Lucky Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Ajd' da to ostavimo za neki sledeci put, suvishe je malo vremena da se to fino organizuje za sad ovaj petak ... recimo sledeci petak/subota ili tako nesto... naravno ako ima dovoljno zainteresovanih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 taj rad aj tako Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Pri cemu ja, cisto da se razumemo, mislim na rostilj, a ne na kompletan ada hepening :) Ono, kad krene ada ide skoro svakog vikenda, nema potrebe da se odlazhe. Rostilj mozhe one tamo nedelje kad se lepo organizujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Cisto da dodam, svezhe iz vremenske prognoze : - Sutra kao naoblachenje i kisha, od petka opet sve kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 ,Apr 26 2005, 12:29:50] Veliki je petak..ne radi se. ;) Ooops ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 *bump* meteos: mestimično oblačno, 19 stepeni wunderground: mestimično oblačno, 15 stepeni u svakom slučaju fino vreme za adu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 i 'el dolazi neko na kraju, nemo' dolazim za dzabA :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Koliko ja znam, dolazi se, kao sto i je i bilo planirano. A ti spux nemoj da zaboravis da imas obaveze pre nego sto dodjes na tu adu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Dobra ideja ali treba a) roshtilj b) meso c) verovatno dozvola ade ili nesto slicno. Vec vidim scenu sa Ade: RURovci taman raspakovali kobaje i snitzle i raspaljuju rostilj, kad eto ga pored njih onaj medved iz Pere Detlica sa rangerskom kapom i ashovom i onako ozbiljan sav ukazuje: "Rukovanje vatrom moze prouzrokovati ozbiljne posledice!" AHAHHAAHAA!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 ^ lol !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 ti mora da donosis neku gudru na okupljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 bole vas q... dosao bi i ja da upoznam narod, al trt imam razna sranja ovog vikenda, familija/drustvo/devojka and stuff... al ako ovo postane redovno, moracu da se iscimam jedared Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 povedi devojku ;) ide se na adu bre, nemoj neko da nije došao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 pa sisajte penis sad kad organizujete opet sledece nedelje niko nece doci jer je bio danas ........ uzhas :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Nemoj da se brines, docic sledece nedelje posto ove nije doshao niko. UAAAAA IZDAJICEEEEEEEE! Pa mis'im stvarno, koj' vam racku bi? Ono, dosli smo Ivan i ja u podne, posle oko pola jedan dos'o zwerko, wulfgar i ivantm oko jedan i kasnije u pola dva se pojavio i Zola, dva sata spavao, budila ga keva da bi stigao, a vi niste mogli da dodjete ... sram da vas bude! Nema opravdanja :) Dobro ajde, Spux ima opravdano, pricali smo mi oko 14h pa se on istripovao da posto ja moram da krenem svi idu kuci, a Bole je bio toliko istrpiovan da je skapirao da mu ja juce govorim kako se vidimo sutra na RHH u 20h a ne na ADI u 12h :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 petkom radim preko dana tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 ja nisam mogo stvarno , pa nece narod da dodje kad nema shta da se jede :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Evo ja sam ispalio i ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 mislish, svi cce hteti da ga peglaju ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 neće, ja ću da ga branim, jer sam mu drugar, uprkos svemu što je istripovao proteklih dana!!! e, stvarno ste sise.. još ovi što su prvi put bili (vulfgar i tm) skontaše da smo šaka jada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ne ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 jebiga,hteo sam da dodjem,ali sam prekuntao ceo dan.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 povedi devojku ;) ho ho ho.. da dovedem devojq na oqp RUR-ovaca... dosta joj je sto mora da trpi oqpe mog irc kanala... samo joj jos vi falite zez... nisam mogao, no vreme, no kinte... btw, ako ne pre, valjda cemo se navatati juna.. onda sigurno dolazim do bg-a Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 mislish, svi cce hteti da ga peglaju ? :) bring it on. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Istripovali ste, pod br 1. treba ranije da se napishe da se ide, da se ti isplanira 4-5 dana unapred, a pod br. 2, izgledalo je da ce biti do jaja zanru dan, al bio je lep ipak...plus je praznik, petak, itd.. Pa poenta je i bila da se dodje na praznik kad niko nista ne radi... Sto se tice najave, pa zaista je mozda trebalo ono nedelju dana ranije, ali se tada obicno ne zna kakvo je vreme. A i od utorka do petka je mog'o da se organizuje ko je hteo. Nema veze, dok se malo zahukta citava stvar, bice bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts