Cell Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Radio sam ortaku neki sajt i ima tu oko desetak fajlova za download. A sve ukupno sa html i slikama izadje oko 70 MB. Pa me zanima da li je pametnije da prezentaciju okacim na neki od free host servera a fajlove na neki free ftp server pa da ih linkujem? Ili da sve okacim na neki od free servera? Jer vidim da manje vise svi daju po 100 MB prosotora. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Pa nebi bilo pametno to raditi zato sto je free(mozda ti stave neki baner MA NA NETU NISTA NEMA DZABE sve ti naplate pre ili kasnije) uzim 1200 din i u veratu plati hosting i zanas da radi...do ti je moja preporuka jer sam i ja kacio stranice na neka "Free" mesta i onda sam izvadio pare i kupio 1 god standard paket kod verata i resio se muka.. A ako znas neki dobar free hosting aj napisi adresu.. Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Ako je znachajan sajt onda plati hosting, ali nikako kod verata (sa njima sam imao loshe isqstvo)... Moja preporuka za free hosting: http://www.abshost.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Naravno ako je vazniji sajt moraces da se ispruzis. Ali ako ti je free dovoljan ne verujem da ce ti razdvajanje puno pomoci. Mozda je ftp malo brzi ali nisam siguran. Odradi free hosting bilo gde i napravi .co.sr nastavak i zavrsio si poso. Uglavnom svaki free host dodaje banner u vrhu strane i pop-up po zatvaranju stranice. Nista strasno za amaterske sajtove. Ja se bas ovih dana cimam sa tim. Otprilike vidi sta te ceka po ovim iz moje signe. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Free host ako se zezas sa nekim hostovima i slicno, a ako ti je vazan host, moraces da se otvoris za nesto stabilnije ... ne treba se zezati, napravi ti samo vise problema nego koristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts