Jump to content

Namestaljka ili...

Formica

Recommended Posts

Nedavno je fudbaler Zvezde Marko Pantelic izjavio da se "Zvezda bori protiv vetrenjaca...". Sudija koji je sudio mec CZ - Zeta dobio je negativnu ocenu.

Da li u nasem fudbalskom prvenstvu ima namestaljki?

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Slazem se sa Bartucom... ko god da je drugi on se buni... srpska posla - tako je i u basketu.... hajka na sudije itd. Ista stvar u fudbalu.

A shto nema gledalaca? To je vec druga tema.

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

to je istina, ali brate ima i namestanja.

mislim ko kaze suprotno - laze!

u nasem fudbalu ima SVEGA! samo ne gledalaca

Mislim da se nismo razumeli-:) posle nema, uopshte je znachilo da hocu da kazem da je sve osim derbija nameshteno... ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Pantelica ne cenim kao coveka zato necu o njemu. Sigurno jos uvek ima namestanja, ali verujem da je toga sve manje i manje. Sada su to vise dogovori i kalkulacije. Na polu sezoni se pricalo da ispadaju sledeci timovi:

Hajduk Lemic (nema para).

Obilic (zbog Cece, ali se Bekvalac latio posla+se Bjeka otvorio za par igraca).

Zeleznik (Bulic preuzeo Radnicki NBG, valjda zbog bolje lokacije).

A sada i Vojvodina i Sutjeska imaju ogromnih problema sa parama tako da ko zna sta ce biti.

Takodje prica se da iz druge lige ulaze Rad, Buducnost BD i Bezanija koja ima neke glavonje iza sebe...

Sto se tice zvezde cuo sam da su uzeli kredit da bi mogli da isplate igrace. Ne znam dal je sala ali sam isto tako cuo da je Zeka hteo da im da kredit, naravno uz ogromne kamate. :)

Dzaja se vraca 6 meseci, igraci odlaze besplatno i nema se para. Eto vam pravi razlozi pantelicevog kukanja.

P.S. Jos ako se Basta i Ilic prodaju na leto, znacu zasto ih je Petko uvodio u igru protiv Spanaca. Pa nije on covek znao da ima toliko skauta u jebenoj svecanoj lozi... Mislite o tome! :)

Danas je bilo jedno od nameshtenijih kola kod nas ;)

interesantna klasifikacija "jedno od namestenijih".... [:D]