TrInIty Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 http://forum.darkness.com/lofiversion/inde...php/t21272.html http://forum.darkness.com/index.php?showtopic=27657 Ovo sam upravo videla na nekom forumu i ne mogu da verujem u kom su tripu ovi ljudi ! Bas me zanima vase misljenje o ovome Priznajete ko je od vas vampir !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 1. "i get really sick if i don't feed every day i'm trying to cut to once a week... but it is very hard i'm still very young " sick bastards 2. where da f*ck did you find this sh*t??? 3. ... b u vampire or friend??? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 i want to drink your blood:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Klasika, uzmu turpiju ostruzu ochnjake [josh pod utiskom CSI epizode :)], piju krv ovo ono, fol najveci. PS: Nishta mi vishe nije bolesno od kako sam video onaj Pajserov link kako lik seche svoj plajvaz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ali, ideja za ochnjake nije losha, trinity shta bi ti rekla da vidish tipa sa cool ochnjacima kako te startuje? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 ali, ideja za ochnjake nije losha, trinity shta bi ti rekla da vidish tipa sa cool ochnjacima kako te startuje? hmmm.... rekla bi: wow, kako su ti cool ocnjaci. Si ti neki vampir a ? Ako si gladan ja sam danas dobila tako da imam sveze krvi za izvoz i zato nemoj tako da blejis u moj vrat. Kako zelis krv ? Hoces da ti je spakujem u tetrepak ili da ti dam tampon da kuvas caj ? :))))) A zasto me to pitas ? Jel ti imas cool ocnjake i zelis da me startujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 rekla bi: wow, kako su ti cool ocnjaci. Si ti neki vampir a ? Ako si gladan ja sam danas dobila tako da imam sveze krvi za izvoz i zato nemoj tako da blejis u moj vrat. Kako zelis krv ? Hoces da ti je spakujem u tetrepak ili da ti dam tampon da kuvas caj ? :))))) to su ko oni likovi u hrvatskoj sto se skupe u sumi nedelju dana pa se igraju tolkina :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 zanimljivo je kako je onaj lik na pola posta odustao od neodređenog i prešao na muški rod.. inače me boli kurac za njih i njihova verovanja, ako neko hoće da misli da je polarni medved, meni ne smeta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 hmmm.... rekla bi: wow, kako su ti cool ocnjaci. Si ti neki vampir a ? Ako si gladan ja sam danas dobila tako da imam sveze krvi za izvoz i zato nemoj tako da blejis u moj vrat. Kako zelis krv ? Hoces da ti je spakujem u tetrepak ili da ti dam tampon da kuvas caj ? :))))) A zasto me to pitas ? Jel ti imas cool ocnjake i zelis da me startujes samo ako mi ne dash tampon pun krvi....& god knows what else... inache za ochnjake... ehm... ne @topic sada nam samo treba lik koji je umislio da je Blade and the food chain is complete Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 samo ako mi ne dash tampon pun krvi....& god knows what else... inache za ochnjake... ehm... ne @topic sada nam samo treba lik koji je umislio da je Blade and the food chain is complete jbt sto ste vi neki gadljivi ! I was only kidding you know... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 mneni su skratili ochnjake zbog prevelike oshtrine dok sam bio malo mladji.eh a imao sam sve predispozicije:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Tampon Pun krvi Dodje kao Lizalica... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ako hoce mouga da dodju kod mene koljem za vikend (svinju nepoznatog roda ) :) Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Idioti... Nije vredno pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 mneni su skratili ochnjake zbog prevelike oshtrine dok sam bio malo mladji.eh a imao sam sve predispozicije:) zato su moji ocnjaci netaknuti Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 PS: Nishta mi vishe nije bolesno od kako sam video onaj Pajserov link kako lik seche svoj plajvaz :D zbog toga cu da ga bijem kad se vratim... [:(!] ali kakva budala morash biti da sam sebe odsecesh penis... evnuh wanabi nego... to sa vampirima... neka se ljudi tripuju..., ko shto sam pre nekoliko mes. naisho na neki forum, na kome ljudi oce da se ubiju,... i shto je najjache pishu postove... ubicu se tako i tako... (a uglavnom su amerikanke od 13-18) ... ( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 eh bash sam pre par dana malo okrnjio ochnjak (retardirani ortak me lupio tobom u glavu dok sam jeo picu) i sad je nenormalno oshtar nije bash neshto posebno samo boli kad se ugrizem u PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 zbog toga cu da ga bijem kad se vratim... [:(!] ali kakva budala morash biti da sam sebe odsecesh penis... evnuh wanabi nego... to sa vampirima... neka se ljudi tripuju..., ko shto sam pre nekoliko mes. naisho na neki forum, na kome ljudi oce da se ubiju,... i shto je najjache pishu postove... ubicu se tako i tako... (a uglavnom su amerikanke od 13-18) ... ( ) daj to molim te da idem da ih prozivam :D znas ono nemas muda picko i sl Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 jbt sto ste vi neki gadljivi ! I was only kidding you know... Ja nisam umislio da sam vampir, ja jesam... evo me.. http://img.photobucket.com/albums/v398/EL_...-megavampir.jpg Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Dosao vampir u pekaru i kaze: "Dajte mi hiljadu hlebova!" Prodavac: "Sta ce ti toliko hlebova?" Vampir: "Zena mi dobila, pa da umacemo." Ja sam psi vampir i crpim energiju preko foruma, sto vise vasih postova, to vise energije za mene. Muhuhuahaha...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 shta bidne ako te banuju Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 hajde da saznamo.. hoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ja sam za , chisto radi nauke, no h8 Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 sha retji na ovo, net omogutjava mnogim retardima da se izraze, a povremeno neki naleti i ovde(but anti-retard defences are better then ever) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts