Lex Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Eto, onda neka bude taj 31. jul... Nedelja.. u 23h, a mozhda i ranije ako mali hm kosharkashi czv budu na odmoru, pa bude vishe termina. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 gogo 31. jul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 na moru sam 31 :/, ae negde od 5-og ? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Dakle, da potvrdimo-nedelja 31/7 u 22:30 zvezdini tereni, Mali Kalemegdan... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ajde da vidimo i to chudo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Jebi ga, Zola vam nije tu, ali vam byp stize pun energije sa mora, spils je tu, mogli bi chak i mladog Alena da istreznite za to jedno veche... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Kako to mislish 'Zola vam nije tu', zar ti nisi nash zapisnichar, shto se sad poistovetjujesh sa onim sa b92? Laki, skini mu moderatorske privilegije i stavi mu postove u minus. Ne mozhe on tako sa rukom koja ga hrani. ;) Elem, meni bi bilo jako zhao da Alen i Zola ne igraju, a za Alena nisam siguran da li stizhe u Bgd na vreme. Ali ono, mozhemo i u ovu i onu sledetju nedelju. U najgorem sluchaju tju skupiti moju standardnu ekipu, pa tjemo se podeliti, ako ne bude dovoljno RuRovaca za nedelju sad. A zainteresovani nek se prijavljuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Jebi ga, ovaj termin je postavljen josh pre 20ak dana, nije nishta naglo promenjeno... Uostalom, kako B92 drugari kazu-oni obezbedjuju termin, na vama je da se malo prilagodite ;) Ja govorim vi i za jedne i druge, necu da komplikujem mnogo :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Laki, skini mu moderatorske privilegije i stavi mu postove u minus. Ne mozhe on tako sa rukom koja ga hrani. ;) Ja mislim da to u potpunosti nije u redu, ajde da samo njega napadamo u RTWu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 U najgorem sluchaju tju skupiti moju standardnu ekipu, pa tjemo se podeliti, ako ne bude dovoljno RuRovaca za nedelju sad. A zainteresovani nek se prijavljuju. Ja bih igrao za RUR, ali neznam koje ste godiste vi... i kako igrate... Ja sam bio talenat, ali od kako sam poceo da pusim prestao sam i da treniram ( pre 5 godina :( ) a ne igram bas basket nesto aktivno zadnjih godinu dana, pa ono recite mi koje ste god. i dal' znate nesto... Ja imam 19 ... i rado bih igrao... naravno ako moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ja bih doso ;p Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ipak dolazim :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ne znam kakve je polisa RURa, ali nadam se da su svi rookiei dobrodoshli u nedelju... Talenti pogotovo :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) Alen ne dolazi, vratja se posle prvog. Ali poshto je Zola tu, red je da ga isposhtujemo. ;) Shto se vas ostalih tiche, ako bude bilo mesta (tj. starosedeoci se ne skupe u dovoljnom broju) slobodno dodjite. Edited July 27, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ajde kao recite ko sve dolazi pre te nedelje...necu da dodjem i da sedim,ocu da kidam ! ;p Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 A kako vidim na b92 forumu, mogutja je kisha u nedelju shto tje basket uchiniti neigrivim (podloga je do jaja klizava), pa se pricha o pomeranju za subotu. U svakom sluchaju, Bartuc vishe zna o tome od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsoljanin Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 A kako vidim na b92 forumu, mogutja je kisha u nedelju shto tje basket uchiniti neigrivim (podloga je do jaja klizava), pa se pricha o pomeranju za subotu. U svakom sluchaju, Bartuc vishe zna o tome od mene. ← Drugari pomagajte! Ja sam banovan na b92 forumu i tamo vise ne mogu da postujem a igrao sam basket sa njima par puta i zaista je sve super i atmosfera i ljudi..... banovan sam zbog toga sto sam okacio sliku kako pokazujem srednji prst na temi pers pics :( a neki lik me isprozivao gadno tipa kako se to slikam u kolima sa cvikama shaban ovo ono, i ja okacim gore pomenutu sliku i kazem " kako ti se ova svijda" :))) rezultat banovan sam do 2013.te :) Lex i ostali koji imate nalog i na b92 pozdravite mi puno, Goranza, Alvara, Fabolousa, Nikolu, Ivana, walker-a i te likove....... i recite im da sam banovan i da ne mogu da postujem :( Danijel aka dsoljanin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ajmo, sad i drugi koji imaju probleme, neka se registruju ovde, i zahtevaju pomoć od dobrodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Dogovor je ovakav, termin ostaje prvo-dogovoreni, dakle, nedelja u 22:30, ako bude kishe, pomeramo za sredu, 3. avgust u isto vreme... Dsoljanine, mi smo mislili da ne doalzish zbog povrede :) Osecaj se slobodno da dodjesh u nedelju... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ok, ja cu doci chisto da izblejim... ako vidim da ste mnogo bolji od mene, sakricu se negde :))) Salim se... doci cu bar da gledam ako nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 e ja dolazim 100%, al nemojte me ispalite, ipak dolazim iz ns-a samo radi toga :p i sexa sa pejom, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 pa ako neko ne odgovori na moj prethodni post,sexa biti nece...ni ja necu da dolazim ako nema mesta.... edesi spilse ^^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Lex, kazi choveku da sme da dodje ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Opushteno, igratjete obojica. Spilsu ionako ostaje mesto koje proshle godine nije dobio, a Peju tjemo nekako prokrijumchariti u tim. Mozhe i Mario da dodje, netje shkoditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Opushteno, igratjete obojica. Spilsu ionako ostaje mesto koje proshle godine nije dobio, a Peju tjemo nekako prokrijumchariti u tim. Mozhe i Mario da dodje, netje shkoditi. ← Jeeeeeeeeee :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts