CezarX Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Ovako... Planira se odrzavanje VELIKOG turnira krajem meseca u Beogradu, u igraonici koja se uskoro otvara na Novom BGD kod hangara starog aerodroma kao promocija. Turnir ce se organizovati u saradnji sa E-team computers bgd, kao i ministarstvom sporta republike srbije. Masine na kojima ce se igrati su Athlon64 3500+(socket 939), Epox nf4 ploce, BBA Radeon x800PE 256 mb ddr, 2 GB DDR Rama, Misevi mx510, Plantronics slusalice, 19'' Sony Flat monitori, OS Win XP profesional+sp2, steel pad podloge. Obezdedjen je prenos na RTS prvom programu, mirc prenos, Kao i vise video bimova. Za sve ucesnike je obezbedjena klopa i pice u neogranicenim kolicinama. Ucesce iznosi 2500 dinara po ekipi. Nagrade 1. mesto 5000 eura 2. mesto 3000 eura 3. mesto 2000 eura +vredne robne nagrade za osvajace prvih 5 mesta. Turnir se igra po winner looser sistemu, obezbedjeno je 100 igrackih masina i 10 servera i 10 masina za net. Turnir je za 32 ekipe maximalno, na ovom topicu se prijavite, kao sto je pozeljno da kazete sve komentare da doprinesete kvalitetu turnira (setovanja masina, drajvera i slicno.) 4 mesta na turniru su obezdedjena za strane ekipe (objavice se naknadno). Pozdrav od organizatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 nemojte se tripovati da je ovo prvoaprilska shala, organizator me je kontaktirao, i raspitao se oko pravila i sl, i zamolio da budem deo tima koji ce organizovati turnir takodje se raspitivao dal ce 4gl uchestvovati, shto sam ja potvrdio 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ultra mega giga extra samo jos da se ostvari ... amity dolazi prijavi nas #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 opaaaaaaaa samo napreddddd idemooooooooo GL u org samo nemoj da se neko sali ne bi mu bilo dobro ;) Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 zasto tripujem da je ovo necija dobra prvoaprilska sala :D web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 aprillilili morao sam :PP bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Vazi sto je neko lud da da 10K evra za nagrade :))) ali ko zna u ovoj zemlji je sve moguce :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 upad 2000din ? bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Vazi sto je neko lud da da 10K evra za nagrade :))) ali ko zna u ovoj zemlji je sve moguce :D ja sam lood ali nemam para :D Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Kakava ti je ovo rtd zajebancija !? ovako nije ni na WCG-u, -"RTS da prenosi", pff debilni program niko ga ne gleda sem penzosa a oni gledaju samo dnevnik i spanske serije -Jedna ta masina koju si naveo kosta najmanje 1k evra x 100 + nagrade = jesi l' lood !? -Posteno si se iskenjao nema sta mada si malo preterao verovatno zato sto je 1. april ! [haha2] [haha2] [haha2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 K+B? fp | sale ? Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Prijavljujem ekipu ex Pecarosi sa s1ck.mf. Sve izgleda kao iz snova masine i komplet gore navedeno ali molim vas organizujte kako valja da ekipe koje igraju jedne protiv drugih ne sede preko puta ili jedni pored drugih plz. Poz Roka. Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 hahahahah ovo je vrh post :D Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 jako jako lepo gl sa organizacijom маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 K+B? fp | sale ? Da, da A što se tiče turnira pošto znam ljude koji to organizuju prijavljujem tri ekipe iz Foruma: Advance.forum G3.girls.forum i Baje.forum gg+hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ju za trenutak sam se utrripovo da je neka zajebancija zbog 1.aprila... Ako je to istina tur ce biti do jaja... gl u organizaciji!!! ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Bilo bi super ako nije sala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Da, da A što se tiče turnira pošto znam ljude koji to organizuju prijavljujem tri ekipe iz Foruma: Advance.forum G3.girls.forum i Baje.forum gg+hf ovaj vuke nema sta uvek ozbiljan :))) who the fuck is baje? Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ne verujem ni dalje koliko kod neki pricali da je istina :D btw prijavljujem elevation.team ,ako uopste bude bilo nesto od ovoga -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 lol nemam ja nikakve veze sa ovim :P ja sam panj za kompove ;P bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 izgleda dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ljudi,ma nije to nista koliku sam ja zabu juce video. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 aprillilili morao sam :PP taman sam ja hteo :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ja ustao jutros ono zvoni telefon : Menadzer ekipe SK.swe me je zamolio da prijavim i njih(nesto nemaju para) a posto su dobre nagrade dosli bi i oni..i taman prekinemo razgovor zove heaton kaze brate aj prijavi i nas tag.NiP,ja kazem ok nije greda .Dok jos pricamo kontaktira me na msn sHaguar,pita za tur i kaze posto ne zna srpski da prijavim i njih..ono ok,nisam jos zavrsio razgovor sa heatonom zove na mobilni GaroZzo kaze jel postoji direkna linija iz SAD za bg posto dolazi i 3D ,... ja se lepo Ispricam sa njima skinem postu a ono Virtus.pro me moli da dam kes za njih pa kad dodju vratice...........Zavrise se svi dogovori ja sednem i razmisljam Jbo mamu ala ce ovo da bude jaku turnir.... Znaci prijavi 1.SK 2.Nip 3.NOA 4.3D 5.Virtus.pro i dok sam ovo pisao zove me Taz kaze brate jel ima mesta iz nas sto znaci 6.Pentagram P0z i HF+GL+CT sa turnirom KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ti nemas ruke ! bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts