda [;)]

Per aspera ad astra

Anar Kaluva Tielyanna!