coll Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Evo bas sada slusam "dnevnik" ovde i sve su vece mogucnosti ( sada vec skoro 80% ) da ce biti izglasan zakon u ceskoj koji glasi - zabranjeno pusenje u lokalima, pubovima, kafanama itd. ( kao u vecini EU zemalja ... ) wtf ? Iako nisam pusac, iako mi ponekad bas te cigare smetaju, iseravanja ovog tipa nepodnosim ... mislim sve je to ok, ali ono kakvo je to vece kad uz pivce nemoze covek da zapali, ili posle klope, nego da se cima da izadje ispred lokala da bi pusio. Nekome je ovo mozda ok, meni su "zakoni" tog tipa bas smesni. Ali ono sto me zaista zanima je koliko bi se naprimer taj zakon postovao u Srbiji ... haha mogu samo da zamislim :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Kao bice zakon u Srbiji a kazna 50 dinara pa platis i nastavis da pusis Ajde da zabrane u javnim mestima ali sto u kaficima i kafanama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 kapiram zashto bi se uveo zakon jer nepushachi stradaju, ali mnogo bolji sistem mi je sa zabranom u javnim ustanovama i radnim mestima, a po kaficima itd. da imaju pushachke i nepushachke sekcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 slazem se sa kalijem...nek puse oni koji to hoce ali da se razdvoje od onih koji ne puse ali pasivno stradaju od dima cigareta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 meni je, pravo da vam kažem, pun kurac idenja od vrata do vrata dok nađem jedno mesto u gradu koje nije zadimljeno da moraš seći nožem da bi ušao.. neka reše taj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Nemam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Ni ja nemam nishta protiv tog zakona, doqrchili su mi lokali puni dima Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Pusenje ili zdravlje Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 ....... najboljem drugaru karu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 jebite se.. pocnite da pusite ne verujem da ce to proci kod nas... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 kapiram zashto bi se uveo zakon jer nepushachi stradaju, ali mnogo bolji sistem mi je sa zabranom u javnim ustanovama i radnim mestima, a po kaficima itd. da imaju pushachke i nepushachke sekcije meni je, pravo da vam ka?em, pun kurac idenja od vrata do vrata dok na?em jedno mesto u gradu koje nije zadimljeno da mora? se?i no?em da bi u?ao.. neka re?e taj problem. Here, here... ali nachekacemo se mi za to. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 nacemo se nacekati > nikad necemo docekati Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 uu to bi bilo super kada bi izglasali.... Napokon da se 'oseti" nesto od te "EU" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Po meni je sve to licemerje - da zaista zele da zabrane pushenje obustavili bi prodaju cigareta. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Po meni je sve to licemerje - da zaista zele da zabrane pushenje obustavili bi prodaju cigareta. Dobra poenta. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Dobra poenta. pa mozes da pusis cigare kuci jebote.. :/ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Ja nemam nishta protiv ljudi koji pushe, sve dok dim ne ide meni u lice, a to se uvek deshava na javnim mestima. Sa druge strane, truba je i da pushachi moraju svakih 5 minuta da ustaju od stola i trche negde da bi zadovoljili svoje narkomanske potrebe. Stoga bi deljenje po zonama bilo ok, jedino ne znam kako zabraniti dimu iz zone X da predje u zonu Y. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 erkondishn, magichna naprava za koju kruzhe priche da postoji na zapadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 vec zamisljam tamo neke 2056 kad budu hteli da nas prime u EU Dobro ispunili ste sve uslove za ulazak u EU i poslednje sto treba da uradite je da zabranite pusenje u Srbiji!!! A nase srbende sto je previse previse je ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 erkondishn, magichna naprava za koju kruzhe priche da postoji na zapadu Moje (istina neveliko) iskustvo sa javnim mestima na zapadu mi kazhe da taj erkondishn i nije toliko magichan koliko ti mislish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 meni je, pravo da vam kažem, pun kurac idenja od vrata do vrata dok nađem jedno mesto u gradu koje nije zadimljeno da moraš seći nožem da bi ušao.. neka reše taj problem. Zato i postoji svega 4-5 mesta na koje mogu u svakom trenutku da odem, ne racunajuci baste koje se sad polako otvaraju, i da ne brinem za dim. Sve u svemu, najbolje je podeliti po zonama kao sto rade "na zapadu" a poceli su u nekoliko mesta i kod nas (mada nije nesto logicna podela u pitanju ali dobro). Cisto da oni koji uzivaju u tom poroku mogu normalno da jedu/piju kao i svi ostali, a i mi drugi da se lepo provodimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 nek naprave mesta za pusace i mesta za nepusaca a ko hoce da se truje nek se truje ... al u svakom slucaju gde ce srbin da postuje takav zakon ..,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 meni je, pravo da vam ka Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 PROTIV!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 cega ?? pusenja ili zakona ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts