Jump to content

Veliki CS turnir

CezarX

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

svaki prvi APril isto

A ja sam cuo da ce biti i striptizete pa svako ko nije jebo moze da kresne nesto. Ali samo oni koji nisu krensuli

Posto sam ja menadzer striptizetama molim svi koji nisu nikada jebali da se prijave:)

Ovaj,

neznam kako to da kazem

ali,

ja bih da se prijavim

malko me sramota, al ako je dzabaka ja bih da mi neka fina teta skine nevinost

Pogledajte ove klince! Oni su tacno tako klinci kao kada sam ja bio klinac, oni se na isti nacin zabavljaju tako, vec vekovima i vekovima. Iste guzve, iste reci duha. Ista bezocnost, ista samouobrazenost, ista ludost iz koje ce uslediti mudrost zrelih ljudi. Vec vekovima jednog lepog dana oni ce na isti nacin ostariti. Istom pobunom ili istom pomirenoscu ili istim nacinom da o tome ne vode racuna. Kao i klinci iz prethodnih narastaja koji su ostareli, iste grcevitosti, iste plahovitosti.

Nikada nisam voleo ni klince ni matorce!

xaxaxaxaxaxa

o moj boze

ima li ko ovde normalan

PS

e da bas sam sinoc sreo fiskera ispred prodavnice sa flasom u ruci i kaze mi da im niko nista nije rekako za turnir

da nije ovo jos samo jedna aprilska sala?? [;)]

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

edino sto je nelogicno u postu organizatora je da je pod pokroviteljstvom ministarstva sporta posto je kod nas to zavedeno kao sekretarijat za sport u ministarstvu kulture ciji je ministar Vuksanovic.

A iz pouzdanih razloga znam da on "ne vidi" e-sport pod sekretarijatom sporta (zbog budzeta i zbog neinformisanosti).

Za RTS nista nije nemoguce.

Mada ako neko od jakih "electronic" kuca ulazi u Srbiju ovo je vise nego moguce!

ex-CS player, ex-EVE player, ex-WoW player...

Noob overall! :)

ljudi vi ste mnogo istripovani sve je to u redu za nip i sk i te fore i ffazone al jedino sto nikako nemoze da prodje je rts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [^] jeste i moja baba da gleda cs ???

pa pre tje RTS da prodje nego ministarstvo sporta :))))

edino sto je nelogicno u postu organizatora je da je pod pokroviteljstvom ministarstva sporta posto je kod nas to zavedeno kao sekretarijat za sport u ministarstvu kulture ciji je ministar Vuksanovic.

Valjda Ministarstva za prosvetu i sport...

pa el ce biti neshto od toga ili ne [?][?][?]

vec je 2. (znachi nije vishe 1 (znachi nema vishe shala)) i vishe nije zanimljivo, pa ako je bila shala red je da se to i obelodani...

ako ne onda DOBRA VAM FORA

now what goes up...

...must come down

but we ain't comin' down

aka m0ca

e ljudi dal moze da se vidi ta igraonica i ti kompovi ako nije prevara ???

mislim da stvarno vise nije smesno za 1 april posto pola likova misli da je sala a pola se prijavilo vec ja sam negde izmedju ... nek mi neko kaze please !!! da se ne brukam [xx(]

chucknorris1205880463.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...