Jump to content

Basket

Walker

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Kako to mislish 'Zola vam nije tu', zar ti nisi nash zapisnichar, shto se sad poistovetjujesh sa onim sa b92?

Laki, skini mu moderatorske privilegije i stavi mu postove u minus. Ne mozhe on tako sa rukom koja ga hrani. ;)

Elem, meni bi bilo jako zhao da Alen i Zola ne igraju, a za Alena nisam siguran da li stizhe u Bgd na vreme. Ali ono, mozhemo i u ovu i onu sledetju nedelju.

U najgorem sluchaju tju skupiti moju standardnu ekipu, pa tjemo se podeliti, ako ne bude dovoljno RuRovaca za nedelju sad. A zainteresovani nek se prijavljuju.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Jebi ga, ovaj termin je postavljen josh pre 20ak dana, nije nishta naglo promenjeno... Uostalom, kako B92 drugari kazu-oni obezbedjuju termin, na vama je da se malo prilagodite ;)

Ja govorim vi i za jedne i druge, necu da komplikujem mnogo :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

U najgorem sluchaju tju skupiti moju standardnu ekipu, pa tjemo se podeliti, ako ne bude dovoljno RuRovaca za nedelju sad. A zainteresovani nek se prijavljuju.

Ja bih igrao za RUR, ali neznam koje ste godiste vi... i kako igrate... Ja sam bio talenat, ali od kako sam poceo da pusim prestao sam i da treniram ( pre 5 godina :( ) a ne igram bas basket nesto aktivno zadnjih godinu dana, pa ono recite mi koje ste god. i dal' znate nesto... Ja imam 19 ... i rado bih igrao... naravno ako moze... [?]

Alen ne dolazi, vratja se posle prvog. Ali poshto je Zola tu, red je da ga isposhtujemo. ;)

Shto se vas ostalih tiche, ako bude bilo mesta (tj. starosedeoci se ne skupe u dovoljnom broju) slobodno dodjite.

Edited by Lex

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

A kako vidim na b92 forumu, mogutja je kisha u nedelju shto tje basket uchiniti neigrivim (podloga je do jaja klizava), pa se pricha o pomeranju za subotu.

U svakom sluchaju, Bartuc vishe zna o tome od mene.

Drugari pomagajte! Ja sam banovan na b92 forumu i tamo vise ne mogu da postujem a igrao sam basket sa njima par puta i zaista je sve super i atmosfera i ljudi..... banovan sam zbog toga sto sam okacio sliku kako pokazujem srednji prst na temi pers pics :( a neki lik me isprozivao gadno tipa kako se to slikam u kolima sa cvikama shaban ovo ono, i ja okacim gore pomenutu sliku i kazem " kako ti se ova svijda" :))) rezultat banovan sam do 2013.te :)

Lex i ostali koji imate nalog i na b92 pozdravite mi puno, Goranza, Alvara, Fabolousa, Nikolu, Ivana, walker-a i te likove....... i recite im da sam banovan i da ne mogu da postujem :(

Danijel aka dsoljanin

Dogovor je ovakav, termin ostaje prvo-dogovoreni, dakle, nedelja u 22:30, ako bude kishe, pomeramo za sredu, 3. avgust u isto vreme...

Dsoljanine, mi smo mislili da ne doalzish zbog povrede :) Osecaj se slobodno da dodjesh u nedelju...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby