Dule_smor Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 mislim da ce rur izgubiti najbucnije navijace zbog exita:)...btw, mozda i ja navratim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Da, Kiki svakako. Zvatju i Spaleta ako zatreba. :) Kale dobrodoshao si uvek sa svim navijachima koje mozhesh da dovedesh. ← Ne verujem da si imao prilike da se uverish u kvalitete Darka, najnovijeg aduta protivnichkog tabora ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 e nemojte az exit bre :) a inache, ja dolazim 100% kad god da je .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 E pa eto... Onda da svi tezhimo ka nedelji 17. julu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ne verujem da si imao prilike da se uverish u kvalitete Darka, najnovijeg aduta protivnichkog tabora ;) ← je'l ste to vrbovali milichitja poshto mu ne ide u nbi:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 On nije proshao selekciju, nije dobro radio trademark move B92 foruma-ruski faul... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 samo se ti nadaj, on je dobar sa ilijom, proguratje ga ilija makar da vam bude na klupi:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 a ko je proslih godina pobedjivao? (ako se igralo...) I vredi li igrati za RUR? :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pa... Odvalili smo ih u prvoj chetvrtini, onda smo pocheli da se zajebavamo, a oni su krenuli da biju u beskraj, pa smo i mi tukli njih, ali je utakmica pretila da preraste u incident, pa sam pozvao tajm aut, smirio svoju prvu petorku, ubacio 6. choveka umesto lakshe ozledjenog Zole i mirno priveo utakmicu kraju. Nakon toga su chak i vredjali nashe navijachice, zbog chega tje biti uprilichen i box mech pre revansha u basketu... I to je to. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 a sto ne bi igrali pre 9.jula? tipa 6. jul? bas mi se igra. da ne cekamo tako dugo ;p. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Na B92 se lepo zna da su 99% ljudi dzabalebaroshi koji mogu da igraju svakog dana, a zashto se ovde svi foliraju sa nekim "obavezama", stvarno ne znam :) Lex, nmecemo ponovo diskusiju o tome, kao Sarma ili Ikar mogu da udare nekog sa RURa da ovaj to oseti, a Mohikanac i slichni ne mogu da taknu one stene od Gorana i Venoma... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 poslovni ljudi... :) Pa kao da je box mech. :) Ima li RUR aduta u tom segmentu igre ili b92 bije nekaznjeno? :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) Mozhda mi se prividja, ali upravo su ljudi sa b92 trazhili da se odlozhi za posle 1. jula, te je potpuno normalno da mi sada trazhimo da se odlozhi za posle exita... Zato ne kenjaj previshe, nego se spremaj da sredimo te termine. :) A shto se tuche na terenu tiche, imamo i vishe aduta nego shto treba. U tome i jeste problem. ;) Edited June 29, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) Pitaj Zoluda. :) Edit : preteče me Lex. Edited June 29, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 ja sam da bude sad pre exita...ako se ja ishta pitam...jer sam na moru od 17. do 28 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 O tome vam pricham, na kraju cemo doci do nekog termina 2007. mozda... Barem sada recite-pochetak ili kraj jula ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 ja sam rekao kad ne mogu....ostatak jula mogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 e. ae bre igramo pre exita. i mojne smarate. tipa kapiram da rur moze da se skrpi bar za petorku. sta ti treba vise. vi b92. mozete. i to e to. ? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Pa... Odvalili smo ih u prvoj chetvrtini, onda smo pocheli da se zajebavamo, a oni su krenuli da biju u beskraj, pa smo i mi tukli njih, ali je utakmica pretila da preraste u incident, pa sam pozvao tajm aut, smirio svoju prvu petorku, ubacio 6. choveka umesto lakshe ozledjenog Zole i mirno priveo utakmicu kraju. Nakon toga su chak i vredjali nashe navijachice, zbog chega tje biti uprilichen i box mech pre revansha u basketu... I to je to. :) ← Wow,druze Lex...kakav fascinantan rezime meca. Doduse,nesto se ne secam da si ovako interpretirao stvari dok si sa B92 forumasima sedeo u kafani i lokao pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Odlican username ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Wow,druze Lex...kakav fascinantan rezime meca. Doduse,nesto se ne secam da si ovako interpretirao stvari dok si sa B92 forumasima sedeo u kafani i lokao pivo. ← Pa istina je da nisam ulazio u neke detalje, ali onako okvirno se sve ovako odigralo... Takodjer me zanima koje delove smatrate drugachijim od onih koje sam iznosio pod uticajem alkohola i nakonbasketnog umora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) npr onaj deo gde mi "bijemo u beskraj"...nije da nije bilo prilicno intenzivno sa nase strane ali ste i vi zesce udarali ali se kod tebe stvar definise kao "oni nas ubise od batina a mi smo im malo uzvratili,tek reda radi". Takodje ne znam gde je bilo vredjanje navijacica, cini mi se da sam ja napisao neki saljiv(crnohumoran) komentar o tome ali daleko od bilo kakvog vredjanja : pravi spor je nastao oko mog posta "tol'ke smo Forume rasturili a da ne mozemo jedan usrani RUR-ov" ili tako nesto a povodom pada ovog servera... edit: da ne pominjem to da je tvoja izjava kako si smirio igrace i mirno priveo utakmicu kraju notorna izmisljotina, tokom veceg dela tekme si bio adekvatan konkurent trifketu u urlanju na protivnicke igrace i dizanju tenzije. Edited July 3, 2005 by B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Lalalala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 A jel ovo stvarno B92 radio i televizija iznosi svoje stavove povodom KlanRURa i/ili basketa? Bilo bi interesantno da se citava organizacija ukljucila ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 npr onaj deo gde mi "bijemo u beskraj"...nije da nije bilo prilicno intenzivno sa nase strane ali ste i vi zesce udarali ali se kod tebe stvar definise kao "oni nas ubise od batina a mi smo im malo uzvratili,tek reda radi". Takodje ne znam gde je bilo vredjanje navijacica, cini mi se da sam ja napisao neki saljiv(crnohumoran) komentar o tome ali daleko od bilo kakvog vredjanja : pravi spor je nastao oko mog posta "tol'ke smo Forume rasturili a da ne mozemo jedan usrani RUR-ov" ili tako nesto a povodom pada ovog servera... edit: da ne pominjem to da je tvoja izjava kako si smirio igrace i mirno priveo utakmicu kraju notorna izmisljotina, tokom veceg dela tekme si bio adekvatan konkurent trifketu u urlanju na protivnicke igrace i dizanju tenzije. ← tekma je bila biju turci al biju i nasi fazon. ali ko god je trazio faul dobio ga je tako da je sa te strane bilo okej. na meni je trifke pravio ruski faul cim dobijem loptu u reketu :D. vredjanje navijacica je bilo na forumu od strane goranz-a, samo sto je post posle editovan. bilo je jos nekih spominjana navijacica cini mi se ali ni jedan drugi uvredljivog karaktera. imam quote na pm na useru tamo ali sam zaboravio sifru i sa kog maila je otvoren pa ne mogu pronaci.i to je bio pocetak jednog spora koji jos nije okoncan. sto se tice price za rur forum mislim da je to bilo jos pre basketa i da se niko nije nesto preterano uvredio. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts