Jump to content

SREDNJOŠKOLAC U MINESOTI USMRTIO DEVETORO LJUDI

Guest sinister

Recommended Posts

a to me podseti kad su mi neki ortaci rekli da sam ko stvoren za onog sajko killera:))

heh, da imam potencijala da postanem jedan,... ali jebiga dokazo sam im suprotno:D

ima vremena, necesh nas izneveriti [;)]

Oh, say can you see, by the dawn's early light,

What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming?

....

And this be our motto: "In God is our trust."

And the star-spangled banner in triumph shall wave

O'er the land of the free and the home of the brave!

nekada su bili ponosni ratnici i gospodari prerije a sada su samo vlasnici kazina i poslednja rupa na svirali americkog drustva

manituuuuu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

nesto mi nije jasno - kakav je status indijanaca u rezervatima? jel imaju pravo da se isele, da predju na neko drugo mesto? zasto rezervati postoje i dalje?

da bi turisti sirom sveta mgli da se uvere kako svi u americi zive u slozi i blagostanju...pa cak i indijanci...

a sto se tice ovog dogadjaja...to je vec postala cesta pojava na tim prostorima...

CHRISTIE Posted on Mar 22 2005, 22:46:24

Meni je malo falilo par puta

da uletim u zbornicu motornom

testerom i napravim masakr...

zato respect liku.

verovatnoca da ti to uradis je ista kao i da mrav pojede slona...

Gotenks Posted on Mar 22 2005, 20:11:19

moj ortak je qpio lazhni pishtolj... ali fora je da je 100% realnog izgleda znachi isti materijal i ostalo...

i sta s' tim...?...

...hopes need smashing!_

moj ortak je qpio lazhni pishtolj... ali fora je da je 100% realnog izgleda znachi isti materijal i ostalo...

i onda naidje na lika koji ima PRAVI pistolj (od pravog materijala i sa okidacem i sa MECIMA), pa se prokurci, pa izvadi svoje parce metala koje 100% IZGLEDA kao prava utoka, pa sta onda? [xx(]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

i onda naidje na lika koji ima PRAVI pistolj (od pravog materijala i sa okidacem i sa MECIMA), pa se prokurci, pa izvadi svoje parce metala koje 100% IZGLEDA kao prava utoka, pa sta onda? [xx(]

i onda cemo da jedemo zito...

...hopes need smashing!_

ako je taj neko iole pametan shvatice da je to fake i nalupace mu samare...da ne objasnjavam kako ocigledno je...

Imam drugara koji je kad je bio mladji tako izvadio utoku da se napravi pametan i lik ga izuo od batina [:D][:D][:D] Posle toga je pocheo da misli glavom, ali je i dalje ostao retard [xx(]

Mama, mama šta je to jebanje???
Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:)

ja sam znao jednog lika koji je kao zeze radi kupio corke i pucao sebi u slepoocnicu....... da ja sam ga znaoo.....

grozota...

don`t lupas plz...

da je opalio iz bliza u slepocnicu ( a kako drugacije moze ) sa corkom pao bi kao kruska sa drveta odma ali odma....

Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! !

provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! !