Kole Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 jel bre...semi-off pitanjce... jel i Botomless bag epic drop? mislim maud kazhe da ga paca Azi, ali na thotu i alla kazhu da u ubrsu ima nekih 0.01% od par obichnjaka da padne...kako to i zasto ga josh nema na celom serveru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 rare drop i to od azuregosa, gytha, onixye su kao najvece shanse .. mada moze da padne i od mica u scholou i ubrsu .. al to je nepotvrdjeno/suvishe mali rate .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Zar nije gyth rendov mount ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 upravo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Pa on je mitja njega moze manje od 10 ljudi da farmuje Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 hehehe chari guilda sa 10 normalnih ljudi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Nisi svestan kolko mi se igra prosirila od kad sam presao u order ... i tu ne mislim samo na molten i tako to nego od kad sam presao sam samo jedan ubrs radio sa non guild ljudima i tad sam sebi rekao nikad vise (zagino sam 5-6 puta) dok sa gildom nikad (warriori znaju posao) i nikad nismo imali whipe u ubrs kad su samo guild ljudi u pitanju a isli smo milion puta. A da ne pominjem akcije stealth ubijanje bossova i slicno (2druida 3roguea) ljudi koji hoce da farmuju za tebe nesto iako nemaju nista od toga + sta su mi sve dali gildashi nisi svestan ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 dobio si onaj quest pichketino :( ocu i ja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 pa on je malo lvl 60 mesec dana... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 ozbiljno ? bemti, nekako mi promakao taj fakt :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 (edited) Aj ti samo tjuti i leveluj pa kad budes 60 i kad ljudi pocnu da igraju sa tobom i da te upoznaju samim time onda tje sve dotji na svoje mesto ... Edited June 5, 2005 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 au maude upropasti me skroz ;p ovo mi nije jasno--->jedini down side u celoj ovoj prichi je cd za pretvaranje felcloth od 4 dana ?? Ja sam warlock pa mi je nekako logicno bilo da uzmem tailoring,a enchant sam uzeo eto...posto nema mesta za alhemiju,mislim ne verujem da se isplati alhemija bez herbalizma. Nisam ni znao koliko ench otima novac,a i high lvl je profesija. Pa jebem li ga,ne vredi mi sad da menjam na herb/alhem il vredi ? ;p btw. ti pomene crusader 120 g koliko sam ja video ljudi nude to za 5-10 g. ← Crusader za 5-10g, mislim da si ti nesto lose to video... btw Crusader uopste nije lako enchantovati, treba ti 4x large briliant sharda sto znaci da treba da disichentujes 4 plava itema+ 2xrighteous orba koji dropaju u stratu koliko ja znam, i stvarno im je mali drop rate. Obicno padne jedan po runu u scarlet delu strata, S tim sto moras na umu da imas da verovatno nisi jednin enchanter u raidu blablabla. Znaci bar nekoliko sati farmnja strata ti treba za jedan enchant crusader imo. enchant daje: Permanently enchant a melee weapon so that often when attacking in melee it heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. za warriora ili rogua je ludilo. Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 pa mislim da ste se zato istripovali oko cene od 5-10g .. to mozda neki koji ne znaju prodaju za toliko .. jel mislim samo jedan plavi item lvl55+ da prodash vendoru dobijesh 3-6g po meni su enchartovi na vepon sranje sem onoga koji daje plus na dps (jer je uvek ukljuchen) .. sem za rouga jel on udara najbrze od svih pa ima i najvishe shanse da mu dotichni ench proradi inache za sve ostale ench ako proradi jednom u toku fajta pevash .. a rougu se najvishe isplati da stavi lajfsteal .. tako da crusader je po meni njesra .. al shta cesh kad se ljudi loze na taj beli glow =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Koliko ja nam rogue ima lifesteal na talente da stavi, a primetio sam kod nekih ortaka da crusader vrlo cesto radi. ako ste rogue i imate golda crusader ASAP! Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Zar nije icy enchant beo a crusader je neki jadan izgovor za sjaj ... unholy rula po izgledu samo ne znam sta radi :P i onaj ljubicasti je extra samo ne znam ni sta je on Jebiga druid meni od enchantova znaci samo int ili spi +9 na 2h a oba isto svetle ... zuto ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 bas me zabole k.... kako svetli ili izgleda ako to radi posao :D Teaches you how to permanently enchant a weapon to add up to 50 points of healing to healing spells..na staffu taj enchant imam ja, formulu dropa magmadar (MC boss) i trazi: 4 Large Brilliant Shard 8 Greater Eternal Essence 6 Living Essence 6 Essence of Water 1 Righteous Orb Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Smem li da pitam koji ti je skill u enchantovanju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajon Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 @maudib kod nas u banci ima kontsantno 100+ arcanite barova.. (mineri i alc rade svoj poso) belt nije toliko rijedak,onaj chest u DM se farma u 20min, mi odavno sve recepte iz njega imamo za crusader mozda 5-10g ako lik donese materijal ? al i to mi je malo nekako, shardovi su najmanji problem, zaletis se dm east run, traje 20 min = kamara shardova instance rogue crusader imho, tako sam cuo barem, pvp lifesteal @mohican crusader ima jadan bijeli sjaj,mozda najgori :) unholy baca curse koji smanjuje physical dmg za 15-20 tako nesto ljubicasti enc je lifesteal spirit i int potpuno isti cak im i iste stvari za pravljenje trebaju, mada se meni nekako cini da int jace sija :)) @freestyler ja ga trazim, bice uskoro :) i to i spell power :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts