Last Owner of the Wasteland Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 e, evo mene opet... nije me bilo neko vreme i tako to... Elem: Mo Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Lasta ponovo leti. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ne daj se lasto! btw nemam pojma programiranje Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) jeeee lasta ponovo vozi ! samo jedna stvar koju morash d a ubacish... i to kao artifakt... posle nekog zaebanog kvesta.... stvar koja je ushtedela vreme silnim igracima, oruzje koje ne muci svoje zrtve vec ih odma shalje tamo gde bi ionako zavrshili... moderna riperova kosa... svako ko prezivi prvi talas...molim se za njegovu dushu... jer ipak prkosio je svemu realnom, svemu shto moderna medicina kaze da nije izvodljivo.. (il je jednostavno bio laki besterd koji mi je istorshio municiju)... stvar koja... je nenadjebiva... uf... kad bi stvarno postojala... tj, po obliku lici na snajpersku pushku iz delta force`a al nevazno... ime joj je BOZAR ( )... <- for th bejbi :))) al evo jedan mali info... FMF mod :) ( )... Edited July 16, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluebug Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Debeli uz tebe sam!!! I nemaj brige super sve to izgleda, samo ubaci neki cvetić... Ok, prvo da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts