AlexG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Meni licno Crna Gora nikada nije nista znacila. Zato me i nerviraju izjave u poslednje vreme tipa: Crnogorski mediji upozoreni da pisanjem o uspesima fudbalske i odbojkaske reprezentacije ili pevaca iz Srbije, rade protiv nezavisnosti. Vlade Divac i Zeljko Joksimovic - komsije kao Toni Kukoc ili Doris Dragovic! Interesuju me vasi komentari povodom ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ja bih inache voleo sa njima, ali poshto nas u ovoj "zajednici" malo previshe vuq za nos, onda bez njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pa ni ja nemam nishta protiv njih, chak vishe voleo bih da zhivimo zajedno u zajednici koja funkcionishe, ali poshto ne funkcionishe onda lepo svako na svoju stranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 8-0 za sada da da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 8:1, greshkom sam pritisnuo ne a nisam ni prochitao topic :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 meni je svejedno, jer nemam rodbinu u CG, a oni ako hoce da se otcepe neka pokrenu referendum smeta mi samo jedna stvar. deo crnogoraca koje poznajem, a koji zhive/studiraju u beogradu, me izuzetno nerviraju: kad su ovde odlichno se slazhu sa srbima. Iste te ljude sam sretao u CG, ne samo da su drugachije govorili, nego su se i skroz drugachije postavljali prema nama koji smo banuli u njihovu republiku na letovanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Bash bih voleo da vidim tu Milovu samostalnu Crnu Goru... Ne znam samo koliko ce ih EU josh kochiti u tome, nama bez njih mozhe biti samo lakshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 brate ako hoce da se ocepe neka ih imaju pravo da misle da ce im biti bolje bez nas ! Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
vocni Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pre bih voleo da se mi otcepimo od njih nego da cekamo sta biti na njihovom referendumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Nisam glasao zato što sam između.Razlog zbog čega to ne treba raditi je zato što smo mi jedan narod i sramno je da to radimo a sa druge strane žive na nama ko paraziti i ništa ne rade i samo nam kukaju pa sam iz tog razloga za.Lično mislim da bez nas nisu ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 meni je svejedno, jer nemam rodbinu u CG, a oni ako hoce da se otcepe neka pokrenu referendum smeta mi samo jedna stvar. deo crnogoraca koje poznajem, a koji zhive/studiraju u beogradu, me izuzetno nerviraju: kad su ovde odlichno se slazhu sa srbima. Iste te ljude sam sretao u CG, ne samo da su drugachije govorili, nego su se i skroz drugachije postavljali prema nama koji smo banuli u njihovu republiku na letovanje.. ista situacija, s tim da josh neki crnogorci koje ja znam dodju ovde da studiraju, i josh pljuju Srbiju i Srbe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Meni je svejedno. Samo da ne dodje do krvoprolica. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ja sam licno za odcepljenje jer znam neke crnogorce koji ovde studiraju a ne da pljuju po nama nego jos imaju i povlastice za medalju jer su crnogorci pa ako im smeta srbija imaju svoju republiku pa mrs dole i eto mirna backa. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pun beograd crnogoraca , neverovatno a tamo svi prochaju kako je srbija i srbi shit zivi ... sta ih je onda koj racq puna srbija ... zive rade , uzivaju a ovamo pljiju ... ako im se ne svidja sa nama da zive onda cao , zdravo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pre bih voleo da se mi otcepimo od njih nego da cekamo sta biti na njihovom referendumu ako mi pokrenemo referendum za otcepljenje onda crna gora nasledjuje Jugoslaviju, a to nije mala stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 sto da nece da bude para ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ma ko im ebe bre mother......mada ja sam pogresno glasao :)) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 alo bre... iskulirajte sa prozivanjem crnogoraca... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Glasao sam za NE onako Sve mi jedno da li ce ili nece da se otcepi nama nece bti ni gore ni bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nece biti nikakvog otcepljivanja... mark my words Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 taj rad ignis.. njima je bolje sa nama, a nama nije drago da nam se smanjuje teritorija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ja sam za otcepljenje. Idu mi jako na dildo a i nadrkan sam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nema sanse da se otcepe, ja sam licno za jer kontam da je ovako sranje, ali oni se grcevito drze sa srbiju i tako im je super, mogu da seru do mile volje, a ti ne mozes njima, ako se otcepe to se malo menja...i nemojte vi crnogorci sad sta ti meni vamo tamo, ja pricam (kao i ostali) o politici drzave, ne o pojedinim likovima... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ne. bolje nam je zajedno. bar za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 svi ste vi picke ! ajde neka neko napise za sta je glasao !!! ja sam glasao "NE" ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts