Jump to content

-Z'-

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About -Z'-

  • Birthday 11/28/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    STA JE TO ? :)
  • Omiljene igre:
    SOLITAIRE
  • Lokacija:
    SRBIJA BRE !

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Podneo sam zahtev za registraciju vishe puta i pisalo je da ce mi stici mail od admina i omogucti mi pristup svim fajlovima na sajtu. Medjutim maila NEMA!!?? U cemu je problem, zna li neko ? p.s. da li negde mogu da skinem repove za verziju 6.08 (5vs5, 3vs3) ?
  2. E znas jednoga dana pucice nesto u srbiji na brdovitom balkanu,dici ce se kuka i motika,pa se drzite vi koj hulite!!!!!! p.s. Vec je dojadilo svima to sto je u Beogradu zivotni standard duplo a ko zna i koliko puta veci tako da....... Pozdrav iz Nishkoga pashaluka.
  3. Sta je bilo bilo je samo da ga ne bude i sledeceg put !!!!!
  4. Stvarno beda sto ste oborili sajt !!! A i videlo se u poslednjih nekoliko nedelja uopste nije bilo postova!!! Propast "JUNKA" bila je za ocekivati p.s. Nadam se da ce sada na ovom forumu biti vishe replayeva kako dote tako i warca,i posvetiti se vishe vremena Warcraftu uopste
  5. Ok Pocho zajebao sam ovu temu i to je to ! Ali stvarno mislim da ono sa pretnjama nije u redu,nadam se da ces se sloziti ? Stvarno me je iznerviralo to sto je odluka o diskvalifikaciji donesena tako brzo i sto "MA KO JA BIO" tvoja je duznost kao organizatora turnira da saslusas i moju pricu valjda ? p.s. Ovo ne pisem zbog tvojih pretnji vec zato sto stvarno vise nemam vremena a ni zivaca za ovu raspravu ! SRECAN RAD !!!
  6. Cela prica je na postu Dota turnir u IGS-u u Nisu.Zamislite ORGANIZATORI mi prete da ce da me biju zato sto sam samo rekao istinu.Bas bedak verovatno necu moci da igram sledeci turnir u IGS-u ali zato vi ostali imate prilike da se lepo izigrate p.s. Mozda je ovo moj zadnji post posto su mi rekli ako zakacim jos neki ima da ubiju boga u meni !!!!
  7. Pa znas POCHO ja tebe licno prozivao nisam ali evidentno si se ti sam nasao u celoj mojoj prici. I da mi smo krivi sto sudije nije bilo u sobi!!! VAZI ! kako da ne.A sto se mene tice u tu vasu jebenu igraonicu uci vise nikada necu.To sa pretnjama samo govori o tebi i tvojoj nemoci Mislim ako sam toliki balavac zasto se uopste trudis da odgovaras na moje postove p.s Posto sam se sad uplasio tvojih PRETNJI mislim da necu moci iz stana da izadjem a kamoli.... IMA BRE DA PISEM NA OVOM FORUMU STA ZELIM I TO JE MOJE PRAVO !!!!! Adios amigo ! (ja sam NEZDRAV koliko si ti MRSAV)!!!
  8. Ajzache barabshtino ne sekiraj se oni su u pravu i to je to!!! Ipak organizatori turnira mogu da pisu,okrecu,menjaju pravila turnira kad god zele. Nebi me cudilo da su uveli neka nova i u toku samog turnira. Ali sve jedno preporucio bih svima da dodju na sledeci turnir u Nishu i da se NE CHUDE ako im se nesto slicno ovome dogodi ! p.s. Voleo bih da na sledecem turniru budem sudija kako bih mogao nekoga da diskvalifikujem ipak osecaj je verovatno EXTRA !!!!! [evil8]
  9. Cisto bi "ORGANIZATORI" turnira u Nisu mogli da kazu da je do diskvalifikacije doslo iako "REPLAY NE POSTOJI I SUDIJA NIJE BIO U SOBI NI JEDNOGA SEKUNDA MECHA" !!!!!! Tako da su verovatno telepatijom ili telekinezom dosli do odluke o diskvalifikaciji !? p.s. Ko zna mozda gresim ali jednostavno je situacija bila takva,a zanimljiv je i podatak da je ekipa BATTLE NET-a varanje u igri prijavla kada je JEBENO DRVO ostalo na otprilike 100 helta tako da....Nisu ispali......NIKAKO !!!
×
×
  • Create New...