bolkonski Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Odgledao sam svih 13 epizoda i odmah da kazem da mi je zao sto ih ima tako malo. Sa druge strane serija se ne moze pohvaliti fantasticnom radnjom, ali crtez i muzika su vrhunski. Osim glavnog lika (fenomenalno dizajniranog vampira) koji je najbolje razradjen (mada na njemu i nije imalo bogznasta da se radi s obzirom da je mnogo zajeban i to mu je posao), ostali likovi su vise-manje osrednje ili slabo odradjeni. Sve u svemu, preporuka, a ima samo 13 epizoda (svaka traje 20 min) sto i nije neko gubljenje vremena. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ? ja sam se za svakog lika zalepio iskreno, nisam za dbz varijantu gde su svi prebudzheni dovoljni su alucard, incognito i alexander anderson a svi ostali imaju svoj jak karakter pricha je, istina, loshija od priche npr berserka (mada uzmi u obzir da berserka ima duplo vishe) ali je bolja od 90% ostalih anime-a by the way, kad smo vec kod toga saras victoria odlepi kasnije i mnogo je vishe u fazonu "EAT HARKONNEN BITCH!!!" :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 alexander anderson je otac i bog :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 odlepio sam kada sam gledao crtace. i meni je krivo sto nema 130 epizoda, ali koliko sam skontao, gledajuci po netu, projekat je propao jer nije dobro prosao (!!!) vatikanski asasin alucard Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 bole druzhe moj :)) zaboravio sam da ti kazhem da sam ti poslao moj dvd Hellsinga, pa ga poshalji preko Lexa kad zavrshish sa njim poz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 Ama znam ja Cali, druze mali, ali si me ispalio za ostale pa ovaj ne dam iz inata. E sad salu na stranu, donosim na sledeci rhh, pa ko pokupi prvi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 nisam nikada nishta bolje gledao od hellsinga... anime je perfektan. svaku epizodu sam odgledao oko 25 puta. ne kapiram da ne spominjete waltera, odlichno odradjenog lika. serija je vrh a dushu i pola zivota tju dati za nastavak! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts