Jump to content

Ameri na mesecu '69

dvnityCker

Recommended Posts

Ajaoj... Dodje mi da se odreknem moderatorske pozicije, pa da mogu da koristim "ignore" opciju.

E, a kako su Amerikanci napravili bestezinsko stanje, hmm? Snimali pod vodom, pa je sve delovalo usporeno?

Radijacija u otvorenom Svemiru stvarno unistava mozdane celije, ali potrebne su godine i godine da bi se osetila neka promena.

Sta Ameri treba jos da urade? Da oboje Mesec u crveno i napisu "Coca Cola" na njemu, da bi se resili dokonih ljudi koji?

Filozofija? "Postojim samo ja i predstave u mojoj glavi"?

e onda bi sloba napisao punjeno u zemunu ;)

mislite vi sta ocete!

mozda su i iracani stvarno imali atomsku bombu !!! [:I]

Kako ne shvatate da amerika radi sve kako bi dosla do nekakve materijalne koristi!!!

Kako se niko ne seca da nisu ameri prvi poslali coveka u svemir!!! Vec kad su videli da im rusi odmicu onda je amercki predsednik NAREDIO da oni moraju otici na mesec po svaku cenu pre Rusa!!!

Aj neko nek objasni zasto se onda guze u onoj svemirskoj stanici svakih par meseci salju ljude vrse neka nova ispitivanja i sl. a mesec ih vise uopste ne interesuje???? Al isto tako se ubise saljuci sonde do marsa!!!

Da je amerika postena, to svi znamo da nije!!!

A dali su stvarno bili na mesecu e u to nismo sigurni svi!!!

Uostalom da je tako lako otici na mesec 100% sam siguran da bi odavno vec napravili hotel na istom i dobro naplacivali letovanja ;)

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@xomi

argumenti koje si cuo ili procitao negde? gde, daj link

mislim, TI znas da je sletanje izrezirano 99% ROFL-fuckin-MAO-cetung :)

A sta kazes za argumente koji govore o tome da su bili na mesecu?

To i nije tako tesko izvesti kada se pogleda, najteze je izaci iz atmosfere zemlje. Jedino se postavlja pitanje ekonomske, naucne ili neke druge isplativosti da se to ponovi.

Edited by manson

daj link...?!?!?!?!...omfg...

pa znas...nisam ja bas sve cuo , video , procitao...na nety...a da ti sad nabrajam gde sam pokupio sve te informacije...nemam namery...drugo...ja ne znam...ja predpostavljam...a sto se tice argumenata koji govore da su bili na mesecu...opet nemam vise namery da se raspravljam...jednostavno mislim da sve to moze da se namesti...i mislim da je ovo uludno protraceno vreme...niti cete mene ti , zoolok , ivan ubediti da se to desilo...niti cu ja vas da se nije desilo...a mi ovako mozemo da se raspravljamo na jos 150 strana i vrteti se u krug stalno...

istina je negde tamo...:)

...hopes need smashing!_

ja sam gledao na diskaveriju

na slici kada su sleteli i vide se hidraulicne noge i vidi se prasina ispod letelice na mesecu prasina stoji na svom mestu , nije ni malo pomerena a prema proracunima sa potiskom od takvog motora za sletanje trebala bi da se napravi rupa minimum duboka 1 m

Opet neke teorije zavere Hahaha

Momci ako neko od vas veruje u takve stvari kao pitanje meseca ili npr kako su mogli egipcani napraviti piramide a nisu imali kranove itd MOzDA vanzemaljci? Nek ode na brdo da cuva ovce posto neka svatanja nisu sazrela u glavi :)

pitanje za one koji veruju u tako neke teorije iz nekih lamerskig knjiga i izvora (tipa zona sumraka al ima ih mnogo) 1 : zasto bi varali da su bili na mesecu a nisu?

"ameri"= indijanci crnci belci kinezi srbi hrvati rusi siptari nemci englezi ili ko od njih tacno? ;p john wayne kauboj ?

cya

:)

ja sam gledao na diskaveriju 

na slici kada su sleteli i vide se hidraulicne noge i vidi se prasina ispod letelice na mesecu prasina stoji na svom mestu , nije ni malo pomerena a prema proracunima sa potiskom od takvog motora za sletanje trebala bi da se napravi rupa minimum duboka 1 m

Prvo na snimku se lepo vidi da potisak oduvava prasinu, drugo nema rupe od jednog metra zato sto su birali mesto sletanja na kome je sloj prasine tanak, jer nisu zeleli da upadnu u 3m prasine.

srpskivojnik-3.jpg

Zaista postoji emisija sa Discovery-ja gde se stavlja pod znak pitanja sletanje na Mesec. Zato sam i pitao da li ima tvrdih dokaza da su Ameri bili na Mesecu. Poshto gledam i ruske emisije o svemiru, znam da su se Rusi plashili letenja na Mesec zbog radijacije u otvorenom svemiru i da su zbog toga odustali od misije. Mada s druge strane ruski astronauti tvrde da su Ameri bili na Mesecu... Ne znam, ja se iskreno nadam da su bili.

А в чем сила, брат?

U to vreme Ameri nisu mogli da naprave ni raketu koja je mogla da odleti u orbitu, a bili su potucheni od strane Rusa. Shto je u vreme Gvozdene Zavese bila nezamisliva stvar. Meni se chi da je cela stvar izmishljena zbog smirivanja americhke javnosti koja se u to vreme plashila i filma War of the Worlds, te im je taj put na Mesec bio kao melem za srce! Koliko znam Havaji su u sastavu Amerike, tako da "njih_to_skupo_koshta", baci u kantu.

Gledao sam skoro film "Teorija Zavere", dokumentarni film o putovanju na Mesec! Ima dosta chinjenica koje nisu u korist odlaska na Mesec!

Edited by Gioblin[Fuse]
bgwlogo3a9xs.jpg

Pre svega i u ruskom svemirskom projektu a i u americkom su bili nemacki naucnici i baje pokupljene iz podeljene nemacke tako da su se oni nedmetali izmdju sebe ko ce pre sta da uradi ... nevidim zasto je nemoguce bilo otici na mesec i cemu ovakva pitanja? :)

U svemu ovome glavnu ulogu igraju novac koji je potreban za tako extremne poduhvate a sto se tice mozgova toga ima i u USA i u RU i u Kini i japanu i Indiji

Jel neko dovodi u pitanje Vojad

Niko ne kaze da oni nisu mogli da ispale raketu koja ce se zakucai na Mesec. Zashto Rusi nisu otishli na Meseca ako su pre Amera imali Raketu koja je mogla da izleti van orbite? Ne verujem da im je bio cilj samo da obidju zemlju. Nisu imali toliko tehnichkih mogucnosti kao Ameri da falsifikuju sve, po chemu su Ameri i danas poznati!

Inache Dan pred "zvanichno lansiranje" tesirana je letelica koja je simulirala sletanje na mesec, kojom je upravljao astronaut. Sekundu pre nego shto se SRUSHILA katapultirao se. Ako to nije bilo dovoljno za odlaganje leta, onda ne znam shta je..a "leta" je ipak bilo(navodno).

bgwlogo3a9xs.jpg

Nisu sleteli zato sto je to bio cilj misije a i da jeste to bi zahtevalo jos godine projektovanja i svega i mnooogo para..

A kao sto kazem i u jednom i u drugom svemirskom projektu su glavnu ulogu imali nemacki inzinjeri i naucnici koji su se nadmetali.A sto se tice "falsifikovanja" svi imaju industrijsku spijunazu i svi se kopiraju ...

ovi su prvi otisli u orbitu ...ovi su prvi imali atomsku bombu i tako sve ide .. prvi mlaznjak sa delta krilima pa ovo ono.

Glavna fora je sto masa ima ono cuveno "glupi ameri" ... glavni baja svemirskog projekta u USA je bio Nemac (glupi amer .. i to je amer).

dosta mi je .. odo na da pikam q3 glupih amera :D

cya

ako su ameri toliko nabudzeni bili tada (tehnoloshki da odlete/slete na mesec) zashto se 80% stvari koje se lansiraju u svemir (sateliti, delovi za onu svemirsku stanicu) i dan danas lansiraju iz rusije ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

zbog jeftnije radne snage :D a i ruske rakete su ekonomski isplatljivije od US. Druga stvar je zbog zagadjenja mozda, mislim koga je briga za tamo neki kazahstan :) za razliku od floride :) mada opet, koga je briga i za floridu :)

Edited by manson

O ruskom svemirskom programu se i danas veoma malo zna. Rusi su naprimer slali svoje sonde na Mesec 60-ih.

Shto se tiche raketa, tu su Rusi uvek bili jachi od Amera, a sada prave i novu zamenu shuttle-u koji ce biti oko 1000 puta jeftiniji za eksploataciju. Glavni problem ruske svemirske agencije je nedostatak para...

А в чем сила, брат?

i rusi su imali program ljudskih misija na mesec ali njihove ideje su bile neverovatne poput ekspedicije sa samo jednim kosmonautom koji je trebao da u toku orbite oko meseca, pre sletanja, izadje iz jednog dela letelice i kroz otvoreni svemir dodje do lunarnog modula kojim bi se spustio na satelit

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

meni jedna stvar nije jasna , oko radijacije npr na diskaveriju su rekli da u svemiriu ima gravitacija od koje covek nemoze da se zashtiti i da prema tome kao nisu mogli da odu na mesec i da se vrate , al kako su ovi na miru ziveli i ovi shto postavljaju satelite

mada ipak neverujem da su ameri bili na mesecu jer , da su bili tad do sada bi otisli 10 puta i ko zna shta napravili , staelitske releye itd itd ...

Radijacija...kosmicko zracenje, x zraci, suncevo zracenje, uv sve to przi u kosmosu...ali magnetno polje zemlje, van alenovi pojasevi i najvise ozonski omotac nas stite od toga...e sad posto je svemirska stanica u niskoj orbiti kapiram da je ona relativno zasticena od toga...a sto se tice puta do meseca on je trajao nekoliko dana, tako da ne verujem da je bilo nekih problema za to relativno kratko vreme.

srpskivojnik-3.jpg

ma brate, mir je bio u gejtsovoj garaži a ova nova stanica je u bazenu na jahti pola alena.. koja crna orbita, to samo ako žvaću žvake orbit.

nije da sam geek za ovu oblast kao dule ;) ali me je uvek to zanimalo tako da redovno bacim pogled na neke sajtove posvetjene ovoj temi. takodje u politici bude uvek bar jednom nedeljno neki zanimljivi tekst.

inache, ono shto sam hteo da kazem, zar nisu ameri doneli uzorke sa meseca i prosledili ih rusima? rusi, koji su uvek bili protiv amerike etc ne bi sami priznali da su ovi bili na mesecu da ima nekih vetjih sumlji.

inache ta emisija na discoveryu, za sve shto je tamo izneto postoji racionalno objasnjenje..

ali, mi ne mozemo sigurno znati nishta vishe nego shto nam je prikazano/servirano.

nije da sam geek za ovu oblast kao dule ;) ali me je uvek to zanimalo tako da redovno bacim pogled na neke sajtove posvetjene ovoj temi. takodje u politici bude uvek bar jednom nedeljno neki zanimljivi tekst.

inache, ono shto sam hteo da kazem, zar nisu ameri doneli uzorke sa meseca i prosledili ih rusima? rusi, koji su uvek bili protiv amerike etc ne bi sami priznali da su ovi bili na mesecu da ima nekih vetjih sumlji.

inache ta emisija na discoveryu, za sve shto je tamo izneto postoji racionalno objasnjenje..

ali, mi ne mozemo sigurno znati nishta vishe nego shto nam je prikazano/servirano.

U i za to kamenje ima objasnjenje

jedno je da ameri imaju labaratoriju gde su vestacki napravili kamenje da izgleda kao da je sa meseca (u ovo je tesko poverovati jer stvarno izgleda kao teorija zavere)

ali drugo mnogo logicnije objasnjenje da su pokupili ostatke nekog meteora koji je pao na zemlju sto je apsolutno moguce

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...