Jump to content

Basket

Walker

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, Kiki svakako. Zvatju i Spaleta ako zatreba. :)

Kale dobrodoshao si uvek sa svim navijachima koje mozhesh da dovedesh.

Ne verujem da si imao prilike da se uverish u kvalitete Darka, najnovijeg aduta protivnichkog tabora ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Pa... Odvalili smo ih u prvoj chetvrtini, onda smo pocheli da se zajebavamo, a oni su krenuli da biju u beskraj, pa smo i mi tukli njih, ali je utakmica pretila da preraste u incident, pa sam pozvao tajm aut, smirio svoju prvu petorku, ubacio 6. choveka umesto lakshe ozledjenog Zole i mirno priveo utakmicu kraju.

Nakon toga su chak i vredjali nashe navijachice, zbog chega tje biti uprilichen i box mech pre revansha u basketu...

I to je to. :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Na B92 se lepo zna da su 99% ljudi dzabalebaroshi koji mogu da igraju svakog dana, a zashto se ovde svi foliraju sa nekim "obavezama", stvarno ne znam :)

Lex, nmecemo ponovo diskusiju o tome, kao Sarma ili Ikar mogu da udare nekog sa RURa da ovaj to oseti, a Mohikanac i slichni ne mogu da taknu one stene od Gorana i Venoma... :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

poslovni ljudi... :)

Pa kao da je box mech. :)

Ima li RUR aduta u tom segmentu igre ili b92 bije nekaznjeno? :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Mozhda mi se prividja, ali upravo su ljudi sa b92 trazhili da se odlozhi za posle 1. jula, te je potpuno normalno da mi sada trazhimo da se odlozhi za posle exita... Zato ne kenjaj previshe, nego se spremaj da sredimo te termine. :)

A shto se tuche na terenu tiche, imamo i vishe aduta nego shto treba. U tome i jeste problem. ;)

Edited by Lex

Pa... Odvalili smo ih u prvoj chetvrtini, onda smo pocheli da se zajebavamo, a oni su krenuli da biju u beskraj, pa smo i mi tukli njih, ali je utakmica pretila da preraste u incident, pa sam pozvao tajm aut, smirio svoju prvu petorku, ubacio 6. choveka umesto lakshe ozledjenog Zole i mirno priveo utakmicu kraju.

Nakon toga su chak i vredjali nashe navijachice, zbog chega tje biti uprilichen i box mech pre revansha u basketu...

I to je to. :)

Wow,druze Lex...kakav fascinantan rezime meca. Doduse,nesto se ne secam da si ovako interpretirao stvari dok si sa B92 forumasima sedeo u kafani i lokao pivo.

Wow,druze Lex...kakav fascinantan rezime meca. Doduse,nesto se ne secam da si ovako interpretirao stvari dok si sa B92 forumasima sedeo u kafani i lokao pivo.

Pa istina je da nisam ulazio u neke detalje, ali onako okvirno se sve ovako odigralo...

Takodjer me zanima koje delove smatrate drugachijim od onih koje sam iznosio pod uticajem alkohola i nakonbasketnog umora? [;)]

npr onaj deo gde mi "bijemo u beskraj"...nije da nije bilo prilicno intenzivno sa nase strane ali ste i vi zesce udarali ali se kod tebe stvar definise kao "oni nas ubise od batina a mi smo im malo uzvratili,tek reda radi". Takodje ne znam gde je bilo vredjanje navijacica, cini mi se da sam ja napisao neki saljiv(crnohumoran) komentar o tome ali daleko od bilo kakvog vredjanja : pravi spor je nastao oko mog posta "tol'ke smo Forume rasturili a da ne mozemo jedan usrani RUR-ov" ili tako nesto a povodom pada ovog servera...

edit: da ne pominjem to da je tvoja izjava kako si smirio igrace i mirno priveo utakmicu kraju notorna izmisljotina, tokom veceg dela tekme si bio adekvatan konkurent trifketu u urlanju na protivnicke igrace i dizanju tenzije.

Edited by B92

npr onaj deo gde mi "bijemo u beskraj"...nije da nije bilo prilicno intenzivno sa nase strane ali ste i vi zesce udarali ali se kod tebe stvar definise kao "oni nas ubise od batina a mi smo im malo uzvratili,tek reda radi". Takodje ne znam gde je bilo vredjanje navijacica, cini mi se da sam ja napisao neki saljiv(crnohumoran) komentar o tome ali daleko od bilo kakvog vredjanja : pravi spor je nastao oko mog posta "tol'ke smo Forume rasturili a da ne mozemo jedan usrani RUR-ov" ili tako nesto a povodom pada ovog servera...

edit: da ne pominjem to da je tvoja izjava kako si smirio igrace i mirno priveo utakmicu kraju notorna izmisljotina, tokom veceg dela tekme si bio adekvatan konkurent trifketu u urlanju na protivnicke igrace i dizanju tenzije.

tekma je bila biju turci al biju i nasi fazon. ali ko god je trazio faul dobio ga je tako da je sa te strane bilo okej. na meni je trifke pravio ruski faul cim dobijem loptu u reketu :D.

vredjanje navijacica je bilo na forumu od strane goranz-a, samo sto je post posle editovan. bilo je jos nekih spominjana navijacica cini mi se ali ni jedan drugi uvredljivog karaktera. imam quote na pm na useru tamo ali sam zaboravio sifru i sa kog maila je otvoren pa ne mogu pronaci.i to je bio pocetak jednog spora koji jos nije okoncan.

sto se tice price za rur forum mislim da je to bilo jos pre basketa i da se niko nije nesto preterano uvredio.

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg