SanjaRka Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Iako je poslata PM, napisacu ovde jos jednom javno izvinjenje Brankici za bilo sta sto sam napisala a sto je nju povredilo. Izvini, nije mi bila namera. Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 oce na kraju zmaj i srdjan ici s vama u pariz ? ako idu oni idem i ja bre !!! jbg isprsicu se za toliko...ocisticu godinu u junu pa ce valjda moji da se smeksaju za toliko:P mm....crkinje....mmmm...prelom lobanje kad ona ovo vidi... :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 oce na kraju zmaj i srdjan ici s vama u pariz ? ako idu oni idem i ja bre !!! jbg isprsicu se za toliko...ocisticu godinu u junu pa ce valjda moji da se smeksaju za toliko:P mm....crkinje....mmmm...prelom lobanje kad ona ovo vidi... :P LOOOOOL :))))))))))))))))))) Elem, za Srdjana ne znam, ali Zmaj nece ici. Zeza se bre covek! :))) Ako ni iz jednog drugog razloga, a ono zato sto nema para ni u najavi za tako nesto. :) Al' mnogo si mi sladak, tebi se stvarno ide...! :)) Sto se mene tice, spakovacemo te u kofer, meni nije frka. :) Bilo bi super da svi mozete sa nama, al ipak je to svega 5-6 dana, prezivecemo jedni bez drugih nekako za to vreme. :D Valjda. :)) Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 ja mislim da je prvo pametno da pobedite pa da odete :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 LOOOOOL :))))))))))))))))))) Elem, za Srdjana ne znam, ali Zmaj nece ici. Zeza se bre covek! :))) Ako ni iz jednog drugog razloga, a ono zato sto nema para ni u najavi za tako nesto. :) Al' mnogo si mi sladak, tebi se stvarno ide...! :)) Sto se mene tice, spakovacemo te u kofer, meni nije frka. :) Bilo bi super da svi mozete sa nama, al ipak je to svega 5-6 dana, prezivecemo jedni bez drugih nekako za to vreme. :D Valjda. :)) ribo bre ! :D hocu ja da idem :) Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Ajde sanja prekini da budzish postove :):) A ti confe pomijanu prekini da dajesh raspale komentare na svakom topicu!! :) Ko vam je uopste TL? Nikita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predat0r Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 TL je Ivanica - Zvez.ica*** - Ica - Basic..... Quote ..::clan Guild::.. ako nisi s'nama lezi dole ! pred1 cleaner & teamleader www.clan-g.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudija. Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 I kako teku pripreme?Mislim je su li sada visinske ili idete u Antaliju kako to prilici?:D Ma salim se naravno.... Go go go ribe!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predat0r Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Juce smo radili kupovinu oruzija,hodanje-kretanje i fleshovanje polovicno. Dobile su i domaci zadatak koji ce nadam se da urade! :) Quote ..::clan Guild::.. ako nisi s'nama lezi dole ! pred1 cleaner & teamleader www.clan-g.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Jason: da odvalih se od budzenja postova, imam citavih 9, sada vec 10 ;) postova od 10398275032957209537 postova ikad postovanih ovde! :) Predator: Veliki ti je bre domaci za dva dana! Gori si od moje nastavnice fizike iz osnovne! :) Mislim, mozda ce mi pasti na pamet nesto pametno za jednu, ali za svih pet...? Tesko.. :) Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Juce smo radili kupovinu oruzija,hodanje-kretanje i fleshovanje polovicno. Dobile su i domaci zadatak koji ce nadam se da urade! :) "hodanje-kretanje" - ga ga gu gu pricash ko da radish u obdanishtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Pa dobro sad... niko se nije naucen rodio :) Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woogley[MTS] Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Nemam pojma nikoga od vas, posto nisam iz BG, sta vise iz NS-a sam, ali kao sto sam imao prilike da procitam iz postova, zelim devojkama sve najbolje tamo!!! Izudarajte ih kako samo vi umete ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SADDAM Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Taj fazon Poz devojkama i zelim da sabiju igwicu!!! Gogo nisi normalan kewe mi, javi se za kafu... Uskoro ce exit ajde vodim te na zez... 1 Life 1 Luv 1 King JEBI KOJOTA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 i kakave su nam shanse?? Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Znaci, mnogo ste jaki. Super. Blago vama. Ako vam treba nas da dobijete da biste dokazali koliko ste macho, nema problema, samo reci.. Ti si malo paglu a? Ironija devojko, ironija, zajebancija. Pa si stvarno mislila da ocu da igram cs mech protiv vas. Doh. Nemam pametnija posla. Necete vi daleko dogurati vidim ja. Dz vam Predi. @predi: orga cu neki fudbal pa te zovem. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet` Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Mislim sta reci,samo GL... Quote Dom1nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0nne Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 samo napred girls GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidy Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ti si malo paglu a? Ironija devojko, ironija, zajebancija. Pa si stvarno mislila da ocu da igram cs mech protiv vas. Doh. Nemam pametnija posla. Necete vi daleko dogurati vidim ja. Dz vam Predi. @predi: orga cu neki fudbal pa te zovem. Pesimizam dechko, pesimizam:) Necu reci shovinizam. Nije teshko biti fin, probaj :) Dokle ce one dogurati je iskljuchivo njihova stvar i nema potrebe da mrachish u prazno. Relax and share the fun Evo svrati do Foruma, casticu te kafom pa malo da procaskamo o lepoti fudbala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Pesimizam dechko, pesimizam:) Necu reci shovinizam. Nije teshko biti fin, probaj :) Dokle ce one dogurati je iskljuchivo njihova stvar i nema potrebe da mrachish u prazno. Relax and share the fun Evo svrati do Foruma, casticu te kafom pa malo da procaskamo o lepoti fudbala :) Vidi ovo sad. OMG. ALo bre ja se zajebavam. Ne znate vi mene. ok Devojke gl hf bla bla bla jao bla bla bla. Jer sad ok. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidy Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Vidi ovo sad. OMG. ALo bre ja se zajebavam. Ne znate vi mene. ok Devojke gl hf bla bla bla jao bla bla bla. Jer sad ok. Gledam ! Kako da znamo da se zajebvash ako te ne znamo :) Ljudi greshe, pa i zhene. Evo ja ti se izvinjvam u ime svih zheMskih :) jeR to ok? Hvala na najlepshim zheljama, poziv i dalje stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Nego oce ta zenska ekipa ucestvovati na nasim turnirima (po Srbiji) ... mislim da bi trebalo.. zbog xp-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Zekiju je krivo jer nije prošao tryout za žensku ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ma ufurao se i on,ide svugde gde i one....nosi im opremu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Devojke gl hf bla bla bla jao bla bla bla. Jer sad ok. rofl :) btw predi je postovao na ruru posle 3godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts