dULEYM4N Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 imam onaj bag u word-u, kad kliknem slovo "i" pa odvojim ono mi se poveca, i bude "I"... to je 100% zbog engleskog prvog lica "I" pa se automatski poveca "i".. DA LI NEKO ZNA GDE TO U WORD-u DA ISKLJUCIM ???? nerviram se vetj danima... Unapred hvala Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 u 2003 je dovoljno prebaciti jezik na srpski.. to se automatski radi kad kucaš srpskom tastaturom, a pošto vidim da si ti već kucao engleskom oda da imam dve stvari: 1. što kucaš bez naših slova? ili možda koristiš neki yuscii font? u oba slučaja te treba ubiti za primer :P 2. ctrl+A, tools - language - set language pa stavi srpski; ctrl+H, replace " I " with " i " (match case), replace all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 brate nishta nisam razumeo, mislim razumeo sam ja ovde shta si mi napisao... ali ja mislim da to ima samo jedna opcija, koju trebam da od - chekiram i to je to... tnx Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 ctrl+H, replace " I " with " i " (match case), replace all Tako ce da promeni i sva slova koja mozda i treba da budu velika (tj. I) Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a gde u srpskom ima I u sred rečenice, majke ti? primeti da sam napisao " I ", a ne "I".. @dman: samo klikći onako kako sam napisao. nema potrebe da gasiš tu opciju na koju misliš, jer ti onda neće ispravljati kad pišeš na engleskom.. a sve dok word kapira da ti ne pišeš na engleskom nego na srpskom, neće ti dirati ijeve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a gde u srpskom ima I u sred rečenice, majke ti? primeti da sam napisao " I ", a ne "I".. A ako pise rimske brojeve? I ono koje su sanse da on kao planira da pise nesto na engleskom? :) Ako hoces potpuno da ga iskljucis bez obzira na verziju worda i operativnog sistema odes na tools->AutoCorrect options i onda imas malu kucicu gde pise "Replace:" tu ukucas "i" i on ti pokaze da to menja sa "I" i onda mu das delete za to pravilo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 ja pisem bez nasih slova... btw, aj da ne otvaram novu temu, aj ako neko ima da mi baci FixedSys font na mail.. nesto sam cackao, pa sam sjebao (obrisao)... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts