banman Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Trebao bih da zamolim za uslugu, ako je neko u mogucnosti, da mi skine neshto sa neta. Mislim da je oko 250 MB. Interesuje me cena, neka realna, pa da se dogovorimo. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Mogu ja... 350din = 700Mb => 250Mb = ~125din Sa CDom, moze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Skinuo bih ti ja za dz ali pretpostavljam da si iz BG-a tako da jedini nacin je da ti posaljem postom na cd-u to sto skinem a ti da platis postarinu a disk ti poklanjam zato sto sam dusa od coveka :) Ali kontam da ce te to jednako izaci kao i te pare koje bi dao da ti neko skine, uostalom moja ponuda stoji. Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 banman, skinucu ti ja za dzh,samo da se nadjemo negde u gradu da mi dash prazan disk i baci link shta treba na pm, ili ako je p2p, onda napishi opis :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 E sad da ne ispadnem losh prema ikome, treba mi Star Wars Revelations. Ja sam iz Subotice, a vi se dogovorite medjusobno kome je lakshe da skine. CD cu platiti, poshtarina se podrazumeva da je na mene, a za sve ostalo se mozhe dogovoriti. Dajem vam sajtove pa vi procenite situaciju: http://www.theforce.net/fanfilms/shortfilm...ms/revelations/ http://www.panicstruckpro.com/revelations/ Znachi cela stvar je oko 253 MB. Ostalo prepushtam vama. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 a, to je ono što si opisao u drugom topiku? ponudio bih ti ja za dž (čisto da pomrsim konce gazda jezdimiru rivijeri) al vidim da je pera već učinio to isto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Jezdimire brate kako te nije sramota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Ma je se zezam, ono je inache SezamPro-ov cenovnik... Ivane, ti si me bash neshto uzeo za zub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Nije te uzeo za zub nego je post stvarno izgledao kao da se ne salis nego da si ozbiljan. Sto generalno ti se ne moze zameriti, ima ljudi koji i to rade i koji zaradjuju i neku ok kintu za takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 naravno da te nisam uzeo za zub, šta će meni tvoj zub, imam svojih i više nego što mi treba ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 dolazi mi ortak iz subotice sledecce nedelje, pa ako nije kasno mogu po njemu da ti poshaljem to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts