dexter Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 zanima me koji su mp3 plejeri(izmedju 1gb i 20 gb ali vise me interesuju ovi manji) koji su sada na trzistu i koji valjaju? Quote A U GLAVI ALL-STAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 mp3 playeri ne razumem se u to bash nesto ali pogledaj karakteristike i prosudi sam ... koliko znam najbolji su iRiver [ naravno i najskuplji , pa ako imash kesha onda opushteno ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 prema svedočenju ovde prisutnih drugara, najbolji je ipod :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 da, ipod je odlichan (srecan sam vlasnik ipod minija), mada ima i drugih dobrih plejera. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Jedino sto moras da imas na umu da iPod uopste nije toliko jeftin, pa mozda nije loshe pogledati neke alternative u vidu iRivera i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 ajde preporucite neke modele.... Quote A U GLAVI ALL-STAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 iFP-390T iRiver 256MB ti mogu preporuciti toplo... Ja ga imam nekih skoro dve godine... Radi bez problema... Bilo sta od iRivera uzmes i neces pogresiti. Kvalitetan zvuk, moderan dizajn, odlicna navigacija, lepo osvetljen ekran i FM, +odlican voice rec i direktno snimanje u mp3. Za oko 14000 din cini mi se mozes naci i verzije od 1GB... Oko 10000 su ovi od 512MB... Mada, i 256MB moze da ti bude sasvim ok za svaki dan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Druze koliko si platio taj iFP-390T , i gde si ga uzeo ? Sad bas planiram da uzmem takav mnogo mi se svidja :) , dodushe ovaj sa linka je 128 Jbt ne mogu da nadjem nijednu prodavnicu koji imaju dosta iRiver-ovoh modela sem piramide koji su do jaja skupi , svi prde po oglasima imaju sve a kad ih zoves : ` Ah,znas to ce biti za jedno mesec dana ... ` edit : Kapiram da je pre 2 god bio skuplji , al koliko se seriji 3xx sad krece cena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 iFP-390T iRiver 256MB ti mogu preporuciti toplo... Ja ga imam nekih skoro dve godine... Radi bez problema... Koliko kostaju iRiver-ove slusalice? Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Minisubo pre 2 godine je bio oko 11000 din. U to vreme samo ga je bilo u PIRAMIDI pa sam ga tamo i uzeo... Barsel, nemam pojma. Nisam nigde video da neko prodaje iRiver sluske, mada ove koje idu uz river su krajnje budzet varijanta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Budzet?Negde sam procitao da su te slusalice (posto pretpostavljam da su isti modeli kod tebe i mene) ocenili kao jedne od najkvalitetnijih,ali ako postoje i bolje - super! Danas mi se konacno otkinula desna slusalica,tako da sam mislio da cu moci da kupim neke druge u Pyramid-i... Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 I ja sam to negde nacuo... iRiver isporucuje uz vecinu svojih uredjaja (barem je do sada to bio slucaj, kako i za discmana tako i playara) iste slusalice, koje imaju los dizajn ali solidan zvuk... Ali ipak, po meni Sony pravi najbolje bubice... Cak i oni osnovni modeli za po 400 dinara su odlicni... Ja bas sada tragam za nekim jacim modelima, ali u Sony Worldu nema nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberian Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Uzmi IPOD !!! 4G je oznaka mislim da je 20 GB... Ima stravva dodatak...nataknes mu neki transmiter od gore nastelujes radio frekvenciju i nadjes tu freq na mini liniji ili u kolima i slusas MP3 sa IPOD-a RULEZZZzz !!! Mada je negde preko 20000 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigabyte Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Drugar je skoro uzeo Canyon od 256MB. Onako, koristio sam ga nekoliko dana i nije losh. Lep dizajn, narochito shto je narandzaste boje (koju ja ne prestajem da nosim vec 3-4 meseca :)) Sasvim solidan s obzirom na cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts