rev Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 u to vreme su svi mladi u nemachkoj bili u hitlerjugendu kao shto su i kod nas jedno vreme svi bili titovi pioniri. pa zar stvarno mislite da bi katolichka crkva dozvolila da jedan nacista postane papa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nemam ni Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pa zar stvarno mislite da bi katolichka crkva dozvolila da jedan nacista postane papa ? Pfhahahahahhaahahha Pa jebote, bivshi papa Jovan Pavle II je prvi papa koji je priznao i izvinio se jevrejima zato sto je Vatikan podrzavao naciste. I zato ce i biti upamcen kao faca... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Riknutje i on za koju godinu.......... Pripadnik Hitler Jugenda! Strasno!!! Ali najjacha je fora kako mu proveravaju mushkost! Jeste citali to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nemam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ali najjacha je fora kako mu proveravaju mushkost! Jeste citali to? ne... nisam upucen u te detalje Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ne... nisam upucen u te detalje Pa, posto papa ne sme da se pojavi pred bilo kim go, onda postoji specijalna stolica sa jednom budzom napred. Ta budza ima otvor i kad novi papa sedne, SVI kardinali koji su ga izabrali, moraju RUCNOM metodom da se uvere da je papa zaista musko. A to se sve radi zbog toga sto su pre x vekova izabrali neku zenu koja se preobukla u papsku odecu i na kraju je cak i rodila dete! Svasta se moze saznati kad umre papa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 cekajte ljudi zar je bitno sto je izabran mislim vecina na ovom forumu su pravoslavci Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Stavovi su mu ok kao shto reche Ivan_ ... Priche kako je bio nacista i sl, mislim da nemaju veze s vezom. Ratzinger je rodjen 1927. shto znachi da je postao punoletan tek pred kraj WWII, a tad su Nemci vrshili mobilizaciju svih iole sposobnih za rat. To da je bio pripadnik Hitler jugenda opet nishta ne znachi, svi su bili u to vreme, svojevoljno ili ne. U svakom sluchaju, birace oni novog papu ponovo za 10ak godina, papa Benedikt XVI se za svoje godine (78) drzhi veoma dobro... 2bad: Hm, sigurno da ima i ateista, samo u kom broju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Vrišti mi kurac za tog novog papu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Pa jebote, bivshi papa Jovan Pavle II je prvi papa koji je priznao i izvinio se jevrejima zato sto je Vatikan podrzavao naciste. I zato ce i biti upamcen kao faca... Ne treba zaboraviti ni izvinjenje Vaseljenskoj Patrijarshiji za zlochine tokom cetvrtog krstashkog pohoda (1204) kada je stvoreno Latinsko Carstvo na teritoriji Vizantije. Uopste Jovan Pavle II je dosta uradio na priblizhavanju istochne i zapadne Crkve. Zato mi rechenica pape Benedikta XVI da "Katolichka Crkva ne mozhe biti sestra, vec samo majka drugim Crkvama" ne govori bash da ce se to priblizavanje nastaviti. Corey: plz zadrzhi ovakve komentare za sebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 znachi sada imamo panzer papu.... whatever... btw pogledajte ovo http://www.cnn.com/2005/US/04/20/mary.unde...s.ap/index.html Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Pa sa slike se ne vidi bas puno. Ali ima slicne oblike onima koji se nalaze na freskama. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Jaoj nakaza Bozija .... :))) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 slogiran ili ne, kao i sa JP da 2nd ni B da 16th netje biti nesto u toku deshavanja =o)) mislim halo, koga mi foliramo, gerijatrijekse njushke koje se snimaju za tv nemaju nikakve veze sa onima koji odluchuju o svemu...godinama u svakoj "opasnoj" znemlji predsednik/premijer nije prvi chovek, a oni su svi mala deca za vatikan...takodje nigger lepo reche - who gives a fuck? - mnogo se pogadjate...izbor ovog lika netje promeniti politichki smer vatikana ni za 1000ti deo stepena...there's nothing you can do abbout it, go with the flow... pitam se da li da ovde ubacim moje genralno mishljenje da je pravoslavna crkva istorijski gledano vishe nashkodila srbima nego katolichka, pa da me i iz tog ugla zabole ko je papa...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Dolazi kod nas do kraja godine ... ocemo da ga cekamo na aerodromu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Naravno! Sa vilama, grabuljama i ostalim alatom... [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Naravno! Sa vilama, grabuljama i ostalim alatom... [:D] ti ne mozes grabulju da dignesh :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Sacekamo ga linuzinom od 7 metara, ufuramo ga kao kulturno unutra i umesto u ministarstvo vera gde ga ocekuju, odfuramo ga u prvi hangar u kojem se przhi neki psy :))) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Kako ne moze da promeni politiku crkve? Pa papa je pobogu. Ne razumem kad kazete da se politika crkve ne menja, ispade da je crkva zivo bice i sama misli i odredjuje pravce, a Papa ko da je neki vozac ili sta vec. Pa svaku odluku mora neki pojedinac da donese. Ili makar neka manja grupa. Nije da se za sve pravi referendum. Ako je prethodnik bio malo naterao crkvu u levo, ovaj se sad da je u najmanju ruku vrati na centar, mada ja mislim da ce da ode opasno desno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 nece on da pozivi da je otera u desno :-P mislim ako je papa neznaci da ce da zivi 100 dina ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Au mansone......koja bole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 :)) to je u okviru who gives a fuck akcije koju je poceo kolega nigger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Evo jedan vic koji sam skoro chuo... Sreli se Suljo i Mujo. Kaze Suljo: - Znash li da je izabran novi Papa? - Chuj? A odakle je? - Iz Njemachke. - A u p.m.! Opet katolik!!! P.S. Fotka je rofl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts