Tuki Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Turnir ce biti odrzan 31.04.2005. u novo otvorenoj igraonici StarNet u Prokuplju. Igrace se na 30 masina. Masine su: Athlon64 3200+(socket 939), Epox nf4 ploce, BBA Radeon x800PE 256 mb ddr, 1 GB DDR Rama, Misevi mx310, 19'' Sony monitori, OS Win XP profesional. Cip po ekipi je 2000 dinara. Broj ekipa je ogranicen na 32. Igrace se dva dana. Hrana i pice bice obezbedjeni. Bice promocija Red Bull-a, a od hrane pizze i pecivo. Nagrade su: 1.mesto 10.000 dinara 2.mesto 8.000 dinara 3.mesto 6.000 dinara Igrace se po winner looser sistemu Prijavljivanje mozete obaviti na ovom topicu, kao i licno u igraonici Starnet. Ziro racun ce biti objavljen za nekoliko dana. Nadamo se velikom odzivu ekipa. Brojevi za dodatne informacije: 064/2831939 Milos 064/3739529 Shone Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 sto se mene tice, mnogo ali mnogo ti je mala prva nagrada i nagradni fond , ako ima 32 ekipe i svako po 2000 din , to je mnogo para ?? I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Obichno se nagradni fond ne pravi sa fixnim nagradama vec npr. 1. 70% uplata 2. 20% 3. 10% Ili tako neshto. Sumnjam da ce ti bilo ko doci za 2000 hiljade da dobije 10... Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ko zna, mozda hrana je for free u mcdonaldsu, mozda imas for free karadjordjeve shnicle pa jedi koliko mozes..... mozda se pije shark isto koliko mozes... :P 2000 ? si lud ti bre ? blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
vocni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 skoro celu 2004 sam proveo u vojsci u Prokuplju tacnije 9 meseci veoma lep gradic,prijatni ljudi i lepe devojke sve najbolje za momke iz Prokuplja organizujte ovo da bude sve kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Mozda oce da odplate kompove sa turnirom Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Nema potrebe da se pametuje mnogo,covek je stavio kako i sta, a ko oce da dodje neka dodje ko nece ne mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Nema potrebe da se pametuje mnogo,covek je stavio kako i sta, a ko oce da dodje neka dodje ko nece ne mora. Slazem se .. ali opet, ne isplati se a jos je i tur 2 dana !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Slazem se .. ali opet, ne isplati se a jos je i tur 2 dana !! odkud ti da je tur 2 dana ? lepo pishe "Turnir ce biti odrzan 31.04.2005." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Cip po ekipi je 2000 dinara. Broj ekipa je ogranicen na 32. Igrace se dva dana. ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 sry, nisam video to. bar pokushajte da sredite da ekipe iz beograda igraju drugog dana kako ne bi morali da platjaju notjenje pa mozhda neko i dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuki Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 Tako je i oranizovano. Ekipe iz BG i drugih daljih gradova igraju drugog dana. Sto se hrane tice, bice pizza, pecivo, a i red bull je u neogranicenim kolicinama. Ko oce, nek se prijavi, ko ne ne mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Sve to lepo izgleda... Ali mnogo cimanja za 10k dinara. Realno troshkovi ufura i putovanja su malo manje od toga. Pa josh ako bgd ekipe ne mogu da igraju drugog dana... Razmislite josh jednom o raspodeli nagrada, ako ochekujete da se 4gl pojavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< shark > Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 bitna je hrana,aaaaa|I am hungry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ej branko dosta si pametovao,stvarno samo smaras i kenjas nesto ako hoces da dodjes idi,uostalom ti i ne ides nego momci i klana.a koliko sam ja mogao da skapiram onaj HIGH je cool decko to se isto moze reci i za MILETU a ostale nisam spazio tako da sorry.POZ.Javicemo ti se na mob za ekipu iz Kragujevca necu nista da pricam unapred Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ej branko dosta si pametovao,stvarno samo smaras i kenjas nesto ako hoces da dodjes idi,uostalom ti i ne ides nego momci i klana.a koliko sam ja mogao da skapiram onaj HIGH je cool decko to se isto moze reci i za MILETU a ostale nisam spazio tako da sorry.POZ.Javicemo ti se na mob za ekipu iz Kragujevca necu nista da pricam unapred Shta kenjash kad je u pravu ? 32x2000=64000 Nagrade 24000. Organizatori 40000 u dzep. ALOOO ? Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuki Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 Prvo, ko kaze da ce da se prijavi 32 ekipe. Toliko je ograniceno, ali ne znaci da ce da bude tako. Ako bude tako povecace se fond nagrada, za nekih 60-70 posto. Necu ja da pucam svoje pare da bi vama dao 40k dinara. Mislim, ko bi to radio, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Ako bude tako povecace se fond nagrada Trebao si to odma reci... ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Turnir ce biti odrzan 31.04.2005 Koliko ja znam april ima 30 dana :) ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Dal pravis turnir da bi zaradio pare ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 ej branko dosta si pametovao,stvarno samo smaras i kenjas nesto ako hoces da dodjes idi,uostalom ti i ne ides nego momci i klana.a koliko sam ja mogao da skapiram onaj HIGH je cool decko to se isto moze reci i za MILETU a ostale nisam spazio tako da sorry.POZ.Javicemo ti se na mob za ekipu iz Kragujevca necu nista da pricam unapred Meni ako se ide, ja cu da idem tako da... Sve shto sam rekao, apsolutno stoji! Kako se isplati ekipi iz BGD ili NS da ide na turnir ako je ufur 2k a za prevoz treba da se da sigurno 4k josh. A da se osloni chovek na prichu "hrana obezbedjena" to teshko, makar sve i bilo tako, opet treba poneti (a i potroshiti) josh neki kesh. I onda dodjesh do zakljuchka da si krenuo u 7 ujutru, cimao se ceo dan, vratio se u 7h sledeceg dana i sve to zbog mozhda 500-600din po choveku... Pa gde je tu mozak, izvini molim te?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 dolazimo! p0z za cveleta ;) Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Posto cesto idem u Prokuplje, samo da napomenem bus do tamo je oko 500 din u jednom pravcu(iz Bg-a) znaci 1000-din za bus, za prijavu jos 400, pa i da nista ne potrosis tamo i uzmes tur bio bi dobar 600 din. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Koliko ja znam april ima 30 dana :) најпаметнији човек међу присутнима -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 dolazimo 100% samo mislim da bi red bio da se fond malo poveca, jer necu da se cimam da osvajam turnir za tricavih 10k dindzi... gl sa org. & hf now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts