Nikae Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Igricu sam malo igrao i ne mogu da nadjem CD nigde, ne zna gde da je nabavim, a bas je SUPER!! Ako zna negde gde moze da se nabavi neka kaze...jedna od najboljih manager-skih igrica!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 tesko ces igde da je nabavish ... pogotova sad :( iskreno da ti kazem meni se vishe svidja drugi deo ... mnogo je lepshe uradjen ... Drugi deo je sav nekako smotan , nerealan , mrachan and stuff ... btw. imam ja prvi i drugi deo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 tesko ces igde da je nabavish ... pogotova sad :( iskreno da ti kazem meni se vishe svidja drugi deo ... mnogo je lepshe uradjen ... Drugi deo je sav nekako smotan , nerealan , mrachan and stuff ... btw. imam ja prvi i drugi deo :) Koliko ja znam prvi deo je napravljen josh za amigu...mozda gresim...ajd ako imash reci gde mogu da te nadjem da mi dash da narezem, mnogo mi se igra igra :))....samo reci gde da se nadjemo i stizem (bez obzira odakle si), naravno ako uopste zelis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Greshish ima prvi deo za pc ... imam ga lichno :) btw. Beograd > Karaburma > Bogoslovija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 Greshish ima prvi deo za pc ... imam ga lichno :) btw. Beograd > Karaburma > Bogoslovija Odlicno, ja sam sutra u BG-u, evo ti moj tel. 063 8 137 075 pa kad vidish ovo ti me cimni, kad vidim nepoznat broj znacu da si ti, ako mozes ti mi narezi oba dela, i naravno naplati ces mi cd-e i sav taj napor (odlazak po prazne cd-e, ulazak u nero i mucno kliktanje :)) pa kad bude gotovo samo kazes gde da dodjem po to. mozes mi i sms poslati ako hoces nesto da se dogovorimo. P.S. ako ti je brate to veliki cim za ipak samo neznanca(na b.netu sam koristio nick Nikae a u ROC-u fallen)blade.) razumem te 100% i naravno no frx!! ali ipak ako ne mozes, obavestis me da mogu da dalje trazim :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Kako je lepo kad se forumasi medjusobom pomazhu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 Nabavio sam :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Nabavio sam :))). aj dont nid ju eni mor ? :) btw. sad sam dosho na forum i video tvoj predhodni post ... aj vas abaut tu cal ju .. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 aj dont nid ju eni mor ? :) btw. sad sam dosho na forum i video tvoj predhodni post ... aj vas abaut tu cal ju .. :)) ^_^ igrica je super, jedino me nervira sto kad iznajmim lokal, sav namestaj je tamo..grgrg valda moze da se iznajmi prazan :p to jos nisam probao, ali polako :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 igra ima toliko mnogo nelogichnosti da je to strasno ... zato mi se vishe svidja prvi deo ... npr. ja stavim u jelovnik capriziozu [ onakva kakva jeste sa prilozima ] i rating od 1-10 = 3 a comp napravi chudo od pice a pritom nagurva neke zmujurde i mrave u picu i rating = 10 uzhas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 igra ima toliko mnogo nelogichnosti da je to strasno ... zato mi se vishe svidja prvi deo ... npr. ja stavim u jelovnik capriziozu [ onakva kakva jeste sa prilozima ] i rating od 1-10 = 3 a comp napravi chudo od pice a pritom nagurva neke zmujurde i mrave u picu i rating = 10 uzhas :) Jaoj razocarenje....kako god da pdoesim onaj free game igrica je suvise lagana...pare same stizu ^^, nema izazova :(( kad je prvi deo izasao? ma ko ce ga sad traziti..bolje da nadjem onu Pizza Tycoon-to je bar pravila prava firma, a ne neka raspala nemacka ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Hm , slago sam te ... sad sam pogledo i ne zove se pizza connection nego Pizza Syndicate al to je to isto ... znaci bukvalno isto ali je na pogled mnogo lepsa nego 2 Al ovde je problem jer je mnogo teska za uhodavanja ... meni i ostalo izgleda ko crtani film btw. izguglaj malo i videces :) edit : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 Hm , slago sam te ... sad sam pogledo i ne zove se pizza connection nego Pizza Syndicate al to je to isto ... znaci bukvalno isto ali je na pogled mnogo lepsa nego 2 Al ovde je problem jer je mnogo teska za uhodavanja ... meni i ostalo izgleda ko crtani film btw. izguglaj malo i videces :) edit : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 pa za recepte... nadjite negde na netu... ima 100 % nacrtane kako treba da izgledaju master pizze :P ja sam imao pizza tycoon... i recepte za to, ekstra je igrica... Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts