Revanzor Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Zanima me kako da sada osiguram sebi jedan wow preko platoa,jer ocekujem da i ce i nove zalihe brzo izgoreti(zovem,zovem li brate svaki dan po 5 puta,ali niko mi se ne javlja na onaj njihov tel.).Ne zivim u Bg-u vec u Cupriji i bas me zanima koji je najlaksi i najbrzi nacin da "pre-orderujem" sebi jedan primerak... Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Telefoni su ti 011/185671 i 011/624751. Zovi ponovo dobices ih sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Najverovatnije ce da te ispale kao i ostale .Umesto glupog platoa naruchi preko nekog pouzdanog sajta:) Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 kog? npr ovog, inace sajt je "ozbiljan" ali od kako ja gledam za GC-ove samo pomeraju datume i tako u nedogled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Najiskrenije, skoro da je sigurnije naruciti preko sajta nekog nego preko extremea ... osim sto kod ovih drugih ne das pare unapred, pa kao ajde, samo su te ispalili a ne i uzeli kesh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 dodje lucky i resi problem :) sto ne rece sa kog sajta.. kad vec pricate o problemima da spomenem i ja svoj wow kupljen prvog dana, tamo negde 13 ili 14 februara, ne mogu da se setim, aktiviran 15 ili tako nesto..nije bitno, sve u svemu prvi mesec mi je isteko 15 marta a ja se i dalje igram iako nemam cc ili gc...sta ili kako nemam pojma, al znam da nisam jedini koji ima ove probleme :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ja to ne bih nazvao problemom igras za dz.Srecna okolnost je mnogo bolje:) Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Zanima me da li mogu da narucim preko e-bay sa visa virtuon karticom!ako neko zna neka mi odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 samo paypal i to u veccini sluchajeva verified... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 www.e-ducan.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 % do neba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Krenula je nova kolicina od cetvrt miliona kopija WoWa ka Evropi ... Koji ce procent doci kod nas pojma nemam, tek, verovatno ce i Extreme prigrabiti nesto, pa se vi potrudite da rezervisete na vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 Rekli su mi u patou da sledeca tura stize"trebalo bi,u stvari to je vise nasa dobra nada"maja(pocetkom) JA CU DA SE UBIJEM LjUDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Recitemi koliko kosta sad WOW u SCG, Jeli mu pala cena ili je ista? Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Sad ga nema nigde, a kad stigne cena ce biti oko 50 evrica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 "trebalo bi,u stvari to je vise nasa dobra nada"maja Zar je moguce da su oni stvarno tako nesto izjavili? Jebem ti nase poslovne ljude ... znaci dodje mi da odem u Madjarsku, kupim WoW za 50 evra, i prodajem ovde za recimo 65 (sigurno bi ljudi placali) i lako zaradim koju stotinu evra ... a oni ne mogu da uvezu i zarade na osnovu cisto uvoza igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 To ti je tako kad zivimo u sugavoj Srbiji, ovde treba da ih molis da zarade pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 e bukvalno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 e lucky ajde ja sam voljan da dam 65 E za wow ... cisto da znash , ako budesh planirao da idesh za madjarsku :) .. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Ajd' jos vas 20 takvih i mozda i krenem put hungarije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 e laki pa stvarno bi to moglo da funkcionise, predlazem da ovorimo novi forum u svakom slucaju racunaj na mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 za one koje neznaju ovo je za wow za koji je lucky reko da ce da ode za madjarsku ako nas ima oko 20 koji su voljni da daju oko 65 evrica za wow koji svi dugo cekamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 eee ovako me interesuje da li moze da se kupi WOW preko neta sa VISA Electronic likovi u banci su mi rekli da moze i da sluzi za kupovinu preko neta ali reko da ja isto vas pitam,i da li mogu preko nje da placam pretplatu za WoW ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Najbolje je da probas, to te nece sigurno nista kostati, osim mozda 2 minuta. Ne znam, doduse, koliko kosta tvoj minut. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 aj ljudi pomozite i dajte neki sajt za kupovinu WoW-a Evropske verzije molimm vas znaci sajt koji ce sigurno da je posalje molim vas!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts