badnick Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 nije mi jasna ta logika.svi koji piju mb,piju zbog reklame?! mislim zbog toga je postavljen topik(tek sam sad izvalio:))?! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne znam shto ste se toliko istripovali oko MBa da ima uzasan ukus .. mislim jeste bolji ukus jelena (i wajferta po meni) al treba uzeti jednu bitnu stavku u obzir a to je da ako se oleshish od jelena sutra ti je glava ko bundeva dok ako se oleshish od MB sutra ti nije nishta Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne pijem pivo...a kad su bas extremne prilike...haineken...beck's...i efes eventualno... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Crni Weifert na tocenje kod Mr.Guzve u podrumskoj kafani ... 50-70din zavisno koliko smo pijani.Tek pocinjemo 50din,kad smo exstra zagrejani digne kuja na 70din samo da nas otera kuci u 5am.Sta?! Vi ste kao fini? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Jelen je pobednik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Meni su sva piva jadna ! Tequila rulezzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne znam shto ste se toliko istripovali oko MBa da ima uzasan ukus .. mislim jeste bolji ukus jelena (i wajferta po meni) al treba uzeti jednu bitnu stavku u obzir a to je da ako se oleshish od jelena sutra ti je glava ko bundeva dok ako se oleshish od MB sutra ti nije nishta ← UPRAVO TO!!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne pijem pivo...a kad su bas extremne prilike...haineken...beck's...i efes eventualno... ← Efes Weifert? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miix Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Lav ne znam mnogo sam promeio ukus, probacu Jelen... Nego jel bilo nesto lepse nego prolsogodisnji hladni Lav na ekzitu, ono Vi mrtvi a dobijate 0.5 L extra hladnog Lava :) To mi je najjuspomena za ekzita :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 In an on-line poll(*) conducted by the largest Serbian search engine Krstarica.com, 5304 visitors have voted on what is the best domestic beer. The winner was Jelen with 30% of the votes, followed by MB with 26%, and Nik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 alergichan sam na neko govno u pivu pa ga nepijem.. samo zhestina for me :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Lav mi je nekako ZAKON !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Pre svih Nikshicko, potom jelen... MB je uzhas, stvara gorushicu... Weifert je gorko... Lav iz nekog razloga ne preferiram, iako svi kazhu da se mnogo popravio od proshle godine... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Meni su sva piva jadna ! Tequila rulezzz ← Podmornica je zakon.. deluje instant! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Jelen i MB.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Pf...najvise pijem MB ali moze sve....;))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Podmornica je zakon.. deluje instant! :)) ← po meni je to bachena tekila .. a i nije neka fora sem shto izgleda mocno/shmekerski Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ne znam za druge, ali kad pijem tekilu, pijem je na sve nachine.. p.s. Sad se setih fore sa ortakom koga smo "uchili" da pije tekilu. Znachi, objashnjavamo mu dum-dum, naravno sve nas je pomno pratio, samo je zaboravio da poklopi chashu pre nego je udari od sto..hehe.. umivanje! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ne pijem često, ali kad mi se pije pivo onda uglavnom svetlo MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 AAA bash sam danas na strandu popio ladan LAV , onako u hladu , kako to pivo prija :) do jaja, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Najvishe volim Weifert,a i najbolja je reklama za njega pa za Lava koji mi je posle Weiferta naj piwo. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 mb and jelenak su dva najjaca piva..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 mb and jelenak su dva najjaca piva..... ← TRUE ! Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Oba su bljutava.Jelen su sjebali bash.Pola pivo,pola voda.MB od samog starta nije bio losh,ali se nije uopshte poboljshao.Zgotivio sam Weifert kad sam ga probao u novom staklenom pakovanju.I sad mi je naj.I Law mi se dopao kad sam probao ono od 2L Q pack.Znachi MB i nekako,ali Jelen niposhto! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ne znam shto ste se toliko istripovali oko MBa da ima uzasan ukus .. mislim jeste bolji ukus jelena (i wajferta po meni) al treba uzeti jednu bitnu stavku u obzir a to je da ako se oleshish od jelena sutra ti je glava ko bundeva dok ako se oleshish od MB sutra ti nije nishta ← haha sve sami opaki alkosi a samo je maud pogodio srz...kvalitet piva se i ogleda u tome koliko ti loshe bude kad se probudish posle dobrog leshenja...tu se vidi dal se trpaju ranza stranaj pa si bolestan 4 dana ili se probudish s osmeh ko da se nista nije desilo...i doruchkujes jednu od 0.33 :P inache ne pijem:)....ali pivo moze da prodje uvek....nikshicko od ,,domacih,, ...straana retjko pijem....jako dugo nisam otishao lichno da kupim pivo i pre neki dan odem i vidim da su cene mizerno male...kad se slogno nisam...ja mislio da kosta 50 60 din 0.5 odomace sranje kad ono 25 :P tuborg 43 ! nego sad ne smem da pijem dok ne prodje junski...posle necu da se treeznim mamu mu jebem !:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts