killYg0r Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 posto vidim da je junk srusen bili bi zanimljivo da nam cira ili highli ispricaju sta se desilo ?O_o btw stvarno mi je nekako zao sto je po milioniti put sjeban sajt fu haxors Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 blah evo video sam ... Mislim da su se smorili od nas i pukli i oni jednostavno srushili junk ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
gL::woo Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 da, mislim da nije haxer u pitanju ovaj put T_T ali i bilo je svega u zadnje vreme xtra retosa se naqpilo. Vise nije bilo ni tuzno ni smesno 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 delimichno ste u pravu, tjira je juche doshao na junk posle metar i po dana, i video stanje, neshto smo prichali, i doshli smo na odluku da jednostavno ugasimo sajt zauvek, a host iskoristimo za neshto pametnije a ti kiligore, to je delom zbog tebe i slichnih idiota spamera, tako da ono, ti, dark, spenki, stormscion, i ostali su najzasluzniji za to shto smo obrisali junk 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ma da ... sada da je to to bilo bi vama lako da banujete lifetime nas 5-6 ... Ali nije to u pitanju , ja sam nekada samo posecivao samo general na 1. i 2. forumu , tada je bilo ljudi i lepo se razgovaralo nije bilo smaranja sa imba itd ... posle kada se sjebao i 3. kada je nastao posle 3 meseca pola se nikada nije ni vratilo , tako da su poceli sve smoreniji topici a o ovom zadnjem da ne govorim , samo 5-6 smorenih spamera .. Pa da i nije bilo poente da se drzi forum , nekada mi je bilo samo zanimljivo citati sta drugi pishu , posle vishe niko i nije pisao ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Meni je bas zao zbog junka tu su se skupljali nasi najbolji war3 igrachi a gde cemo sad ... rur je potpuno drugacije koncipiran od junka,Junk je samo jedan,i jos nesto stvarno neznam zasto ste ugasili.. sta vama se ne svidi par postova gotovo sa junkom meni se ne svidja sta ljudi pisu. Shvati da ima raznih ljudi sa drugacijim mishljenjem... Pa sta ako neko misli da je nesto imba,gde ce da diskutuje nego na war3 fan sajtu... Toliko dugo je sajt bio tu i evo sad ga gasite zauvek,razmislite kako ce reagovati ljudi koji su bili pravi junk-ovci I jos nesto... na junku je bilo recimo 90% ok ljudi i 10% debila sad zbog tih 10% treba ostalih 90% da ispashta Razmislite svi admini i moderatori o tome!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Hm, ne znam kako ovo da kazhem a da ne zvucim suvishe glupo, ali mislim da treba imati dovoljno hrabrosti (pored cinjenice da vam je puk'o ku*ac) da uradite ovakav jedan potez. Nije lako prosto ugasiti sajt, ali treba cestitati ljudima koji imaju dovoljno snage i samosvesti da se odluce za ovakav potez. Ako nista, junk bi mogao biti prvi sajt tog tipa koji je tako nesto uradio kod nas, sto ce sigurno biti zapamceno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Z'- Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Stvarno beda sto ste oborili sajt !!! A i videlo se u poslednjih nekoliko nedelja uopste nije bilo postova!!! Propast "JUNKA" bila je za ocekivati p.s. Nadam se da ce sada na ovom forumu biti vishe replayeva kako dote tako i warca,i posvetiti se vishe vremena Warcraftu uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Hmm, ne pozdravljam ovaj potez trebali su da ostanu iako je bilo ljudi koji su zasluzni za gasenje sajta ja sam bar citao sajt manje forum jer stvarno istina je da su ljudi smarali mozda zbog toga i nisam 'teo da ga citam, ali je mogo bar da ostane download i news gde se moglo pratiti desavanje u vezi War-a. Moglo je bar ugasiti forum :( a ostaviti sajt. U svakom slucaju zao mi je, a i mislim da cete upotrebiti ovog puta hosting u neke bolje svrhe. U svakom slucaju mene i dalje interesuje kako cu negde da se informisem u vezi war3 desavanja i gde da download-ujem replay-eve. Jer jedini sajt gde sam ja sve to citao i skidao replays bio je junk za druge ne znam :( Necu da kazem da rur ne prati ali opet junk je bio samo za war3. Pozdrav i sve najbolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Prozivanje Hajlija ili Cyro-a nece vratiti Junk, a samo ce smoriti user-e RUR-a, tako bih vas zamolio da se suzdrzite. Hvala. RIP Junk. P.S. ovo se odnosi na one koji su postovali prozivke, koje sam obrisao. Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 hajli sta pricas ja nisam jebeno spamer svaki moj post je bio barem malo koristan ffs i jeste da je bilo horde retarda ali to nije razlog da se srusi sajt i smesno je sto sam ja kao kriv zbog toga,i nadam se da tardovi nece da predju ovde sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 previse retarda je bilo koji nisu imali veze sa warom zato je i junk ugasen.Sad ce svi ti retardi sa junka da predju na rur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 jesi spammer kiligore, i to ti moze napisati josh 20 ljudi sa rura minimum skapirajte ljudi da smo mi taj sajt iz svog dzhepa placali, i odrzavali i da je tjira iz svog dzhepa pokrio showmatcheve i slichno, i kachio repove, intervjue i slichno kad je bio roc, bilo je drugachije, imali smo prave gosue i po skillu i po ponashanju, tft i samo lakshe nabavljanje cd keyeva je donelo neshto drugo, a to je omasovljenje i cs situaciju, a to je da niko nikog ne poshtuje i svi se prozivaju ja sam zadnjih dana na junku banovao po 5 likova dnevno, kojima su postovi bile same psovke, i kad je tjira doshao juche na junk i video kakvo je stanje, dao je logichan predlog mi cemo host i sajt iskoristiti na neki nachin, dal cemo napraviti online shop, ili neku trecu stvar, odluchicemo josh, ali wc3 sajt nikada vishe ,jer jednostavno ne vredi banovao ne banovao ljude, oni ce ostati tu, likovi poput kajla, kiligora, stormsciona, i slichnih koji su lakomi na +1, a taj +1 post pokazuju postovima kako su oni shmekeri i ne igraju warcraft, vec eto tu su na forumu da sole pamet a to ko oce da nas proziva, neka izvoli slobodno, vidjali ste me gomilu puta na turnirima, i vidjacete me i dalje, pa pridjite recite shta imate u lice, a nemojte svaki put na turniru da precutite ili da okrenete glavu jer ste kukavice. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 previse retarda je bilo koji nisu imali veze sa warom zato je i junk ugasen.Sad ce svi ti retardi sa junka da predju na rur :) Vidim ja da cu zbogo ovoda da uklonim srpski jezik sa foruma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 jesi spammer kiligore, i to ti moze napisati josh 20 ljudi sa rura minimum skapirajte ljudi da smo mi taj sajt iz svog dzhepa placali, i odrzavali i da je tjira iz svog dzhepa pokrio showmatcheve i slichno, i kachio repove, intervjue i slichno kad je bio roc, bilo je drugachije, imali smo prave gosue i po skillu i po ponashanju, tft i samo lakshe nabavljanje cd keyeva je donelo neshto drugo, a to je omasovljenje i cs situaciju, a to je da niko nikog ne poshtuje i svi se prozivaju ja sam zadnjih dana na junku banovao po 5 likova dnevno, kojima su postovi bile same psovke, i kad je tjira doshao juche na junk i video kakvo je stanje, dao je logichan predlog mi cemo host i sajt iskoristiti na neki nachin, dal cemo napraviti online shop, ili neku trecu stvar, odluchicemo josh, ali wc3 sajt nikada vishe ,jer jednostavno ne vredi banovao ne banovao ljude, oni ce ostati tu, likovi poput kajla, kiligora, stormsciona, i slichnih koji su lakomi na +1, a taj +1 post pokazuju postovima kako su oni shmekeri i ne igraju warcraft, vec eto tu su na forumu da sole pamet a to ko oce da nas proziva, neka izvoli slobodno, vidjali ste me gomilu puta na turnirima, i vidjacete me i dalje, pa pridjite recite shta imate u lice, a nemojte svaki put na turniru da precutite ili da okrenete glavu jer ste kukavice. aj hali ne seri molim te.na junk sam dolazio jos odavno i ni jedan ali ni jedan moj post nije bio retardiran.Posle kad su me par retardiranih likova na forumu inervirali poceo sam da spamujem.Retko sam postavljao topice a kad sam ih postavio bili u do jaja citani i sa vise strana.Meni sigurno nije bila namera da izazovem da se doticni sajt obori.Brate zajebi mozes ti i jos par njih da pricate kajla ovo kajla ono kad znam da 100% niste u pravu P.S ovo sam pisao sa SkreamER-ovog acca jer nemam svoj na ruru Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 e da i jos nesto hajli.Ko ne igra warcraft?Nemoj da pricas kad ne znas koliko igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Pazi necu sa tobom da ulazim u polemiku, jer ovaj forum nema sa tim veze ali se dobro secam tvojih komentara na one topice o povlachenju froga, swaina i sl "Boli me kurac za tog retarda shto igra 20h wc3" "Ma ko ga jebe, idiot, ko i pola ovde foruma koji samo igraju wc3 bla bla i slichno" 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 e da to ocu i ja da kazem sto i kule sta pricas da neigramo oces mozda da ti dam link da vidis moj acc a i idem na toorove bio sam u forumu i u artu tako da nije tacno da samo serem na forumima Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Pazi necu sa tobom da ulazim u polemiku, jer ovaj forum nema sa tim veze ali se dobro secam tvojih komentara na one topice o povlachenju froga, swaina i sl "Boli me kurac za tog retarda shto igra 20h wc3" "Ma ko ga jebe, idiot, ko i pola ovde foruma koji samo igraju wc3 bla bla i slichno" ako bas oces da zans swain mi je omiljeni igrach a MadFrog jos vise To mi je mozda Skreamer napisao jer mi zna sifru kao i ja njegovu Znachi 100% za froga i swaina ja to nisam napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 eh da samo da napomenem cira me je opomenuo preko u2u za ban i rekao mi da prestanem da spamujem.ja sam mu se izvinio i rekao da necu vise da spamujem,da cu imati max normalne postove sto sam i poakzao an drugom accu E sada sto ti mene uzimas u usta ja ne znam i zasto ste se svi okomili na mene(neki zbog ''spama'' neki zbog hacka) ja stvarno ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ma necemo sad o tome shta je bilo, i shta ce biti, junka nema vishe i to je to 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Greota je za Junk, ali zaista zasto bi neko trosio svoje vreme da retosi lece komplekse. Recimo ja kad god odem na junk vidim izmedju ostalog kiligora(jedan od mnogih) sa "tt n00b no re gg" postom i smejem se i mislim kakvu li tjira ili hajli prave facu. Ili da taj kyle koji je sve prozivao na forumu, a onda ga je savatao laza (satan) kod mene na turniru a ovaj jadnik se upisao u gace, tj nije dobio po tamburi jer sam rekao Lazi da nije lepo tuci jadnijeg od sebe. E cim se tako nesto desi, znaci da war postaje CS ( :) ) a to treba seci u korenu. Nek se sad "tt no re gg" igraci sami snadju za repove, rasprave i ostalo :) E da...ja mislim da je NE imba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ne ... loshe je to sto nema junka ... A to sto se kaze da je stormscion spamer .. ok ajde imao sam najvishe postova ... ali opet koji je moj post bio retardiran tipa lol ili offtopic ... to sto sam ja smarao mojim stavovima ... pa ne znam to jest smor , ali nije spam ... Znam da sam smorio , i lepo sam rekao banujete me samo mi dozvolite da posecujem blabla i general da se informishem o turovima ... Elem nevazno ... junka nema ... moracu da se vratim na junk da smaram ... jbg btw potpuno se slazem u svemu sa hajlijem i cirom ... forum je umro zbog nas dechurlije pogane :( ... sto se tiche svega ostaloga .. svi ste upravu ... ali jebem vas , jebala vas igra wc3 igrajte je nemojte se svadjati ... ionako ce kada izadje sc2 doci neki novi junk i neki novi ljudi ... :( Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Greota je za Junk, ali zaista zasto bi neko trosio svoje vreme da retosi lece komplekse. Recimo ja kad god odem na junk vidim izmedju ostalog kiligora(jedan od mnogih) sa "tt n00b no re gg" postom i smejem se i mislim kakvu li tjira ili hajli prave facu. Ili da taj kyle koji je sve prozivao na forumu, a onda ga je savatao laza (satan) kod mene na turniru a ovaj jadnik se upisao u gace, tj nije dobio po tamburi jer sam rekao Lazi da nije lepo tuci jadnijeg od sebe. E cim se tako nesto desi, znaci da war postaje CS ( :) ) a to treba seci u korenu. Nek se sad "tt no re gg" igraci sami snadju za repove, rasprave i ostalo :) E da...ja mislim da je NE imba :) brate ne znas me u RL tako da ne mozes da kazes to ja mogu to isto da mislim i za tebe i za satana.Bitno je da kad upoznas coveka licno sudis o njmu kakv je on a ne preko neta.Btw nisam nikoga prozivao ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ja stajao iznad kajlija i laze, malo se smejao, a onda opet kazem, rekao lazi da ne dira coveka jer je jaci i da je truba da ga mlati,prvo jer je jaci a drugo jer je...jaci. Mozda je igralo ulogu i to sto Lazu strasno gotivim, pa si mi ti automatski tu bio kriv. Jebga. A da si se utronjao, jesi brate, ne treba to kriti. I cim se takve stvari desavaju, opet, ode mast u CS. I vrlo sam retko isao na junk, jer ja igram samo protiv normala, a njegove taktike znam odlicno :), al uvek je bilo par ljudi koji su luuuupali da je to bilo gadno. Al obrni okreni ja mislim da je elf imba, jel se neko slaze sa mnom??? I mislim da je ipak potreban sajt o waru/modovima za isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts