Dule_smor Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 rofl, sta sve ljudima ne pada na pamet:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Jel ja to vidim vise od jedne ikonice na Lakijevom desktopu? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ok, evo ideja: 1) Napravite neki shortcut na desktopu 2) Make sure da je taj shortcut deselektovan 3) PrintScreen 4) Paint => new => paste 5) Snimite tu sliku 6) Postavite tu sliku za desktop 7) Obrisete shortcut iz 1. koraka 8) Kazete drugaru "Ej, ajd samo klikni na taj shortcut..." Pedji su narasli rogovi dok je pokusavao da udje u "Igre" folder tako smo mi napravili isto to na informatici samo sto smo slikali MS-DOS PROMPT koji smo tada ucili... i posle me vade sa casa engleskog kao "zovu me profesori informatike na "informativni razgovor" " izvukao sam se sa obecanjem da to necu raditi..... btw. slika je do yaya... ... a ja ne mogu to da uradim posto je iza mog kompa BELI ZID... u stvari neke tapete al aj Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 eh, pa to su matore fore, tako smo mi malkice profana informatike (ma-cu-ra).. Aha, pa Pedju sam jos in the long, long ago tako nervirao... Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ok, evo ideja: 1) Napravite neki shortcut na desktopu 2) Make sure da je taj shortcut deselektovan 3) PrintScreen 4) Paint => new => paste 5) Snimite tu sliku 6) Postavite tu sliku za desktop 7) Obrisete shortcut iz 1. koraka 8) Kazete drugaru "Ej, ajd samo klikni na taj shortcut..." Pedji su narasli rogovi dok je pokusavao da udje u "Igre" folder Neki likovi u skoli print-screenovali desktop sa svim ikonicama,i stavili kao wallpaper a ikonice uklonili,i onda dolazi profesorka,prvak sveta, i kaze da taj racunar ne radi,da sednu negde drugde!!! :DDDD Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Neki likovi u skoli print-screenovali desktop sa svim ikonicama,i stavili kao wallpaper a ikonice uklonili,i onda dolazi profesorka,prvak sveta, i kaze da taj racunar ne radi,da sednu negde drugde!!! :DDDD Ja bih se javio da popravim:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Jel ja to vidim vise od jedne ikonice na Lakijevom desktopu? Ma to samo temp slika ovih sto sam pravio za pozadinu, sve je to vrlo brzo otislo u kantu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Odlichno je Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go4Fun Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 e bas sam hteo da otvartam nov topick Quote „Bolje čitav zivot biti bogatas,nego jedan dan sirotinja.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 uuu kolko je nekom bilo dosadno:D ali ovo rula mp3 lap tv ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 http://files.macbidouille.com/transparent/..._11_153001.html ali ovo je bas do jaja ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 U odlicno je ovo, odlicno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ova poslednja je bash opichena :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 koliko je dobra stvar...inache prvi put ovako neshto vidim :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 To za desktop mi dade ideju da i ja odradim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 najvise morate voditi racuna o osvetljenju....lakiju se vidi da mu je blic malko jace sevno po drvetu.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Apsolutno takve slike treba praviti po danu ... ja sam slikao uvece i ono osvetljenje nije nimalo dobro pa je tako loshe ispalo. Ovom baji je bilo odlicno jer mu je tu ogromni prozor ... tako slike mogu da ispadnu mnogo kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts