Vladica Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 hmm highli jer bi bio zainteresovan da odpikamo vojvodina vs srbije da odmerimo snage :D :) evo ja sam manager za vojvodinu -.- ekek znaci 4 x 1v1 i 1 x 2v2 1v1 ja rista freeman yuri i 2v2 ja i riki :D :) pa tamo u maju da zarolamo ^^ Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 vladice nemoj biti manager ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 novi beograd se racuna kao deo vojvodine pretpostavljam... cisto da znam za koga da navijam... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 separatisti tishina Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 valjda vojvodina vs. ostatak srbije nisam znao da ste postali druga drzava Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 hmm highli jer bi bio zainteresovan da odpikamo vojvodina vs srbije da odmerimo snage :D :) evo ja sam manager za vojvodinu -.- ekek znaci 4 x 1v1 i 1 x 2v2 1v1 ja rista freeman yuri i 2v2 ja i riki :D :) pa tamo u maju da zarolamo ^^ ROFL,ROFL,cekaj ti i Rista 2x2?hmm daj nemoj da se brukate :) kao vs nas 4-1 ^ ^ josh smo igrali NE&Orc :),Btw mogli bi da odigramo da vs Bgovca da ih sabijemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ROFL,ROFL,cekaj ti i Rista 2x2?hmm daj nemoj da se brukate :) kao vs nas 4-1 ^ ^ josh smo igrali NE&Orc :),Btw mogli bi da odigramo da vs Bgovca da ih sabijemo :) samo ti sanjaj... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ,Apr 20 2005, 12:47:07] samo ti sanjaj... :)) Ma vazi sto cete nas sabiti -,- Mozemo i neku opkladu da napravimo ako hocete -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ma vazi sto cete nas sabiti -,- Mozemo i neku opkladu da napravimo ako hocete -,- hehe da igram pravio bi ali ovako... :) pa ne verujem da NS>BG u 1x1 bi bilo realno 2:2,pa posto imate bolje 2x2 exipe verovatno bi dobili,ali to je sve ako...mada ono kod vas samo Rista dobija 1v1,za ostale ne znam,odigrajte pa sta bog da... ForTheBG!!! :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Realno trebalo bi da beograd dobije sa 3-2, kod vas samo Rista neshto zna, Vladica je chobos, a Yuri i freeman samo vichu imba, imba, i ne znaju nishta. Nasha postava: Ja, Ghost, Duke, Sweet, a 2vs2 predajemo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Realno trebalo bi da beograd dobije sa 3-2, kod vas samo Rista neshto zna, Vladica je chobos, a Yuri i freeman samo vichu imba, imba, i ne znaju nishta. Nasha postava: Ja, Ghost, Duke, Sweet, a 2vs2 predajemo :)) Mozes sharky opet na Echo da mi pokazesh IMBU :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ma "vojvodina" dobija svaki mech, nemoj da se brecate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Bg > ns ... to je to u principu , pogotovu ako ce vladica da igra :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 u kanteru, da.. u wc3 ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 u kanteru, da.. u wc3 ne :) taj rad -,- Rista>Ghost,Yuri>Duke,Freeman>Sharky,Vladica>Sweet gg ^ ^ :P :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 taj rad -,- Rista>Ghost,Yuri>Duke,Freeman>Sharky,Vladica>Sweet gg ^ ^ :P :) ne ne decko :) Rista>Ghost Yuri<Duke Freeman<Sharky VladicA<Sweet 2v2 ns>bg 3:2 za BG realno sa ovim line-upovima ^^ gg :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 vladice ako igras ti za ns igram ja za bg da budemo isti ^^hendikep sa obe strane ^^ btw 2v2 bi i bg uzeo stavis lepo mileta i duke-a npr, ili sharkija i duke-a i eto... bolje ostanite vezani za ns jer ipak bolje najbolji u selu nego najgori u gradu ili kako god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ,Apr 21 2005, 13:55:39] ne ne decko :) Rista>Ghost Yuri<Duke Freeman<Sharky VladicA<Sweet 2v2 ns>bg 3:2 za BG realno sa ovim line-upovima ^^ gg :P Ma nemoj da zivish u lazima molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Bg>Ns... Ghost sam da igra vs svakog po 2 game-a sabio bi vas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 kako volim vas shto pametujete, a neznate da udjete u jebenu igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 bg bio i ostao uvek jaci od ns-a u war-u... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 jbg. mozda bi ns i dobio ali da im se dozvoli da biraju parove... rista > ghost??? ne ne ne... za najjaceg proglasimo sweet-a koji realno izgubi od riste 2 : 1 :)))))))) a ostali vas vaporizuju :))) ali ako bi se igralo da pobednik ostaje... mislim da bi bio one man show ^^ osim ako sharky ne bi upao u neki rage :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ma dosta vishe tih sranja,dajte da mi to odigramo,pa vi onda diskutujte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Zasto samo NS spominjete, kao da je rista iz Ns-a ;PPP On je ponos nasheg jadnog Mitrovackog gaming-a ;D Realno, mislim da ce vojvodina da pobedi... hf... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Zasto samo NS spominjete, kao da je rista iz Ns-a ;PPP On je ponos nasheg jadnog Mitrovackog gaming-a ;D Realno, mislim da ce vojvodina da pobedi... hf... Moj chovek,stavio ruku na srce i odgovorio vam ko ce da pobedi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts