Christian Lidstrom Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 NiP is coming! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1ck Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 svaki prvi APril isto A ja sam cuo da ce biti i striptizete pa svako ko nije jebo moze da kresne nesto. Ali samo oni koji nisu krensuli Posto sam ja menadzer striptizetama molim svi koji nisu nikada jebali da se prijave:) Ovaj, neznam kako to da kazem ali, ja bih da se prijavim malko me sramota, al ako je dzabaka ja bih da mi neka fina teta skine nevinost Pogledajte ove klince! Oni su tacno tako klinci kao kada sam ja bio klinac, oni se na isti nacin zabavljaju tako, vec vekovima i vekovima. Iste guzve, iste reci duha. Ista bezocnost, ista samouobrazenost, ista ludost iz koje ce uslediti mudrost zrelih ljudi. Vec vekovima jednog lepog dana oni ce na isti nacin ostariti. Istom pobunom ili istom pomirenoscu ili istim nacinom da o tome ne vode racuna. Kao i klinci iz prethodnih narastaja koji su ostareli, iste grcevitosti, iste plahovitosti. Nikada nisam voleo ni klince ni matorce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 xaxaxaxaxaxa o moj boze ima li ko ovde normalan PS e da bas sam sinoc sreo fiskera ispred prodavnice sa flasom u ruci i kaze mi da im niko nista nije rekako za turnir da nije ovo jos samo jedna aprilska sala?? ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 watch samo baca h8,a na kraju ce i on da dodje na tur... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Nece doci, morace da bude sa spawnom koji je josh uvek bolestan :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggressive >> MenageR Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 zna li se nesto vise o organizaciji (kog datuma je turnir), i koje su ekipe do sada prijavljene??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Turnir je negde pri kraju meseca,tj. još se ne zna kada će biti tačno.A prijavljene ekipe su: team.pro NiP EYE Gamers.nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ali sve sam procitaoooooooo hahahhahaha aaahahhahahhahahhahhahhhahahahahahaahhaha e da prijavi ekipu Otpisani : prle , tihi , itd ........... e da oce da dodje ekipa .RAne : Shvaba kure pinki i ona kurva za petog mi nisu rekli Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ljudi vi ste mnogo istripovani sve je to u redu za nip i sk i te fore i ffazone al jedino sto nikako nemoze da prodje je rts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeste i moja baba da gleda cs ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 kug ??????? si ti lud ? nepi brate vidish da je sprdnja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dripatz Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 edino sto je nelogicno u postu organizatora je da je pod pokroviteljstvom ministarstva sporta posto je kod nas to zavedeno kao sekretarijat za sport u ministarstvu kulture ciji je ministar Vuksanovic. A iz pouzdanih razloga znam da on "ne vidi" e-sport pod sekretarijatom sporta (zbog budzeta i zbog neinformisanosti). Za RTS nista nije nemoguce. Mada ako neko od jakih "electronic" kuca ulazi u Srbiju ovo je vise nego moguce! ex-CS player, ex-EVE player, ex-WoW player... Noob overall! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ljudi vi ste mnogo istripovani sve je to u redu za nip i sk i te fore i ffazone al jedino sto nikako nemoze da prodje je rts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeste i moja baba da gleda cs ??? pa pre tje RTS da prodje nego ministarstvo sporta :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Turnir je negde pri kraju meseca,tj. jo Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 o boze..... neka neko obrise ovaj spam sa rur-a vetj jednom! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Hhahahah Plantronics slusalice. Da prodo sam im 20 komada i extra odma su mi dali kesh ! ! ! Do jaja V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Pecarosi KAMING Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Obezdedjen je prenos na RTS prvom programu Hehe ... oce biti finale negde izmedju 19:30h i 20h da vidimo po prvi put kako se dnevnik _ne_emituje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Moram priznati da je lepo videti team.pro pored klanova iz samog vrha CS scene. Pozdrav Stavio sam vas jer je m4rko rekao da dolazite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 HeaveN,Apr 1 2005, 15:07:57] do jaja glorija dolazi, samo da sve bude kako treba. onda dolazimo i mi ! bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Jeli SPRDNJA ili OZBILJNO za ovaj CS TURNIR ? HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 edino sto je nelogicno u postu organizatora je da je pod pokroviteljstvom ministarstva sporta posto je kod nas to zavedeno kao sekretarijat za sport u ministarstvu kulture ciji je ministar Vuksanovic. Valjda Ministarstva za prosvetu i sport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 pa el ce biti neshto od toga ili ne vec je 2. (znachi nije vishe 1 (znachi nema vishe shala)) i vishe nije zanimljivo, pa ako je bila shala red je da se to i obelodani... ako ne onda DOBRA VAM FORA now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Samo da ne dodju bugari p.s. ne znam da li ovaj smalji -> ili -> ? Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 e ljudi dal moze da se vidi ta igraonica i ti kompovi ako nije prevara ??? mislim da stvarno vise nije smesno za 1 april posto pola likova misli da je sala a pola se prijavilo vec ja sam negde izmedju ... nek mi neko kaze please !!! da se ne brukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 dajte adresu da odemo da vidimo :PP bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts