Jump to content

:-)

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by :-)

  1. igram na krakovanim serverima i vidi cuda server je puko ! E sad nasaho sam druge IP_ove ali ne zanam kako da ih promenim. moze meko da objasni postupak promene servera na kome se konektujem?
  2. ja imam bezicni net , i nisam bas najsrecniji !!! ping mi je na nasim serverima u najboljem slucaju 100-200 !! a prosecno 350-450 !!!! ne znam da li je tu kriv provajder ali download mi je ok i uglavnom vuce maximum , ali igrice da nespominjem !! [cak ni wc3 neradi lepo]
  3. aj pozurite !!! nestrpljiv sam da vidim nekoliko meceva
  4. mecevi se prenose !!! ip je : 82.117.196.181 [portovi od 27020-27026] ali trenutno neradi iz meni nepoznatih razloga!!! toliko o tome ko je retus i o tome da ne moze da se prenose mecevi koji se igraju u lanu !!!!
  5. jbg nisam znao da ako se igra u lanu ne moze da se prenosi preko hltv !!!! [mada mi ni sad nije bas sasvim jasno alo nema veze] a sto se tice toga da idem u forum da gledam , bio sam od 10 ujutru do 3 popodne i likovi se nisu setili da iznesu bim a naravno niko nije mogao da udje unutra !!!! tako da sam se vratio kuci i pokusao da saznam da li se mecevi prenose preko hltv !!!!
  6. c17 standardno dodje do sredine tura i onda ispusi !!!! mislim da je sada vreme da malo vise doguraju !!!! GO GO GO c17 !!!! samo sabijajte i secite u koren !!!!!! GL !!!
  7. jel ima hltv prenos meceva u forumu ??? ako ima molim vas recite ip-ove !!!! ps.ako nema pod hitno to da ispravite . pa makar to bilo i za sutrasnje meceve !!!!
×
×
  • Create New...