kicpe Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 samo da nam nebudu u grupi noobs znaci les king cerovic buda, rekoba ... no coment :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salle Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 HF+GL................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 alo camugo mojne da sernjas... za gavru:nemam ja nishta protiv vas,ali realno gledamo...btw ko igra sad za vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 gg hf , imam temparaturu valjda ce do sutra proci mi smo se prijacili iz zezanja a sto se tice lesinara nek me bog pogleda pa da sam u grupi sa vama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Jel igra ili ne igra GUILD??Nisu ni u jednom sesiru,a prijavljeni su na listi...btw ko im je 5i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 zao mi je sto nisam stigao da prijavim ekipu ali bice drugih prilika... ako neko oce da odigra mech protiv mog klana nek mi posalje pm il da me nadje na wogovom serveru(ili u wogu) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Žreb će malo kasniti tj tek oko ponoći će biti postavljen jer su mi u zadnjih par sati nekoliko ekipa otkazalo učešće, dok je samo trećina platila tako da će mi trebati malo više vremena da sve sredim. Izvinjavam se svima zbog neprijatnosti ali drugačije ne može zbog neažurnosti i neozbiljnosti većine ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 eyel za koju ekipu igraš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Pa shto bre nema vishe advance bili ste dobra ekipa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Jbg chudni su putevi gospodnji :p Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 jbg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 ok kad ce zreb ??? spava mi se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 pa igramo...videces sutra... ajde bre izbacujte vishe grupe !!! Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=28936 Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 @corey za D.team a ekipa je:black(nora),motherfucker,bolton,mc i ja nama najvise odgovara da igram dole u vukovim igraonama ali mozemo i na drugom mestu ako bash mora Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Nhf Vs C17 7:16 Opravdali su epitet nosioca grupe ! Ovaj put nisi bio upravu pajseru (: Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Iju nhf izgubio ;P Mada koliko su mecheva dobili nije ni chudo da je doshlo do pada koncentracije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 jednostavno momci su nas nadigrali kao T na nuke-u i to je to. sve jedno name je ionako dal idemo na gcv ili na shmekere, kad tad na jake moramo da naletimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p|'_'|q Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Jel zna neko ip-ove za hltv [ako ima uopste] !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 svima gl & hf!!! bice vako: 1.Kgb-team 2.4gl 3.Mojo ali duboko u sebi znam da ce 1 mesto biti neko 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro-pain Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Nije nista cudno c17 je bolja ekipa od njih. Cuo sam da su bile neke prozivke tipa "Sto su oni nosioci grupe?! Oni su vunashi i slicno" Ali mi je sad drago jer su ih glatko pobedili i opravdali mesto nosioca. nhf je malo napumpao ime ali zapravo nisu nista posebno. Mislim momci sabijaju ali nedovoljno da bi nekog jaceg protivnika namucili, a to vazi i za c17! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:-) Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 c17 standardno dodje do sredine tura i onda ispusi !!!! mislim da je sada vreme da malo vise doguraju !!!! GO GO GO c17 !!!! samo sabijajte i secite u koren !!!!!! GL !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 hvala svima koji su nas podrzavali ali dalje se nije moglo ... posle pet sati cekanja odigrali smo i tu osminu finala ... kao i obicno beogradska ekipa je bila favorit bez obzira na to sto su u grupi bili drugi, a mi u svojoj prvi ... kazem favorit zato sto je poznato da sudije uvek imaju nesto protiv ekipa sa strane, tako su i ovog puta imali nesto protiv nas ... ne znam sta smo im skrivili ali su morali da nas dekoncentrisu na sve moguce nacine ... i tako je prica o "slusalicama" vec postala vic u pancevu ... smk je dobra ekipa i njima ne treba tako nesto u mecevima sa nama ... vecina je mislila da smo mi jaca ekipa pa i mi sami ali eto pobedili su nas ... gg smk ... poz za nhf ... i dalje mislim da su dobra ekipa ... bez obzira na mec sa nama ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 i jos da je ekipa :) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 mislim da smo mi i trebali da budemo postavljeni za nosioce jer c17 (ili paka) nije nigde bilo proteklo vreme dok smo mi kao mi za to vreme stigli do drugog mesta na eslu i na proshlom openu sasvim solidno odigrali chak i kao mix ekipa (dobili pobednike, GM 16-2 ili 16-3). i juche smo iz standardne postave bili samo nas trojica (stepa, baxuz i ja) ali to naravno nije olakshavajutja okolnost vetj samo pokazuje ozbiljnost pojedinih nashih igracha. dodge je uleteo u kombinaciju par dana pred turnir, opti samo dan tako da realno nismo ni mogli da ochekujemo da uradimo ovaj put neshto vishe. shto se tiche mecha za pak-om mislim da nije sramota izgubiti od jedne ekipe koja igra vetj chitavu vechnost zajedno. bash zato shto doshli vishe kao mix nego kao ekipa desilo se da smo tek u zadnjem trenutku ukapirali da niko od nas petorice ne chuva gornji sajt po defaultu samim tim i ne zna bash najbolje da ga sachuva. oni ko da su to znali i 90% njihovih napada je ishao na gornji sajt i od toga samo 3 smo uspeli da im odbranimo. momcima svaka chast na odigranom mechu ali ja znam da mi mozhemo daleko bolje i mislim da tjemo to u narednom periodu i ostalima pokazati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts