Jump to content

Gluposti

Recommended Posts

igramo mi tako basket i jedan drugar kao mora da ide kuci i kaze:

E moram da idem kuci da jedem, cale ce da mi sere!

vristao sam od smeha 20min [:D][:D][:D]

ili prolazimo pored nekog zapaljenog kontejnera a isti drugar odvali:

u sto se oseca neka dobra pizza!

[:D]

mrf...

SigCustom.png

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa isto tako smo mi istripovali jednog stranca da trazi spermenka :) i isto je popio samar i zabranu na kupovinu :D

Ili kad smo ga poslali u pekaru po pizzu i rekli mu da uzme vrucu i lik pita "jel vam vruca pica" znaci koma :P

Sto se tice gluposti isti fazon svi pricaju colin mcreli :P

Ili pesma bmw 202 umesto bmw sa dva...

ne mogu sad da se setim ali bilo je mnogo nebuloza :P

..::BaXuz

ortak i ja smo imali svesku sa biserima u osnovnoj skoli, to je valjanje od smeha kada se sastanemo opet i citamo izvale, jedna od jacih:

na casu iz fizike profesorka izvede pred tablu lika koji nema veze sa zivotom a kamoli sa fizikom

pitanje: koje je polje oko magneta?

ovaj gleda ko tele u sarena vrata

profesorka da bi izmamila bilo sta pokusava sa asocijacijama: koja reka protice ispod savskog mosta?

odgovor: pa sava

pitanje: pa dobro onda, koje je polje oko magneta

odgovor: pa savsko polje

i tako ....

Danas je u skoli Desimir koga je CosmiC pomenuo nesto se tripovao sa malim Acom (koji nije ni za 1 osnovne a ne za 1. srednje.... ;)) ) i prilazi tetkica i pita:"alo bre, sta je ovo,neki vrtic??" a on debil odgovara:"NE,OVO JE OBDANISTE!" jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooo ja sam pao u nesvest odmah...koliko je glup lik...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

xomi ? deseta ? oni blizanci kad je ovaj prisho i reko Shta ti mislish da nema lavova u indiji ?

ovako

Odrak- Kafic Modra Bajka a pishe sa onim grckim d

i kaze hm ajde idemo u Moara Bajku

Ortak vozimo se kolima i kaze ju vidi krdo ptica

Ja- Ima dobrih klinaka (klinki)

ja isto

Barracks-Brackars

ima josh dosta al me mrzi da pishem

eh da gde je taj hotix shto ga nema

secam se neshto da smo ja hotix i pajser prozivali konfa znachi hotix je tako srao ja nisam mogo da prestanem da se smejem

Edited by Intruder

evo jedne do duse moje ali dobra:

prozivamo nasred casa ortakinju kako je rava i kako radi na zeleznickoj stanici i kako cemo da joj montiramo tezgu da bi mogla bolje da se promovise itd....

cuje nas profesorka i pita mene kako mi to znamo da ona radi tamo

ja:video sam je dok sam cekao mamu

i tako ....

Mislio sam da nepisem...ali 'ajde...moja prof hemije (ujednno i Cosmicova)

Balic,Bolac (umesto Balac-prezime)

Bojic(Bajic)

Raicevic(Roncevic)

Kachevic,Kovachevic (Kochovic)

Filip (Filipa)

Perovic (Cerovic)

Shumanovic (Shumenkovic)

Djuric (Dzunic)

Sekulovic (Sekulic)

-iZzhednela sam! (?)

-sedNi tu!

-Kriminologija (wtf??)

-Izboden nozOm!

-(ortak otisao u wc)-gde je ovaj sto je otisao da se kupa??

-Dobiveno!

-PedjO!!!

-Kad bi se jonske veze rastvarale ne bi postojala kopna, sve bi bila mora i jezera! (kako jezera bez kopna,keve ti???)

ima toga jos ali me mrzi da pisem....

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

jebachkee....

moj vrh je bio kad sam hteo da stampam neto na majicu... i sad kao odradio sliq, i razmisljam dal da je save-ujem kao bmp ili jpg.. ono, na bmp-u se ponekad vide kockice, blaaa.. krljam ja tu i kao resim da sacuvam kao jpg...

i sacuvao, i kao aj da je re-otvorim da vidim kako izgleda. gledam je ja onako, i u sebi sav ozbiljan mislim "jbt.. zajebi ti ovo... sto bi se drkao sa jpgom ili bmpom, kad lepo mogu da deknem na majcu neku cool gif animaciju". i nekih 10-ak sekundi sam ja to sasvim ozbiljno razmatrao..

onda sam skontao.. i ispresavijao se od smeha [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Heh dok sam igrao jos The Sims.Znaci ima dugme za ubrzavanje vremena na 3 i to sam stalno kliktao dok oni seru,jedu,spavaju itd.I jednog dana sednem da gledam tv kad ono reklame...Ja se tako smorim i uzmem daljinski i utripujem se da ima dugme za ubrzavanje ko iz simsa,i tako trazim ja jedno dobrih 10-tak sekundi i kad sam skontao nisam verovao... :D

Bjukenon Mitch

Heheheh, svasta sam ovde video

Situacija iz srednje:

odu tri lika u WC, nas petshest ostalo u hodniku i blejimo. Prvo izlazi jedan lik, zakopchava shlitz, a odmah potom i druga dvojica i brishu usta. Tu lik iz hodnika dobaci: " I matori, kakvi su momci, dobro rade a?"

Vrachamo se sa exkurzije, i lik mrtav ozbiljan odvali pored profesorice iz engleskog (kod koje je imao 5ardu chetir dine) "VI HEV NAU IN OLT PAZOVA!!!"

I da, nevera, upravo je lik upuzao chetvoronoshke u igraonicu i otishao da pegla u toilet...

Bio sam tu u lokalnoj igraoni, da im sredim neke drajvere za misa, i sad neki lik sedi tu pored i pika kanter, i vidim ja nesto se on muci, kao ne valja mu grafika itd. i posle jedno 2 min, okrene se on ka meni, i pita me: Je li decko, da li ti mozda znas kako da promenim revoluciju, mnogo mi ovo veliko nesto? [:D] [:D]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

Jaoo da...pre neki dan visim ja na krstarici chat...i pise neki nick u fazonu GROBARKA...ja je startujem na pvt...pitam: ides sutra na tekmu??? (posto je bio derbi basket) ona:MISLIS NA ZVEZDE GRADNA?? komaaa....

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Prozivamo mi nesto ortaka kao..kupio skuter i sad je nesto lud, startuje ribice i ti fazoni.

Elem prozivamo ga mi u fazonu: kako je bre ovo govno, ne moze ni 30 da izvuche...tek ce ortak:"Ma moze bre,verujte mi...vozio sam se ja isterao sam ga 60 km na kvadrat....

:))))))

najgore od svega je sto je on i dan danas ubedjen da se kaze kilometara na kvadrat a ne km/h

Edited by cosmiC

Arbeit macht Frei.

• 4 weeks later...

Pitam ja drugara posle pismenog iz srpskog

JA: Brate sta ces da dobijes,si uradio nesto?

ON: Ma prepisao sam,valjda cu dobijem 2 sto posto...

------ ------- ------- -------

Pricamo ja i Stiven. u igraoni i ja nesto tiho pricam(nemam pojma zasto),

u tom trenutku se on razdere na mene:

Stiven.: Brate sto shapuces?!

JA: Zato sto si gluv!!!!

learn to obey before you command