badnick Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 brate hvala,ali granzorta sam snimao na kasetama imam ih brda:) nisam se dobro izrazio,to su neka super haj tek vozila ne dzidza bidze,ne secam se ni ja bre:D salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ma znao sam da ne misliš na granzorta al' reko da ipak pokušam... Sećaš li se možda još nečeg vezanog za taj crtać, verujem da je nas dosta pratilo 3k u to vreme pa kontam da će se neko setiti. Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ma mora da je mislio na onih 5 animal-robota koji se sjedine u jednog velikog rojbota a zove se VOLTROOOON !!!! :) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 rispekt ljud,suze su mi posle kad sam video sliku.znaci kao kroz maglu sam se setio lika sa slike(gledao pre nekih 10ak godina) jebote nigger kolko si oldskul,pa ti licno dodjes kao neki anima search?:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 nigger saves the day to su neka super haj tek vozilabio sam ubeđen da ne misliš na voltrona :) btw granzort > voltron > transformers Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ^totalno se slazem:) heh evo vec sam uzeo da skidam neke epizode:)samo sto su vecina epizoda i voltrona i transformersa na po 50-100mb pa je kvalitet njesra. al zato ide Voltron Movie -Voltron Team Up -Fleet of Doom 250mb ,ovo mora da bude dobro:) jel valja ovaj novi film transformersa iz 2005? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Odgledao Full Metal Alchemist i pola Samurai Champloo-a Znachi nemam rechi. Najbolja anima ever ! Ko nije gledao FMA ne zna shta je propustio ! Puno mi srce sad .. mogu da umrem ko chovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Naruto 2 movie ,posle toga se umire ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ne seri da ima i naruto movie...to moram da pogledam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Naruto movie sux :D A i seriju su poceli OPAKO za zamaraju.... pobeglo se od glavne priche 10km, ako se ne vrate na sustinu odustajem, vec je 182-ga izasla a jos nema one prave akcije ni u najavi, sve neke sporedne misije i sranja... :D Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Za sve one koji uzivaju u japanskim crtatjima... Ako naidjete na nesto sto nemate,a hteli bi da imate,posaljite mi mail na--- kkimimaro@gmail.com ---Razmena nije obavezna,ali je pozeljna,nije obavezna odredjena kolicina naslova da bi se videli,i naravno cena po naslovu je =0,00 ! Ovo radim da bi olaksao svima vama koji niste u mogucnosti da skidate anime sa neta ili nemate nacina da ih nabavite.(To je bio moj slucaj dok nisam nabavio protok 256). Ako imate neki vas katalog,pitanja ili predloge za download posaljite i njih (ako je moguce,katalog posaljite u txt-u,da ne trazim programe za otvaranje). (spisak je u spoiler-u) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Animatrix Akira Blood - The last vampire Metropolis Vampire Hunter-D Bloodlust Princess Mononoke Ninja scroll Sin Neon genesis evangelion Voices of a distant stars (Hoshi no koe) Ninja resurrection Street fighter Armitage - dual matrix Armitage III [third] Black jack Spirited away Ghost in the shell Ghost in the shell - innocence Wonderful days Appleseed Jin Roh - The wolf brigade Ah!My goddess Naruto *The big mission* Perfect blue Cathedral Heroic Legend of Arislan Samurai X Towards the Terra Howl's Moving Castle Bio hunter Dragondlade Tsubasa Chronicle (Torikago no Kuni no Himegimi) Record of Lodoss war (serial 01-13) Ninja scroll (serial 01-03) Hellsing (serial 1-13) X La blue girl Serial Experiments Lain (01-13) Charcoal Feather Federation [Haibane Renmei] (01-13) Ghost in the shell ( S.A.C. 01-26) Ghost in the shell ( S.A.C. 2nd gig 01-26) Naruto (serial 01-176) Berserk (serial 01-26) The vision of Escaflowne (01-26) Gun Grave (01-26) Samurai Deeper Kyo (01-26) Samurai Champloo (1-26) Last exile (1-26) Cowboy Bebop (1-26) Vampire princess Miyu (1-26) Bleach (1-73) Sousei no Aquarion (1-26) Trinity Blood (1-26) Trigun (1-26) Full Metal Alchemist (1-51) Tsubasa Chronicle (1-26) Saiyuki reloaded (1-26) Samurai 7 (1-26) Saikano(1-26) Now and then,here and there(1-13) Shinigami no ballad(1-13) Witch Hunter Robin (1-26) Gantz (1-26) Hunter x hunter (1-62) Speed grapher (1-26) Ah my goddess(1-24) Elfen lied(complete) Shakugan no Shana(1-24) Aria(1-13) Rozen Maiden(1-12) Monster(1-74) Neon genesisi evangelion(1-26)+filmovi Rurouni Kenshin(1-95) Rurouni Kenshin: Movie Edited May 5, 2006 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Evo juche sam odgledao i 183-cu epizodu Naruta... Sta da kazem, bese to epizoda kojom su zavrsili jos jednu od neprotrebnih, krajnje nezanimljivih sporednih pricha, koje cini mi se sada stancaju "na silu" ne bi li produzili emitovanje na TV Tokyo i uzeli sto vise love... Sam kraj priche u kojoj Naruto, Neji, Lee i jos jedna klinka iz Hidden Leaf village-a bivaju poslati u Hidden Star village da sacuvaju meteorit - parce zvezde kojim se selo dichi je tako smotan i zbrzan da nisam mogao da verujem. E sad, cekam sledeci petak da skinem 184-tu epizodu i da konacno vidim hoce li Naruto konacno krenuti po glavnoj prichi ili ce PO 1000-ti PUT dobiti neku sporednu "don`t give a fuck" misiju i time srusiti sve moje nade da ce se srija zavrsiti pre nego li odem u starosnu penziju... DO tada, :* Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Nabavio sam Saber Rider and the star sheriffs, hohoho! [ ne zajebavam se ] =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Koliko epizoda? Voljan sam da ti podarim Zlajonjin bubreg ako si voljan da mi to narezesh! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 meni bubrezi lepo funkcionisu,prestao sam da pijem pre nekih 2 godine!ako ti treba jos jedan,voljan sam ga menjati!(nadajmo se,oh nadajmo da ima dosta epizoda,i da nisu ONE nemacke sinhronizacije:D) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 20 epizoda, prvi deo je na engleskom, drugi na nemackom, ali cemo da skinemo engleski soundtrack i izrendovacemo i bice sve na engleskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Hmmmm... nije mi bash najjasnije shta cete tachno da izvedete, ali ako to moze da se napravi da lichi na neshto, ima da se nadju i epizode 21-40 isto na nemachkom... i jel' odgovara da vam dam Zlajin bubreg za to ili ne? Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Pa skines samo zvuk iz epizode ( soundtrack ) koji je u .mp3 formatu, izbirses nemacki zvuk i stavis engleski i izrendujes ga u vegasu. Bubreg? Ne, mene treba grasak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 gogo minisuba!mada mi idalje nije jasno gdi ces da nadjes taj soundtrack ,ali ja verujem u tebe!:D salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 pssssst to su pouzdani izvori:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Dajte link ka nekim hentaijima ← Ovo ti je najbolji sajt http://www.sexgamesfree.net/sexgames/Hentai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Da li neko mazda ima Vandread ili Evangelion original? Samo pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Da li neko mazda ima Vandread ili Evangelion original? Samo pitam ← Imacu ja kroz koji dan (evangelion je u torrentu na 73 %) vandread-a nemam... Edited May 12, 2006 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Koliko epizoda? Voljan sam da ti podarim Zlajonjin bubreg ako si voljan da mi to narezesh! ← Zheljo jedna... Cuti i gledaj Alchemist-a ... Dajes bubreg za par epizoda na nemackom... Poceo si da se razbacujes,ne valja ti to.. Edited May 12, 2006 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Imacu ja kroz koji dan (evangelion je u torrentu na 73 %) vandread-a nemam... ← E ja skidam evangeliona sa torrentboxa misim da nije original ali je snimak perfektan skinuo sam death and rebirth, end of evangelion part1 i 2 sad skidam epizodu 1 bdv da li moze svako da mi kaze koja je najbolja anime/manga serija svih vremena pa da napise, pa cu mozda da skidam da vidim nemojte da zaje**vate! bdv obozavam crtace na foru evangelion i vandred a imam tokio mew mew ako nekome treba skidao sam za svoju mladju sestru [:(!] he he. poz svima pisite!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts