Highl1 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Kako kaze Vuk na drugom topiku Klub FORUM kao vlasnik licence ESWC-a za Srbiju i Crnu Goru, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu kao i Makedoniju organizuje "Nacionalno prvenstvo Srbije i Crne Gore" koje je ujedno i kvalikacioni turnir za Svetski Kup u elektronskim sportovima - ESWC sa finalom u Parizu. Nacionalno prvenstvo je zakazano za 14. i 15. maj 2005. godine i odr Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 ah ne!ja sam vec poslao e-mail,da li kad uplatim moram opet da saljem ili mozete samo da lepo azurirate,odgovorite brzo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 ne morash opet da saljesh kad uplatish Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 ima u ns-u neke ribe sabijaju war :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 jbg bas taj dan mi je rodjendan tako da nemolgu da dodjem :) i sad u opste nisam pijan @_@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 E jebiga sad!Daj Highl1 pomeri ESWC,kako cemo bez killygora ?ako on ne dodje predstavljace nas neko nebitan tamo TT :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 ,May 7 2005, 18:46:35] E jebiga sad!Daj Highl1 pomeri ESWC,kako cemo bez killygora ?ako on ne dodje predstavljace nas neko nebitan tamo TT :) brande, to je prva stavka sutra na iznenadnom upravnom odboru ESWC komiteta u Parizu, ja sutra letim privatnim jetom Radni naziv sastanka "Codename Killygor" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 brande, to je prva stavka sutra na iznenadnom upravnom odboru ESWC komiteta u Parizu, ja sutra letim privatnim jetom Radni naziv sastanka "Codename Killygor" sacuvaj mi one mirishljave maramice iz aviona plz : ) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 sacuvaj mi one mirishljave maramice iz aviona plz : ) ocesh i kikiriki i plastichan pribor za jelo ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 ocesh i kikiriki i plastichan pribor za jelo ? :) zaboravio si slusalice i cebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 koliko ljudi prolazi iz grupe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2005 Author Report Share Posted May 8, 2005 koliko ljudi prolazi iz grupe? dvoje, da ostane 16 posle grupa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Ja sam se prijavio pre jedno 10-ak dana ali ne mogu da dodjem, pa da ne zauzimam ljudima mesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Samo bih zeleo da znam dali ce se warcraft igrati u subotu ili nedelju,jer se kod mene u subotu ide u skolu ......pa da znam dali da trazim neko opravdanje ili ne :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 li mora to cimanje na racun, moze mail a kesh na na dan turnira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Dal ce imati neki mec na tv (pink,rts1,rts2 itd. ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Biće na SBB-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Hoce neko odgovoriti na jebeno pitanje,kada se IGRA war3 15 ili 16 og FFS!!!??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Večeras ja postujem satnice raspored nagrad i rest. tako da samo malo strpljenja. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 lol pa sto samo na sbb-u !!! Pa niko sem ovi u ns i bg nece moci da gledaju !!! Aj videite da ima na neki drugi kanal !!! P.S. moze RTV ( Radio Televizija Vranje) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ma da ajde vidite da iscimate pink i b92 :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ja juce video reklamu na B92, nema voiceover, ali je ok ... kad sutra dodje Gay play da snimi desavanja ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts